Де можна спробувати гарного Львівського пива?

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем Pand@, 26 сер 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

дуже смачне тернопільське живе пиво Опілля, дійсно термін зберігання не більше 20 діб :)

• Подобається Подобається x 3
  2. hrobak

hrobak Well-Known Member

зара його багато де можна купити, навіть розливне почало з"являтись. якщо в центральних магазинах, то точно є в магазині Колосок на Галицькій та магазині Рома на початку Дорошенка, з центральних кав"ярень є На бамбетлях та в піцеріях Нью-Йорк. як того замало - скажіть, позгадую ще "крапки" :)

3. А де ж його купити можна, як воно таке недовговічне?

4. Summer

Summer Well-Known Member

у Львові є :)

5. u.businka

u.businka Active Member

В АРХІВІ микулинецьке, рівненське, опілля і кожно тижня щось живе і українське тестуємо на народне сприйняття. до речі, беремо до уваги голос пиволюбного народу на тему асортименту.

6. u.businka

u.businka Active Member

І, як я вже казала, я ніколи не повторююсь. Опілля, на мою думку саме "Корифей", просто неперевершене пиво! "Архів" і "На бамбетлі".

• Подобається Подобається x 2
  7. MITALb

MITALb New Member

У "хмільній бочці", що на Кривій Липі. Але там нажаль з Опілля лише - фірмове, зато на розлив)) Якщо в пляшках то можна у "Файній пляшці" на Коперника.
    У "хмільній бочці" - великій вибір пива... і закуски до нього :good:
    Корифей краще і мякще, бо 2 літри фірмового зриває дах :mocking:

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Перепрошую довго за офтоп... довго.

У назві теми ріже око оте "гарне" пиво. На нього дивитись будуть?

9. syavych

syavych копач

А той "архів" то де? Бо шось не пригадую чи бував там...

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

на Фурманській, відразу за Бухарою - якщо бували там ;) якщо ні, то пр.Свободи, готель Опера, повертаєте в той провулок і йдете доки не натрапите на Архів. йти недовго :)

11. syavych

syavych копач

Бухару знаю, файне місце. Треба тепер в архівах поритись :)

• Подобається Подобається x 3
  12. ZuluS FluFusiuS

ZuluS FluFusiuS New Member

Спасибі Вам незнайомці! Ваші теревені якраз стануть у нагоді..

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

та кругом його продають. Але за смаком всеодно як пастеризоване (а 60 діб якраз на це і вказують). От ПРОСКУРІВСЬКЕ дійсно має лагідний смак, і термін зберігання 12 діб. І якщо заникаєш пляшку і не встигнеш випити то на третій тиждень від виготовлення вже "клапті" всередині зявляються. От одне що жаль, у Львові його не знайти

• Подобається Подобається x 1
  14. lalka

lalka Member

блііін,я так давно не була у львові, а ви так смачна це все описуєте... ща розплачусь... ((((

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

дійсно давно ;)

16. Mypaxa

Mypaxa New Member

Смачне живе пиво ЗЕНИК! :) Наливають в "Гасовій лямпі" і в "Криївці".
    (Уточнював - живе! зберігання до 5 діб! ) :good:

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  18. budiak

budiak Well-Known Member

Але навіть у місті виготовлення трапляєтся справжній сив. Наскільки знаю там місцеві бонз типу технолога та директора часто густо бадяжать, ясно шо мінімальний процент але відчуваєтся. Навіть коли купляєш на розлив є різниця шо в кнайпі взяти а шо прямо з заводу - то справжній нектар повірте а краще перевірте!

19. u.businka

u.businka Active Member

з цього місця прошу докладніше) не можу зв'язатися із заводом. або факс цілодобово, або неправильні номери в довідниках. Посприяйте, як Ваша ласка. Наперед вдячна! чекаю ПП

20. Pavlin

Pavlin Active Member

Спробуйте дійсно живе, смачне пиво Українське, виробник не пам"ятаю, термін зберігання, увага! 7 днів!!! А ще смачне і поживне пиво вир-ва ВАТ "Рівень", "Жигульовске".:good: А "Опілля" фірмове смачне, але воно не живе-читайте етикетку воно пастеризоване!

а де твій аватар? :)