Де купити ацетон?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alexander S, 20 кві 2013.

1. Alexander S

Alexander S Member

agent K, у нас запретили ацетон в 2000 году, а я свободно покупал 2008))) Помню такого запрета даже никто не знал))) Теперь у нас правительство поменялось и если ты не с ними, то лучше не связываться. Мус...ра получили слишком много свободы... и проблем через банку растворителя, который стоит копейки, никто не хочет)

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановний Alexander S
    Я Вам 20.04.2013 о 13:52 написав ПП як його дістати.
    У Вас приватні повідомлення не заблоковані?
    Ви у вихідні дні спробували так пошукати?

Якщо боїтеся ментів, прийдіть "на точку", маючи в торбі 1 літр найдешевшої моторної оливи і на "точці" разом з ацетоном купіть літр гасу (керосину). На випадок шухеру - це компоненти для розкоксування поршньових кілець у моторі старого автомобіля. Не маєте старого автомобіля? Домовтеся з тим, хто його має - мовляв, власник попросив Вас допомогти у процесі. На запитання "навіщо так багато для малолітражного двигуна?" дайте відповідь "а раптом щось не так зробимо або одного циклу виявиться замало - то повторимо".
    Як розкоксувати кільця - знайдіть в Неті. Рецепти будуть різні, але технологій всього дві. Одна - "Ваша". :)

3. Alexander S

Alexander S Member

Boris_Kiev, якщо Ви не звернули уваги, то 24.04.2013 16:58 я написав що вже домовився про покупку))) І не треба було нічого вигадувати) Можливо приватні повідомлення заблоковані у Вас, тому що я Вам одразу відписав.
    Нарахунок ментів, я писав не про себе))) а про людей які торгують. У Львові менти посилають людей за пивом після 22 год. щоб потім здерти з продавця. І повірте набагато більше чим він заробляе в місяць. А тут наркотична речовина)))
    Як бачите люди постійно щось дописують, мені цікаво і тому я деколи читаю і відповідаю)))

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нажаль Вашої відповіді я не отримав і сповіщення мейлом - теж. ПП і сповіщення працюють чітко, в той день отримав ПП від модератора.
    Якщо Ви проблему вірішили - це добре.

Ацетон не є наркотичною речовиною. Нехай менти заборонять чайні ложечки - торчки ними користуються для виготовлення дози. :)
    Через торчків ще у совкові часи заборонили продаж аутентичного клею "Moment-1" німецького виробництва (Henkel). Те, що продають зараз під маркою "Момент" - це жалюгілна пародія на справжній німецький суперклей.

5. Alexander S

Alexander S Member

Boris_Kiev, справді відповідь не там написав і вона залишилася у мене)))

а де твій аватар? :)