Відповідь: Де краще жити у Львові? Миху, а який термін експлуатації таких будинків? Новобудови Сихівські вже давно старі стали... А будинки на Науковій вже мали б зносити... О, ще новина - на вул Золотій будують мікрорайончик, завод склодзеркальний віддав території...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Сихів, як мікрорайон виріс на моїх очах. я чув, що сварка арматурних стін, які широко використані в Сихові розраховані на 50 років - не більше. Що до мікрорайончиків, то можна звернути увагу на новий мікрорайон, який Садовий віддав на розбудову київській будівельній компанії. Там буде школа, супермаркет, стадіон, церква і маса нових будинків. А займає цей район від вул пасічної через Пиригівку до ізолятрного заводу, це майже навпроти Сихова через Зелену. Будівництво вже розпочалося, а добавте Євро 2012 і Львів буде невпізнати за років 4-5!
Відповідь: Де краще жити у Львові? ого... плани грандіозні! А терміни? А готель Київ? чи то буде памятка занедбаної архітектури? щиро за це тішуся! ще б мені хтось подарував дозвіл на забудову :D
Відповідь: Де краще жити у Львові? так про те й мова, що "спальний".... є "спальні", які обжиті, зі своїми традиціями....
Відповідь: Де краще жити у Львові? не подобається тому, що надто багато людей... не подобається те, що усюди бетон...
Відповідь: Де краще жити у Львові? я би сказав, що це не сихів, що це "іль-де-франс" на сихові... і таких острівців по львову багато....
Відповідь: Де краще жити у Львові? Знаю, де це....Але там вже досить дорого 1 м кв., а це ще стільки чекати!!!!!! Проект гарний, я бачила.....
Відповідь: Де краще жити у Львові? Зате й плюсів багато! А бетон....Ну що поробиш, ще не навчились будувати з чогось іншого, щоб не дорого і гарно......
Відповідь: Де краще жити у Львові? А може навіть і того менше, насамперед через те, що багато мешканців під час ремонту і реконструкцій житла просто вирізають бетонні перемички і елементи конструкцій. Досить часто можна побачити поряд з підїздами гори понівеченого бетону. У деяких будинках, на рівні 7-9 поверхів є такі щілини, куди може долонь пройти (( А всім просто на це начхати, втішаючись тим, що є дах над головою. Поки що є
Відповідь: Де краще жити у Львові? У мене одні батьки на Ніжинській, інші - на Крип'якевича. Малого влітку на суботу або неділю батьки забирали і з ним цілий день у гаю бавилися. А мої батьки мають чудове подвір'я, купа квітів, дуже приємно посидіти на лавочці під хатою, особливо вечорами, та ще коли матіола цвіте. Або ще й концерт з "України" можна послухати... А я свою Липову Алею дуже люблю. І до парків близько, і за вікном зелено і пташок чути - краса! Одно не краса - купа пияків на найближчому дитячому майданчику і жодної огорожі на тому, що трохи далі. А майданчик просто на Дністерський. Який бовдур планування робив?
Відповідь: Де краще жити у Львові? Тетянко, навіть якби він зараз жив на Сихові, то, якщо він з Личаківської, його погляд на Сихів не зміниться.