Відповідь: Де краще жити у Львові? думаю, що мешканці Липової були шоковані від зимового табору ГО Оселя! А так, район досить хороший! Гуляти можна і на погулянці...
Відповідь: Де краще жити у Львові? сихів невер, евер, евер... якщо буваю там раз на місяць — для мене це трагедія....
Відповідь: Де краще жити у Львові? а були часи коли на Сихів їздив лише 1 та 29 автобус... ну ще 9 був від Іскри. І привозив людей в болото... і магазинів було мало, одні будови навколо... Тепер Сихів чудово розвинений район! Але особисто на мене він навіює депресивний настрій! Якось не затишно там
Відповідь: Де краще жити у Львові? "одиниця"?... жах!... як згадаю — холодним потом обливаюся.... ще був "27", який на сімсотріччя їздив, теж душогубка була ще та!.... чадний газ у салон просочувався, їхав годину.... щоб я зміг у свій екологічний політехнікум потрапити — треба було за дві години з дому вийти, бо ще черга була довжелезна...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Так, на Липовій Алеї. Поки не поїхала до Оттави там була, і сподіваюся, що ще цього року знову там буду. Цікаво, що коли ми помешкання купували, то я сиділа над мапою і видивлялася, яку би то я вулицю хотіла. І чомусь мені саме Липова Алея пригледілася тоді. І ми дивилися різні помешкання і на Дністерській, та в різних районах дивилися. Вже думали відмовлятися від купування. А потім за "щасливим збігом обставин" знайшли та купили помешкання саме там, де мені місце пригледілося. Ще й на другому поверсі та з незашкленим балконом. :D Ольго, розкажіть, що то за табір такий, бо я про нього вперше чую.
Відповідь: Де краще жити у Львові? позаминулої зими, коли було поза -20 у Львові, ГО Оселя на чолі з п Олесею зробила там наметове містечко для бомжів і інших потребуючих. Багато людей туди звозили одяг, взуття, харчі. Діяла польова кухня і тд... такий-собі майдан для безпритульних! Здається аж після цього випадку влада надумала дати Оселі приміщення! Ну і трохи не до теми, але я захоплююся п Олесею Саноцькою!!!! от така сильна жінка... !
Відповідь: Де краще жити у Львові? :D думаю, що для безпритульних будь-який дах над головою був би хорошим домом, і не має значення чи в хорошому районі...
Відповідь: Де краще жити у Львові? То що в тому поганого? На Липовій Алеї стілько пияків живе, що безпритульні її нічим не злякають. Шкода, що мене там не було. Така акція - це чудово! І допомога таким людям - також.