Де що вигідніше купувати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зорянівонька, 17 лют 2008.

1. галичанка

галичанка New Member

Відповідь: Де що вигідніше купувати?

Київських

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ми там купляли чоловіку костюм на весілля, і дуже задоволені за 350 грн купили такий, як на Південному напевно за 700, і то не думаю,що він кращий чимось. Штани з костюма чоловік одягає з сорочкою якоюсь і виходить гарна класика

• Подобається Подобається x 1
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та, побутову хімію, і ще дещо найвигідніше купляти в Інтермаркеті!

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я часто побутову хімію беру в ДЦ - маю карточку на знижку. На інтермаркеті беру продукти і спиртне, а з побутовою хімією не склалось, особливо з пральними порошками: таке враження, що підробка попалась. Раніше в Метро брала м"ясо, але тепер їх ціни переплюнули базарні. Доводиться закуповувались на базарі, але влітку страшно - як згадаю, яка там антисанітарія...
    Ще мої співробітниці часто закуповуються побутовою хімією у кіоску на Франка (біля "Чародійки"). Кажуть, там і білоруська косметика є. Я на собі випробувала з неї дещо, сподобалось. Особливо бальзам із плацентою, після якого нарешті перестало випадати волосся. На Краківському базарі є магазинчик, де тої сябрівської косметики великий асортимент - якщо спускатись старими верхніми сходами з боку Клепарівської, вийдете просто на криту галерею у три ряди. Той магазинчик якраз у середньому ряді, за біжутерією і шторами. Зліва - якась косметика і різне барахло, справа - зоомагазини.
    Мене цікавить, чи хтось замовляв одяг через каталог neckermann. Я зробила замовлення більше двох місяців тому, поки що глухо як у танку... :sad:

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, колись на левандівці в магазині ТСМ був відділ з гарним одягом. Тепер вони переїхали в район Іскри, але продавці з ТСМ не хотіли точніше сказати куди саме... Можливо хтось з Вас знає детальніше?

6. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

в мене з роботи дівчата, то на штати десь місяць чекали, а піджак десь аж за пів року прийшов їм.(

7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Навпроти нашого садочку (№ 44) на Сихові є базар.Там є магазинчик ТСМ,на Шуварі також є і на Санта- Барбарі.Але по моєму ви маєте на увазі щось інше...:shy:

8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Дуже втішно!

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я собі там легеньку шубку замовила... Спочатку мріяла на Валентина її отримати, потім на 8 березня... потім - хоч би вже на Паску!!!! А виходить, буде за щастя, якщо на День конституції прийде!!! :D :D :D

• Подобається Подобається x 4
  10. Ольга

Ольга Well-Known Member

угу то інше, там був одяг esprit та mexx в основному, з усіма бірочками... і дешево і дуже гарно!

11. sselev

sselev Well-Known Member

Це вже прогрес. Київ має реальні переспективи створити умови роботи для місцевих інет-магазинів дуже несприятливі.

12. галичанка

галичанка New Member

Я купую м'ясо в "Родинній ковбасці".

Додано через 11 хвилин
    Я не купую в магазинах побутової хімії, бо
    1) майже вся магазинна хімія шкідлива для здоровя людини, її склад далеко не відповідає світовим нормам безпеки,
    2) неекономно
    Я купую американські концентровані порошки і засоби для прибирання. Чогось вистарчає на 2 роки, чогось на рік. Маю спокій з тим, раз купив і більше тим питанням не переймаєшся. Не потрібно постійно таскати кількакілограмові упаковки, і простору у ванні багато не займають, бо пачечки маленькі.:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ой, і я хочу цю адресу. Про цей магазин чула, але так і не з'їздила :sad:
    Хоча і в ТСМ можна деколи на щось добре натрапити. Також , але це треба мати настрій, сихівський секонд, де є (принаймі колись були, бо вже давненько туди не їздила) нові фірмові речі. Але й справді треба мати настрій, щоб там ходити і вибирати.

Відносно побутової хімії - маю телефон до тих хлопців, що на Пулюя - 64-32-89, може кому знадобиться.

Додано через 1 хвилину
    Галичанка, а ці порошки в нас продаються?

