зара його багато де можна купити, навіть розливне почало з"являтись. якщо в центральних магазинах, то точно є в магазині Колосок на Галицькій та магазині Рома на початку Дорошенка, з центральних кав"ярень є На бамбетлях та в піцеріях Нью-Йорк. як того замало - скажіть, позгадую ще "крапки"
В АРХІВІ микулинецьке, рівненське, опілля і кожно тижня щось живе і українське тестуємо на народне сприйняття. до речі, беремо до уваги голос пиволюбного народу на тему асортименту.
І, як я вже казала, я ніколи не повторююсь. Опілля, на мою думку саме "Корифей", просто неперевершене пиво! "Архів" і "На бамбетлі".
У "хмільній бочці", що на Кривій Липі. Але там нажаль з Опілля лише - фірмове, зато на розлив)) Якщо в пляшках то можна у "Файній пляшці" на Коперника. У "хмільній бочці" - великій вибір пива... і закуски до нього Корифей краще і мякще, бо 2 літри фірмового зриває дах
Перепрошую довго за офтоп... довго. У назві теми ріже око оте "гарне" пиво. На нього дивитись будуть?
на Фурманській, відразу за Бухарою - якщо бували там якщо ні, то пр.Свободи, готель Опера, повертаєте в той провулок і йдете доки не натрапите на Архів. йти недовго
та кругом його продають. Але за смаком всеодно як пастеризоване (а 60 діб якраз на це і вказують). От ПРОСКУРІВСЬКЕ дійсно має лагідний смак, і термін зберігання 12 діб. І якщо заникаєш пляшку і не встигнеш випити то на третій тиждень від виготовлення вже "клапті" всередині зявляються. От одне що жаль, у Львові його не знайти
Смачне живе пиво ЗЕНИК! Наливають в "Гасовій лямпі" і в "Криївці". (Уточнював - живе! зберігання до 5 діб! )
Але навіть у місті виготовлення трапляєтся справжній сив. Наскільки знаю там місцеві бонз типу технолога та директора часто густо бадяжать, ясно шо мінімальний процент але відчуваєтся. Навіть коли купляєш на розлив є різниця шо в кнайпі взяти а шо прямо з заводу - то справжній нектар повірте а краще перевірте!
з цього місця прошу докладніше) не можу зв'язатися із заводом. або факс цілодобово, або неправильні номери в довідниках. Посприяйте, як Ваша ласка. Наперед вдячна! чекаю ПП
Спробуйте дійсно живе, смачне пиво Українське, виробник не пам"ятаю, термін зберігання, увага! 7 днів!!! А ще смачне і поживне пиво вир-ва ВАТ "Рівень", "Жигульовске". А "Опілля" фірмове смачне, але воно не живе-читайте етикетку воно пастеризоване!