У мене вдома майже вся побутова техніка з Шоку. Холодильник, мікрохвильовка, посудомийка, пральна машина... йой все не згадаєш. Закуповуємось там, бо чоловік там працює, можна сказати. Точніше надає їм програмне забезпечення. Ніяких проблем з технікою не було, ТТТ
Чому б ні? Якщо магазин перевірений, оплату беруть після отримання товару, заповнений гарантійний талон - то має бути ок. Стосовно Це, я так розумію, київський магазин (звідси і нижча ціна). Але тоді треба враховувати, що: а) Пересилати той телевізор будуть через кур'єрські служби, які не завжди звертають увагу на то, що перевозять, а LCD досить таки хрупка річ. Та й доставка коштуватиме немало. б) Необхідна буде передплата, що вже зменшує надійність магазину. Тому я б таки радив брати у ЛЬвові - можна принаймні пощупати і відмовитись/поміняти на місці.
якщо курєр в того магазину постійний, то вважають. Та і LCD запаковані переважно не зле. Переважно вартість доставки озвучується в момент замовлення. В середньому складає 40 грн + 1% від суми яку вони доставлять назад (ніби ваша оплата за товар , передається в конверті, без здачі) якщо не платили карткою Щось у тому є, але часто львівські ціни дорожчі на пару соток. Та і деякі інтернет-магазини мають своїх представників по містах що не мають складу а лише приймають/віддають товар
львівські інтернет-магазини www.deshevshe.lviv.ua www.ekonomte.ua www.top-trade.lviv.ua ціни на багато нижчі ніж в офлайнових магазинах і майже не відрізняються від київських наразі досвід покупок маю лише у першому
Додам ше трохи (хоча вроді й тема відповідна для цього є): http://e-magazin.net.ua/ http://www.5ok.com.ua/ http://a1market.com.ua/ В кожному з них щось купував
Я два рази в них купував побутову техніку. Перед тим промоніторивши сотню інтернет-магазинів. Ціни були найкращими, не знаю як тепер, останній раз купував у Травні 2009 року.
та ну Беремо для прикладу якусь соньку: SONY KLV-32S550A і порівнюємо 5ок з запропонованими Вами магазинами: 5ок: 4494грн дешевше: 4615грн топ-трейд: 4592грн економте: 4436грн Про оффлайн промовчу, там від 4800 і вище
http://a1market.com.ua/ купував в них літом фотоапарат, на момент, коли моніторив всі інет магазини ціна в них була значно дешевша ніж на тому самому www.deshevshe.lviv.ua, + в них офіс теж в центрі та й приємні менеджери і не було ніякої передоплати
може ситуація змінилася, але коли шукав собі автомагнітолу, то там були ціни найдорожчі, можливо ще від типів товару залежить
www.ekonomte.ua ось тут потрібний мені телевізор найдешевший - порівняно з іншими магазинами ціна нижча приблизно на 1000 грн
По-моєму, при потребі придбання побутової техніки, спочатку потрібно оцінити пропозиції магазинів, а потім все-таки зайти на Південний. Асортимент там можливо і невеликий, але холодильно-морозильно-кухонно-пральну техніку вибрати можна хорошу. Кілька років тому шукав пральну машину, перечитав всі прайси, обходив всі магазини, вже готовий був купити якусь просту модель в супермаркеті і тут для очистки совісті зайшов на базар, спочатку не повірив своїм очам - остання модель Бош коштувала так само як стара паршивенька в супермаркеті . Звичайно що купив, судячи по написах, возили їх з Польщі, працює не один рік і я повністю задоволений Недавно брат шукав холодильник і знайшов там же, теж ціною задоволений. ...а ви кажете - супермаркети, супермаркети... це останнє місце у Львові де я шукаю побутову техніку
Ага, погоджуюсь. В супермаркетах добре вибирати техніку, бо можна порозглядати, помацати, порівняти на місці розміри, характеристики, спитати конкультанта що цікавить тощо. А потім вже ходити шукати де дешевше.. В Польщі так само - в супермаркеті електроніки і побут. техніки ціни вищі, ніж в тематичних магазинчиках меншого масштабу. Хіба щось по акціях купляти, але тоді вже про якість треба подумати.
Це не те щоб побутова техніка. Але може хтось знає де гарні ціни на мобілки у Львові? В інтернет-магазинах щось вибір у нас куценький..
Останні два роки усю техніку купую в інтернет-магазинах, при чому останні вибираю ситуативно, немає якоїсь прив`язки до конкретного. Навіть з врахуванням оплати за доставку економія досить істотна, наприклад на кухонному комбайні близько 20% вартості.
До речі, можу засвітити один магазинчик, продають там дрібну побутову техніку з Німеччини, хімію, посуд і т.п. , вибір мікрохвильовок великий, ціни точно нижче "супермаркетних" . Розміщений на Кривоноса, був там раз, но того що шукав не знайшов Фота з Гугля - http://s003.radikal.ru/i203/1003/11/222a70217d5e.jpg
Хто шо чув про Ашан? купа галасу. а чи виправдано? Кажуть зарплати там хороші і все по-чесному, без премій
Ну,на рахунок побутової техніки (холодильники,пральки, і т.д. я згідна)А телевізор,...його ж треба подивитись,перевірити,щоб пікселі не були вибиті і т.д.А потім волокіта з поверненням............. Я холодильник придбала,через інтернет магазин,а от телевізор не ризикувала б.
повністю згідний - в нас не "гнила" Америка, специфіка торгівлі в нас своя і випадків коли присилають брак в нас незрівнянно більше. Електроніку потрібно перевіряти при покупці, а то коли прийде товар з механічними пошкодженнями, назад здати шансів практично не буде. Репутація і добре імя в цій країні високо не ціняться