А ми всю техніку купуємо у Фокстроті , бо там сестра працює ) Ой, ні, брешу - не всю. Фотік в інтернет-магазині "Репка" називається і монітор у Фотомаг.Просто у Фокстроті тоді таких не було як нам захотілося.
Користуюся http://rozetka.com.ua, вже кілька разів замовляв товари, ще жодного разу не підводила, все начебто працює справно і привозять в строк, може це тільки в мене так, а насправді - навколо суцільна провокація?
Минулого тижня купив духовку Whirlpool в інтернет магазині xmapa.com.ua , як на мене дуже низькі ціни на побутову техніку.
Нормалні ціни на Південому.Заїзд зі сторони щирецької до початку базару і перші магазини з правої сторони.
Vladmaister, був я у вас, тіпічєскій фокстрот чи ельдорадо,, обмежений вибір, шо з Польщі контдабасом привезли, тим і торгуєте.
Доброго вечора, шановне панство. Я б порадив купляти техніку з Європи, зокрема Польща та Німеччина. Ціни там суттєво різняться, і відповідно якість вища. Я займаюсь перевозками побутової техніки саме з Європи. Можу привезти Вам будь-яку техніку, яку вам потрібноа за хорошою ціною. Прошу звертатись за номером 0935781042.
А от це вже не обов'язково....Зараз такий дивний час що дешевше там де ще не переоцінили, а в інеті переоцінюють автоматично, так що по магазинах пройтись тепер є сенс. А взагалі, з технікою мабуть має сенс почекати, ше сьогодні податок прийняли на імпорт, то вже повна срака буде...
наскільки мені відомо, на техніку і електроніку магазини ставлять націнку 200-250% ті що інтернет-магазини, котрі не платять за аренду магазинів спочатку продавали дуже дешево. наскліьки я памятаю мікрохвильову духовку брали за 150 грн, а в ельдорадо вона коштувала 280 грн. зараз же (ост 2 роки) пішла тенденція в інтернет-магазинах ставити ціну ТРОШКИ нижчу ніж в магазинах. наскліьки мені відомо фокстрот має свій інтренет магазин, через котрий продаєе все те ж тільки трішки дешевше. так само мобі-манія. вони навіть самі рекомендують зробити заявку через інтернет-магазин і забрати у них в магазині телефон дешевше. особисто я зараз не раджу купувати будь-що імпортне. воні зарплати ті ж а ціни виросли в 2-2.4 рази. треба чекати 2-3 роки поки зарплата не вийде на рівень тих старих стосунків з долларом. хороших відгуків не можу дати про жоден з магазинів. сам купував в фокстроті і його інтернет-магазині. в 5 ок і дешевше-нет. осбливо підвів мене останній інтренет-магазин. стек ще був колись.
@Derbyes Розетка вже трошки зажерлася) Як на мене то вже потрібно переходити на молодші інтернет магазини котрі задля хоч якоїсь конкуренціїї з гігантами по типу Розетка починають скидати ціни. А простому покупцю головне щоб дешевше, от тому я і почав після розетки купувати товари на сайті 220volt Навіть генератор в село звідти брав
Ну не те щоб я спамити хотів дуже але, але дійсно не розумію чим Розетка всім так подобається? Мені замовлення дууууже довго йшло, може саме через це такий негатив до неї,але після тієї прикрої ситуації я перестав користуватись їхніми послугами
Може підкажете де купити до понеділка недорогий, але надійний телевізор. Потрібно бабці в село - старий поламався і там зараз просто трагедія, самі розумієте.
Набільш простим способом поушку не користувались? Просто заглянути на олх. Ми на дачу собі вибирали нещадавно. Взяли непоганий Thomson 29DMV88KH на 29" (73 см). Біля 2 тис. грн. Є багато і "попростіше". Це вже кому що.