та я розумію, що воно може смішно виглядає збоку але мені воно таким не здається, бо я Ростика хоч погано знаю, але знаю точно, що він всього добився сам, вчився і працював багато, тому я його просто поважаю, хоч ми з ним і не спілкуємся... а щодо "танцювання", то дійсно має ізюминку.. видите, навіть другий коментатор так не запамятався я тоже дуже емоційна людина
Мій теж.Правда щоб зазнайкуватий не сказав би.Завжи коли десь в кнайпі, чи на більярді перетинаємось завжди біжить вітатися, і то щиро.. То при тому що я не вважаю що ми такі вже аж друзі. Він правда трохи ще юний хлопець,але як на мене щирий.Було покритикував його за щось,так каже що на ТРК Люкс він приходить хіба на ефір і читає готовий текст,а от вже на 24-му то власна творчість. А от чого новин на ТРК Люкс немає чесно кажучи не знаю,побачу кого з тої компанії запитаю.Можливо просто причина банальніша,вони ж "врізались" в ефір "Нового каналу". Можливо щось там не зрослось з часом.
Однозначно не тільки. Найгірше було, коли речення були дуже коротким і затяжна спадна інтонація на кожному... це добивало. Ми смілися, що в ниж певно була одна викладачка з правильної вимови.
Та не спорю, що він щирий хлопець і знаю, що всі його друзі його просто обожнюють, бо він простий, комунікабельний... просто мене він чомусь сторонився і не горів бажанням спілкуватися, хоча я йому нічого поганого не зробила ну може просто такий настрій був... ладно, перестаєм обговорювати людину за її спиною, бо то НЕГАРНО П.С. (якщо чесно, то ви мене аж в незручне становище поставили, немов би я опоганила хорошу людину... може я дійсно трохи зарізко висловилась, але то від субєктивного ставлення(ну не склалось в нас спілкування), незважаючи на яке всерівно захищаю честь цього хлопця... )
Та ми ж по доброму.Все ж,як не як, хлопець з телевізора,то є хлоп публічний А те що,якщо хто не під настрій,то ж всі ми люди. Як казав хтось з гумористів,що ми ( маю наувазі люди) ж не доляр щоб всім подобатися
Мені здається, що минулого року Люкс теж аж до Йордану канікули мали (але можу помилятися). Шкода, якщо закрилися, бо цікаво було інколи дивитися львівські новини...
По неперевіреній інформації (від журналістів одного з львівських ФМ радіо), переважна більшість репортерів у відпустках за власний рахунок через не надто сприятлмву фінансову ситуацію.Обіцяють, що будуть виходити,правда невідомо в якому об*ємі.
розчарування відвідувачами щось мало активності і вагомих цікавих точок зору від всіх одна якась бездоказна піна.а очікувались якісь вагомі аргументи.розчарування повне.
Ну що всі замовчали?де активність?Я не говорю що Хороші люди на трк-люкс.хороші це для сім"ї .я говорю що талановиті. тобто профі. а профі ніде не пропадають а знаходять собі застосування.Самопоміч до розгонів селян взагалі не мае відношення.для чого таку чушню городити.Самопоміч надавала юридичну допомогу людям в різних сферах і питаннях.
Будем надіятись, що львів новини від ТРК ЛЮкс, в найближчому часі повернуться на наші екрани, бо чесно не вистарчає їх . От нині за звичкою включаю тел-р на новий, а там не ті новини.....
Мої любі! У Параски нічого з Ростиком нічого немає. Просто вона любить трошка його підколювати. А якщо і є в неї хтось, то ця пташка вище літає, ніж простий ведучий новин А Люкси мусять хвалити мера інакше буде скандал....Ось так
Зазначу, що новини на Люксі, таки кращі за всі львівські. НТА не впорівняння. З такими можливостями, мають свій канал і таке робити Професіоналізму треба повчитися у Люксів. Так повернулися вже сьогодні! Випуск був. Просто вони відпочивали трошка...криза
Ой, таки не згідна. Їх треба добре критикувати, аби кращі ставали, бо їхні інтонації та ходження в кадрі - це таки щось. Підписування різних осіб, у яких беруть інтерв'ю теж добряче кульгає. Та й з мовою також проблеми іноді. Хоча звичайно, не аж так зле, як наприклад у коментатора програми "Muz-uа". Про Параску та Ростика - то був жарт. Дякую, сподіваюся нині подивитися.