14. галичанка

галичанка New Member

Продаються :)

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

А це часом не Амвей? Знайомий мене намовляв на такі порошки, та я щось не наважилася...
    До речі, можна мене привітати з двома великими покупками! :clapping: Ще й неплановими...Почалося з того, що зайшли ми з чоловіком у магазин з технікою біля Епіцентру. Побачила я холодильник, який хотіла. Там його ціна приблизно 3050 грн. Верталися додому в Яворів і вирішили ще заїхати в Новояворівськ глянути. А там в "Галичині" стоїть такий самісінький холодильник за 2280 грн.!!! В тому ж Новояворівську газова поверхня і електрична духовка в комплекті 2890грн, у Львові такі ж 3700 грн! Наступного дня я зняла з банку свій депозит і ми купили і плитку, і холодильник, які чомусь там в магазині залежалися. Думаю, що дешевше не буде, бо чоловік трохи нив, адже в нас в квартирі ремонт тільки розпочався...

• Подобається Подобається x 5
  16. Марічка

Марічка Well-Known Member

Знаю, це магазин-дилер Bosch-Siemens. Ми там купували газову поверхню Smeg, пилосос і пральку Bosch. Ціни справді нижчі ніж в магазинах, гарантія, сервісний центр на місці, але в них можна купувати лише за готівку, кредитів не дають...
    Адреса: Винниченка 30.

• Подобається Подобається x 2
  17. Барбос

Барбос Well-Known Member

В коханої тещі гавкнув холодильник (як не як 28 років, це я про холодильник :)) Пішли шукати новий. Спочатку пішли в Фоксмарт - скажені ціни на Gorenje (для орієнтиру не буду писати модель але - вартість 3349 грн) Після цього поїхав в салон Gorenje найшов ту саму модель за вартістю 3008грн. В процесі спілкування вона подешевшала до 2750 грн. Після цього заїхав в Марк в Мегамакс - чітко і зрозуміло дав зрозуміти продавцю що у вартостях розбираюся, і в подальшій розмові запропонував, що якщо він дасть меншу ціну я придбаю холодильник в нього. Результат - холодильник проданий за вартістю 2610 грн.
    Берем калькулятор 3349-2610=739 грн знижки.
    Вніманіє вапрос - ЙО МАЙО яка на них націнка в магазинах, якщо продають з різницею в 739 грн і впевнений що на цьому ще й заробляють???

• Подобається Подобається x 9
  18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А хіба продавець уповноважений встановлювати/змінювати ціну?

19. Барбос

Барбос Well-Known Member

Він може змінювати ціну в встановлених рамках. Більше того, кожен продавець отримує бонуси за так звані "камені" (товар який доооооовго не продається). А взагалі колись у Фокстротах виробники побутової техніки преміювали продавців за продаж саме їхнього бренду. І ще колись у кінці місяця ті самі виробники робили "внутрішні акції" для працівників магазину.
    Мораль сєй басні такова - чим дорожче продасть менеджер певний товар - тим більше він заробить собі зарплату (по блатному називалось відсоток комерційної дельти) Але люди (звичайні менеджери) само собою думають що краще продати шось взагалі і заробити хоть шось не так багато якби могли, ніж не продати нічого. І я з ними в цьому погоджуюсь.
    А мій шеф - ні... а шкода..

• Подобається Подобається x 3
  20. Forest

Forest Moderator

Насправді все простіше - інет-магазини не є платниками ПДВ на відміну від звичайних. А ще вони можуть економити на оренді торгової площі, не маючи магазину а продаючи відразу зі складу. Тому ціни в них привабливіші. Я вже кілька років купую через нет, думаю, що сумарно заощадив вже понад 1000$.

Для тих, хто шукає кращі ціни - раджу завітати на два сайти - хотлайн та надави - це сайти порівняння цін на потрібний товар в більшості українських інтернет-магазинів. Приємні інтерфейси і великий вибір зробили мене постійним відвідувачем. Єдине, чого варто уникати - це пропозицій, виділених червоним - це реклама і як правило, в цих пропозиціях товари трішки дорожчі.

Гарного вибору!

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)