Відповідь: Де краще жити у Львові? Що не кажіть краяни, а заможні люди живуть за містом.. І немає ніяких проблем, що "за містом". За 20 км від Львова: добиратись на авто по Стрийській трасі (повз Сокільники і по Кульпарківській) - 15хв до центру вранці. В межах Львова - добиратись з середини Личаківської до центру - 45 хв...
Відповідь: Де краще жити у Львові? а яка краса в Наварії є... недалеко від озера - чудові будинки, транспортне сполучення навіть без власного авто - чудове!
Відповідь: Де краще жити у Львові? Хочу поправити - 400-600 у.о поблизу центру, десь - личаківська-пекарська, в нормальному будинку, з цілодобовою водою, на прийнятному поверсі. Знаєте де дешевше - пишіть)) Сама шукаю, але 150-200 не зустрічалось.)
Відповідь: Де краще жити у Львові? Ніхто не згадує Варшавську. Тихо до центру - пішки 20 хвилин, якщо бажання - і ліс (підголоско), школи, дитячі садки, арсен, транспорт - тролейбус купа маршруток. Воду і все це діло роблять вчасно - хороший ЖЕК. А взагалі якщо є можливість - будуйте собі особняк в околицях міста - це і дешевше виходить ніж купляти 2-3 кімнатну квартиру і повітря свіже і якщо машина - взагалі проблем жодних.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Щодо машини. Обминати корки можуть певно лише водіїї маршруток. Всім іншим смертним треба встигнути проїхати Личаківські, Зелені і т.п. ще до сходу сонця, бо машина в час-пік має здатність перетврюватись у труну
Відповідь: Де краще жити у Львові? А мені найбільше подобається Погулянка: парк, затишне місце, стара архітектура, тихо, поряд лікарні, та й до центру можна пішки дійти. Сихів - бр-р-р-р...мороз по шкірі:shutup:
Відповідь: Де краще жити у Львові? Та я колись ходив, в нетверезому вигляді, але нічого особливого там не побачив. мені більше подобаються не ліси, а саме парки - цивілізовані куточки природи у поєднанні з хорошою архітектурою міста. Це є в окремих куточках Львова, але цього немає на Сихові Взагалі, маю таку думку, що нові мікрорайони треба поступово зносити і забудовувати місто так як забудовували в 19-початку 20 століття.
Відповідь: Де краще жити у Львові? От у Києві біля Контрактової унизу Андріївського узвозу, бачив вуличку у ліво, не доходячи "Музею однієї вулиці" там підряд будовані нові будинку з фасадами та дахом як при Царскій Росії, мені сподобалось, але не розумію чого не заштукатурити, не розумію, просто фарбують...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Так, є таке, замітили. Це називається Воздвиженка - крутєйший район міста буде. І Набудували там багато і місця не так вже й багато зайняли, і на складному рельєфі. Мені загалом подобається. Не все там ідеально - є і спрощення стилю (очевидно так легше будувати), і матеріали не ті, але загалом непогано - стильно і вписується в старий Київ. А чому не штукатурять? - А то тут така стандартна хвороба в Києві - цегляну кладку не штукатурити, а білити. Думаю, що так склалося історично, бо штукатурити - то додаткові витрати (і немалі), а потім очевидно вирішили, що то гарно так, щоб цеглу було видно. Вони просто не бували у Львові і не можуть зрозуміти, що в порівнянні з штукатуркою їх розшивка - то просто вульгарно.:naci:
Відповідь: Де краще жити у Львові? А вони самі валитись будуть. В 70-80х не будували на віка. Додано через 1 хвилину Я хочу десь в центрі, кавалерку.... Тільки ДО Оперного, а не по за ним....
Відповідь: Де краще жити у Львові? У декого, ще з "кліматконтролем" ! Додано через 7 хвилин Так званні "спальні мікрорайони" безперечно більш продвинуті по інфраструктурі, тощо! Район "Терешковою-Артема" (перепрошую не знаю як тепер вул.Терешкової обзивається) рахується блищим до центру і є більш призентабельним ніж БАМ, Левандівка, Сихів, Балатон, і навіть Майорівка. Але, ще лишаються заповідники типу "Новий Львів", "Кузова-Толстого", район "П'яти морів", "Професорська колона", тощо. Сервіс тут віддається на відкуп престижу!
Відповідь: Де краще жити у Львові? Найкращий район- мій центр ! Тут завжди людно і весело ! Телевізора не потрібно, кожен день щось нове... .
Відповідь: Де краще жити у Львові? тут більшістю є віртуали і завжди людно і весело ! Телевізора не потрібно