Де пропало ТРК Люкс

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем RybaKotyk, 19 січ 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

саме так, нам теж подобалось дивитись з ним спортивні новини!

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

та я розумію, що воно може смішно виглядає збоку:)
    але мені воно таким не здається, бо я Ростика хоч погано знаю, але знаю точно, що він всього добився сам, вчився і працював багато, тому я його просто поважаю, хоч ми з ним і не спілкуємся...
    а щодо "танцювання", то дійсно має ізюминку.. видите, навіть другий коментатор так не запамятався :)))
    я тоже дуже емоційна людина

• Подобається Подобається x 3
  3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Я думала, то тільки мене їх інтонація дратувала. Виявляється, що ні - тішить :)

4. sem41

sem41 Well-Known Member

Мій теж.Правда щоб зазнайкуватий не сказав би.Завжи коли десь в кнайпі, чи на більярді перетинаємось завжди біжить вітатися, і то щиро.:). То при тому що я не вважаю що ми такі вже аж друзі.
    Він правда трохи ще юний хлопець,але як на мене щирий.Було покритикував його за щось,так каже що на ТРК Люкс він приходить хіба на ефір і читає готовий текст,а от вже на 24-му то власна творчість.
    А от чого новин на ТРК Люкс немає чесно кажучи не знаю,побачу кого з тої компанії запитаю.Можливо просто причина банальніша,вони ж "врізались" в ефір "Нового каналу". Можливо щось там не зрослось з часом.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Однозначно не тільки. Найгірше було, коли речення були дуже коротким і затяжна спадна інтонація на кожному... це добивало. Ми смілися, що в ниж певно була одна викладачка з правильної вимови. :)))

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Та не спорю, що він щирий хлопець і знаю, що всі його друзі його просто обожнюють, бо він простий, комунікабельний...
    просто мене він чомусь сторонився і не горів бажанням спілкуватися, хоча я йому нічого поганого не зробила:) ну може просто такий настрій був...
    ладно, перестаєм обговорювати людину за її спиною, бо то НЕГАРНО:)))

П.С. (якщо чесно, то ви мене аж в незручне становище поставили, немов би я опоганила хорошу людину...
    може я дійсно трохи зарізко висловилась:sorry:, але то від субєктивного ставлення(ну не склалось в нас спілкування), незважаючи на яке всерівно захищаю честь цього хлопця... )

Останнє редагування: 21 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. sem41

sem41 Well-Known Member

Та ми ж по доброму.Все ж,як не як, хлопець з телевізора,то є хлоп публічний :)))
    А те що,якщо хто не під настрій,то ж всі ми люди. Як казав хтось з гумористів,що ми ( маю наувазі люди) ж не доляр щоб всім подобатися:pardon:

Останнє редагування: 23 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Мені здається, що минулого року Люкс теж аж до Йордану канікули мали (але можу помилятися). Шкода, якщо закрилися, бо цікаво було інколи дивитися львівські новини...

9. sem41

sem41 Well-Known Member

По неперевіреній інформації (від журналістів одного з львівських ФМ радіо), переважна більшість репортерів у відпустках за власний рахунок через не надто сприятлмву фінансову ситуацію.Обіцяють, що будуть виходити,правда невідомо в якому об*ємі.

• Подобається Подобається x 4
  10. VERBA

VERBA Member

розчарування відвідувачами

щось мало активності і вагомих цікавих точок зору від всіх одна якась бездоказна піна.а очікувались якісь вагомі аргументи.розчарування повне.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мораль: очікування були хибними..? ;)

• Подобається Подобається x 6
  12. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

:))):):good:

13. VERBA

VERBA Member

Ну що всі замовчали?де активність?Я не говорю що Хороші люди на трк-люкс.хороші це для сім"ї .я говорю що талановиті. тобто профі. а профі ніде не пропадають а знаходять собі застосування.Самопоміч до розгонів селян взагалі не мае відношення.для чого таку чушню городити.Самопоміч надавала юридичну допомогу людям в різних сферах і питаннях.

14. Summer

Summer Well-Known Member

Будем надіятись, що львів новини від ТРК ЛЮкс, в найближчому часі повернуться на наші екрани, бо чесно не вистарчає їх :). От нині за звичкою включаю тел-р на новий, а там не ті новини.....

15. Photograf

Photograf Member

Мої любі! У Параски нічого з Ростиком нічого немає. Просто вона любить трошка його підколювати. А якщо і є в неї хтось, то ця пташка вище літає, ніж простий ведучий новин ;) А Люкси мусять хвалити мера інакше буде скандал....Ось так

16. Liliyah Romanova

А повернуться?

17. Photograf

Photograf Member

Зазначу, що новини на Люксі, таки кращі за всі львівські. НТА не впорівняння. З такими можливостями, мають свій канал і таке робити :cry: Професіоналізму треба повчитися у Люксів.

Так повернулися вже сьогодні! Випуск був. Просто вони відпочивали трошка...криза :sad:

Останнє редагування модератором: 2 лют 2009
  18. Liliyah Romanova

Ой, таки не згідна.
    Їх треба добре критикувати, аби кращі ставали, бо їхні інтонації та ходження в кадрі - це таки щось.
    Підписування різних осіб, у яких беруть інтерв'ю теж добряче кульгає.
    Та й з мовою також проблеми іноді. Хоча звичайно, не аж так зле, як наприклад у коментатора програми "Muz-uа". :)))

Про Параску та Ростика - то був жарт. ;) :)))

Дякую, сподіваюся нині подивитися.

19. Photograf

Photograf Member

ну от...розвели мене, мем :good:

20. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

..................бот?

а де твій аватар? :)