У Львові є магазини військового одягу окрім "Солдат удачі"? Мене цікавлять от такі боти думаю для гір у дощ буде непогано. http://www.prof1group.ua/ru/catalogue/140/5319/
А підкажіть, будь ласка, які є у Львові книжні крамниці, бажано взнати про розташовані у центрі міста!
Є непоганий магазин "Штурм" - вул. Персенківка 17. ДОбиратись трохи незручно але вибір і ціни непогані. От тут є каталог http://sturm.com.ua/, але якщо є можливість - то краще проїхатись до магазину і самому глянути - не завжди каталог співпадає з наявним асортиментом... Будинок книги, пл. Міцкевича, 8 "Книжкова криївка", пл. Ринок 31 "Академічна книга", вул. Васильківського, 12 Книгарня «Скарбниця», вул. Фурманська, 5 Книгарня «Галицька книга», просп.Свободи, 16 (СШ №62) ТЦ «Оперний» (магазин «БУКВА»), вул. Проспект Свободи, 41 вул. Шевська, 6/2, маг. "Літера", тел. (0322) 94-82-08; просп. Шевченка, 16, маг. "Ноти", тел. (0322) 72-67-96; «БУКВА», вул. Івана Франка, 27 «БУКВА -2», вул. Дорошенка, 6 (з 10:00 до 21:00 без перерв та вихідних) ЯНІНА, ТОВ Роздрібна торгівля книгами , Театральна 3 , 79008 Тел.: (0322) 727754 «Академічна книгарня» (Львів, пр. Шевченка, 13). ' - (032) 297-41-94 «Глобус» (Львів, пл. Галицька, 12). ' - (0322) 74-01-77 «Дитяча книга» (Львів, вул. Театральна, 5). ' - (0322) 72-19-06 «Книгарня НТШ» (Львів, пр. Т. Шевченка, 8). ' - (0322) 79-85-80 Книжкова ятка «Просвіта» (Львів, пл. Святого Юра, 3-4). ' - (032) 237-27-81 Книжковий магазин в ЛНУ ім. І. Франка (Львів, вул. Університетська, 1). (0322) 96-44-49. КНИГИ, ПП ПІДДУБЧИШИН книги м. Львів, Зелена 11а , 79005 Тел.: (0322) 725548 Класикон (Букіністична книгарня) по вул. Вірменській - то нестандартна книгарня бо там часто продаються бувші у вжитку, старі книги (за відповідну ціну, звісно ж...) Книгарня мініатюрна, асортимент невеликий, але деколи попадаються цікаві екземпляри яких деінде не знайдеш... Правда, в них дуже незручний графік робити - Пн взагалі вихідний.
Доброго вечора, панове! Скоро буде п'ятниця 13-го і, відповідно, в мене вечірка. Хто-небудь знає, де у Львові є магазин з різноманітною атрибутикою щоб перетворити милого хлопця у не менш милого мертв'яка чи вампірчика . Буду дуже вдячний.
Доброго дня! Вся справа в тому, що ми хотіли зробити подарунок друзям, які їдуть у всеільну подорож до Львова і замовити прогулянку наперед, а їм подарувати сертифікат Але всеодно дякую за інформацію. На все добре.
ой сумніваюся, що в них існує таке поняття як подарункові сертифікати... отут багато хто писав про різні фірми та їх ціни, а ще отут
на Вернісажі можете шукати, там точно є. ще інколи на базарах бабульки продають щось в"язане, тобто можна пошукати там. ніби оце воно але на всяк випадок дзвоніть і перепитуйте, невідомо, як часто оновлюється інформація на сайті...
Хто знає магазин з великим вибором всяких ламп. Потрібна лампа на 500 ват + звичайний цоколь і ніде не можу знайти.
Дякую. Ні я того магазину не знаю. А можна адресу його чи назву зупинки? Я ж іммігрант нічого не знаю. В Brille там люстри.
Ще шукаю де купити квіти. На шуварі дивився там вибір незначний і більшість несвіжі. А хочеться щоб були не лише троянди/тюльпани, щоб свіжі, щоб кімнатні були. Скажіть якщо знаєте таке місце. Але прошу написати ПП бо levandivka думає що я в такий спосіб намагаюсь рекламувати продавців квітів, а грошей за рекламу не дав. P.S. Лампи знайшов, дякую.
Доброго всім вечора Підкажіть, хто знає, де львів'яни в основному закупляються?) У нас наприклад є у місті одне конкретне "Сільпо", де скупляється півміста, бо і ціни найнижчі, і продукти свіжі (порівняно з іншими "Сільпо"). Чи є таке у Львові? Якийсь конкретний маркет, куди можна піти просто закупитися їжею. І ще одне — де можна купити львівської горілки? Штибу Perlova чи Львівський Стандарт. Бо у нас у місті її знайти вкрай важко, а як з цим у Львові?