а я хіба кусаюся, що і запитати не можна, не вибачившись? - не цікаво - немає змоги відпочити, якщо набридне відпочинок -- або в тебе гості, або ти в гостях - не розумію, чим зустріч нового календарного року (призначеного кимось) відрізняється від звичайного застілля - не хочу потім спати цілий день - часто-густо зустріч нового року так само, як і святкування дня народження, відбувається з людьми, з якими потім можеш більше і не спілкуватися наприклад, таке пояснення
Дякую. Я думала це якісь ідейні "соображенія" Насправді святкування Нового року вдома має свої переваги, але якщо чесно, то так хочеться кудись піти, але не а з хорошими друзями, з людьми з якими буде весело і приємно проводити час. От, правда, проблема наступного дня таки не вирішена - після застілля поза домом спати хочеться, а діти не дадуть
Тільки що подзвонили з моєї роботи старої і запросили на святкування Нового року...Так приємно, що не забули...З досвіду скажу, що оператори Київстару дуже веселі люди....тому і святкування має бути веселим...Правда то буде трохи збіговисько-110 чоловік...Приємно що запросили,але мабуть не піду...буду спатоньки
Олю, повірте, це дуже класно: прикрашена кімната, свічки, улюблена музика, а поряд кохана людина і козкова ніч одна на двох... Ми готуємо якісь екзотичні страви, маленькі сюрпризи... Для більшості наших друзів це теж сімейне свято, тому буде багато смс, електроних вітань, телефоних дзвінків... На Новій рік у нас погода, як правило, погана, грязько... Різдво святкуємо з ріднею, до церкви йдемо з друзями та знайомими. А старий новий рік ми зустрічаємо у лісі з друзями. Теж традиція.
Новий рік? Для нас він ніколи сімейним не був. Різдво - так, а новий рік з'явився як святкування натовпу, тому ми його сімейним ніколи не вважали. А отак, як Оля святкує, я би з радістю, якби було де... Ми або збираємо купу друзів у хаті, аби був трохи балаган, або не святкуємо взагалі. За союзу це зробили сімейним, на противагу Різдву. Якось у нас то так не прийнялося. І подарунків під ялинку не кладемо. Ми завжди святкували в галасливій, але не в п'яній, в жодному разі не п'яній. Минулого року святкували з друзями. Мали звичайну вечерю, з мінімальною кількістю страв. О 12 випили трохи вина і продовжили гру в "уно" до 3 ночі. Отаке бурхливе святкування. Ми навіть бамкання годинника не мали, бо святкували в нас, а ми телевізора не купуємо і не плануємо. Просто гарно собі посиділи з друзями, які в інший час по роботах і побути з ними довше нема змоги. Особливі приготування та складання меню пов'язані з Різдвом. І саме Різдво для нас свято сімейне, родинне.
Фу, як гидко... Не чекала від вас пошлостей. Миху, ви не дружину кохаєте, а маму? З гумором теж треба міру знати й не влазити в збочення.
Liliyah Romanova , Я когда прочитала комментарий Миха, сразу немного расстроилась, но потом поняла, что он без злого умысла, просто настроение у него такое... Вот он и решил пошутить.
а в мене цікавіше.... одна самісінька, хоча ні з пляшкою шампусика, подивлюсь голубий вогник і ляжу спатки... і весь новий рік
Донечка, то уже свято! А якщо буде сумно - є ще і львівський форум, де в новорічну ніч обов'язково буде товариство. А можливо... Хто знає, які несподіванки подарує новорічна ніч... Хай щастить!
У нас в сім"ї прийнято зустрічати Новий рік у сімейному колі.Готується багатенько страв (олів"є обов"язково.Годині о другій приходять друзі батьків (дружать вже років 28)Тортик, чай, кава і на вулицю до ялинки...Останнім часом вже не ходять, бо малу не можна залишату саму вдома. А на старий Новий рік ми йдемо до них на вареники. Різдво -то святе.Завжди вдома і завжди тільки у сімейному колі.Тиша і спокій.. Нажаль . через хворобу сестри ми вже не запрошуємо нікого і самі ні до кого не хрдимо.А раніше у нас був веселий і гостинний дім
в мене вдома майже ніякі свята не відзначали, ні НР, ні ДН хіба що Різдво, Великдень, готували святі вечері - типу сісти і поїсти хоча люди віруючі а чоловікова сім’я майже всі невіруючі, хоча "святкують" все що можна, крім неділі минулого року на святвечір зібралися і почали читати вслух "Отче наш" - заледве до кінця прочитали всі гуртом, бо не знали нє, ну нащо та вистава? не розумію але в чужий монастир... а я в чужому монастирі, то ж хай святкують що хочуть і як хочуть а в нашій сім’ї мають бути свої традиції різних святкувань Новий рік сімейне свято, штучний чи не штучий, але це певний відлік часу, можливість підбити підсумки, відкорегувати плани тощо а для дитини казка має бути - ялинка, вогники, подарунки, тим більше що він в нас зимовий хлопчик