Привіт))) хочу поїхати за кордон Порадьте де я можу купити квитки за нормальними цінами Бажано через інтернет
Привіт) країни Європи можливо, порадите якісь сайти знайомі купували через сайт Інфобус, казали, що зручно
Мадам, Ви собі можете уявити подорож автобусом за маршрутом Київ-Ліссабон? Як Ви собі можете уявити, що це може бути зручно? (Ліссабон - це Європа, єслі чьо. Ну, раптом Ви не в курсі.).
на даний момент розглядаю тільки автобусні рейси, тому і міста буду обирати відповідно до цього, тобто не так далеко. Наприклад, Прага, Краків, Варшава і так далі. Літаком не дуже хочу.
Купила через INFOBUS, їду через тиждень Думала не розберуся з онлайн оплатою, але все пройшло дуже легко)
Гарний вибір, хотя я особливо не любитель автобусів, особливо в ту сторону. Назад да, а туди більш зручніше літаком
В Лісабон, звісно, краще літаком - просто економить час. Зняла відео "Як знаходити дешеві авіаквитки" - тема, що актуальна вічно. Я сама багато подорожую, побувала в понад 60 країнах, за плечима більш як 170 перельотів. Мені дуже важливо економити в подорожі, адже я зацікавлена їздити більше. Дивіться відео на моєму YouTube-каналі View: https://youtu.be/sFtAY9LlMIU У відео я детально показую, як купувати квитки, де, на яких сайтах та коли. І перегляньте статтю на моєму блозі - там основні правила, якими сама користуються Як і де знаходити дешеві авіаквитки: поради для бюджетних перельотів
Привіт! Якщо ви плануєте поїхати за кордон і хочете знайти квитки за нормальними цінами, є кілька перевірених інтернет-сервісів, де можна шукати та купувати авіаквитки. Ось деякі з них: Сайти для пошуку та покупки авіаквитків: Skyscanner (skyscanner.net): Це один з найпопулярніших сервісів для порівняння цін на авіаквитки. Ви можете шукати квитки на різні дати та відслідковувати цінові тренди. Google Flights (momondo.com): Ще один сервіс для порівняння цін на авіаквитки, який часто показує вигідні пропозиції. Ви можете знайти дешеві варіанти, якщо маєте гнучкі дати подорожі. Kayak (kayak.com): Допомагає знаходити вигідні авіаквитки, а також порівнювати ціни на готелі і оренду автомобілів. Має функцію відстеження цін. Expedia (expedia.com): Великий онлайн-тревел-агрегатор, який дозволяє купувати авіаквитки, бронювати готелі та орендувати автомобілі. Часто має спеціальні пропозиції та знижки. Aviasales (aviasales.com): Пошуковий сервіс, орієнтований на пошук дешевих авіаквитків. Пропонує зручний інтерфейс і можливість порівняння цін. Поради щодо пошуку дешевих квитків: Гнучкість у датах: Якщо ви можете бути гнучкими у виборі дат подорожі, спробуйте шукати квитки на різні дні. Політ у середину тижня часто дешевший, ніж у вихідні. Використання режиму інкогніто: Деякі сайти можуть підвищувати ціни на квитки, якщо вони бачать, що ви часто шукаєте ті самі рейси. Використовуйте режим інкогніто у своєму браузері для уникнення цього. Розгляньте бюджетні авіакомпанії: Лоукостери, такі як Ryanair, EasyJet, Wizz Air, часто пропонують дешевші рейси, але враховуйте додаткові збори за багаж та інші послуги. Підписка на розсилки та алерти цін: Підпишіться на розсилки від сайтів з пошуку квитків, щоб отримувати сповіщення про знижки та акції. Попереднє бронювання: Купуючи квитки заздалегідь, ви можете зекономити, оскільки ближче до дати вильоту ціни часто підвищуються. Скористайтеся цими порадами та сервісами, і ви зможете знайти вигідні пропозиції на авіаквитки для своєї подорожі!