Я весь час дивуюся вашій компашці модераторській. Своєрідний гумор, я ж не "ходить" сказав, а "входить". Чому це для Іспанки смішно можна лиш здогадуватись.
Тю, то ви ще жартів моєї КВН - команди не чули А тепер по темі - доводилося якось бувати в тому Дукані. Комплексних обідів у них не куштувала, але, кажуть, що готують доволі смачно .
А ви загугліть Кефир або ДастІстФак або Федор Двинятин - от в такому стилі і ми грали колись.. Юрко НоТоЦо нєрвно курить збоку
вряд ли с боулингом)),думаю всё таки один сплошной шведский стол ноу-хау :первое,второе и опять таки компот
А ми були ось тут, гарна обслуга , чистенько , музика грає. Згідно меню взяли пюре з картоплі оформене у вигляді хокейної шайби , рівно три столові ложки, чай 250мл. і телятина із старого бика біля 150гр який вийшов на пенсію , і салат. Телятина для порізки ножем не піддавалася, коли попробували пережовувати також не піддавалася тоді попосили працівників цього закладу щоб нам пережували А ми вже тоді зїмо ми не гидливі. Молода дівчика дивилася на нас і не знала що робити і що відповісти. Так і пішли ми з цього закладу голодні.
Мы приедем на тур. автобусе, а не на своем автомобиле... Поэтому, если можно, то в самом Львове подскажите что-нибудь хорошее... Спасибо
"Паляниця" на заводі "Іскра", їдальня протезного заводу на Левандівці. Піцерії відносно недорогі. На рогатці є їдальня. В яких районах харчуватись збираєтесь?
Дякую) Щодо районів...центр, залізничний вокзал. Мені б щось швиденько перекусити, бо я на один день, приїду і поїду увечері, просто не хочу оті всякі слойки/булки на ходу хрумкати.