Відповідь: Де краще жити у Львові? Ну, мій малий до тої школи навряд чи піде. Ми до іншої його дати плануємо.
Відповідь: Де краще жити у Львові? А колись, за совітів то була досить хороша школа. Та й давати до школи, де треба платити багато - теж не добре, бо тоді дитина попадає до дітей, які виховані в сімях, де всі надто круті, а така крайнімть - теж зле, повірте.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Та я не заперечую, що школа хороша. Ніби й далі є позитивні відгуки. Вона, здається, під опікою львівських "карпат" знаходиться. Там є "футбольні класи", здається. До школи, де треба багато платити, не дамо, бо я теж вважаю, що там багато розбещених дітей, які вважають, що гроші на дорозі валяються. Ми його плануємо до католицької школи дати, миху.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Нема такого, Лілю, я шукав (дзвонив навіть у КУ)і не знайшов. Є школа св. Софії, або ім. Климентія Шептицького(з 7 класу). Я думав, що це дійсно хороші школи, та в мене склалося враження, що це звичайна приватна школа, просто названа святим, для популярності і певності. Хоча там є богослужіння, а поза тим мені там не сподобалося.
Відповідь: Де краще жити у Львові? ТИ знаєш, саме тому, що і я, і мій чоловік цю школу закінчили, ми зареклися давати туди своїх дітей. Тим більше, що зараз ця школа зійшла на пси. Якщо не дам туди, де планую, то вже краще до 49. А от щодо сихова, то мені туди далекувато буде. Правда, машиною, то байдуже куди везти. У мене батьки свого часу на сихові працювали. Мама, здається, в 72, а тато у 96.
Відповідь: Де краще жити у Львові? ще скажи, що у 16-ій... мені моя школа дуже подобається, навіть не зважаючи на хабарництво, яке зараз, мабуть, розцвіло....
Відповідь: Де краще жити у Львові? поганого нічого немає! дуже добре! але не всі мешканці того району були задоволені такими сусідами...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Хабарництво я переживу. Як щодо морального приниження дітей. Не всі вчителі такі, є дуже багато хороших. Але ті погані всій школі "імаж" псують. Ага, і на місці колишнього цвинтара тепер шкільний майданчик. Можна подумати, що я на кожне побожне чи колись побожне місце маю ходити і тому місцю кланятися. Що за дивні аргументи?
Відповідь: Де краще жити у Львові? приниження?... так, деякі вчителі собі це дозволяли.... наприклад, моя перша вчителька ганна василівна... нічого, я свою малу так буду виховувати, що таким вчителям "мала нє пакажецца"... ха тільки спробують... далеко мені зараз до своєї школи....
Відповідь: Де краще жити у Львові? 72 школа має погану славу, а 96 - може бути, мої діти там вчаться.
Відповідь: Де краще жити у Львові? ці школи знаходяться на ... (там де ви з нью шреком проживаєте)?....
Відповідь: Де краще жити у Львові? В кожному районі нашого міста є свої затишні квартали. Потрібно обирати місце проживання за рівнем чистоти повітря - це головне. Нещодавно шукала новий офіс і заїхала на бічну від Зеленої (Кримська здається). ПОвна Санта-Барабара! Найбілідшими серед новобудов - це були прекрасні 5-ти поверхові будинки зі зашкленими лоджіями та фонтанами в дворику.....Також там купа особняків....,краще слово вілли підходить, з живими кониками на поляні... в дворі... Стан шоку був тривалим - не сподівалася, що у Львові є такі квартали. Щось схоже бачила в Конче Заспі. А закордоном є схожий квартал в Лондоні....Ось таке місто в нас - ховає цей квартал за деревами і поганою дорогою . Дорога там жахлива - брюхо в машині добре пошкребла:eek:
Відповідь: Де краще жити у Львові? Що не говоріть, колеги, але Сихів це окрема держава зі своїми правилами дорожнього руху. Я коли туди заїзжаю, то скидаю швидкість, навострюю зір і вуха:p , бо таке враженні ніби люди і водіі громадського транспорту на дорогах Сихова повні камікадзи - самі кидаються під колеса....І чому так? А щодо новобудов на Сихові - це просто казка. Дуже хороші проекти квартир, прекрасні види на окраїнах. Маю колєжанок, які там живуть в новобудовах - вони дуже задоволені!
Відповідь: Де краще жити у Львові? Саме так - я довго пхала по цій вулиці повз старі будиночки, аж поки не набрела на той райончик - там ще міні зоопарк)
Відповідь: Де краще жити у Львові? бо звикли, що у львові так.... скільки я разів чув і бачив аварій навпроти вулиці коломийської на переході через червоної калини...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Оце підтримую усіма кінцівками.. Раніше навіть такий гумор блукав Львовом: "Ти звідки?" - "Я? Зі Львова, а ти?". "А я - з Сихова!"
Відповідь: Де краще жити у Львові? Так! Приємне містечко (в районі вул .Кримської) - має назву "Району п'яти морів" - бо тут 5 вулиць мають "морські" назви (Кримська в тому числі).