Відповідь: Де краще жити у Львові? звідси, згідно теми гілки - можна зробити висновок - всі в еміграцію! Створимо новий Львів в Канаді!
Відповідь: Де краще жити у Львові? Чи пан spm1950 не є депутатом?Але,прошу пана,вибори вже закінчились...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Той район, хіба не "Сихів" зветься? Чи то, вже "підрайон" в районі, бо щось, мені не хочеться думати, що ви живете..... у "місцях не так віддалених" (з погляду на в'язницю "№30") :agree: !
Відповідь: Де краще жити у Львові? Та все ж таки.... Ніколи не знав про існування такого району у Львові..... Про "Центр" - знаю, а ще:"Левандівка", "Майорівка", "Сихів", "Галицьке перехресття" (Збоїща), "БАМ", "Новий Львів", "Патона", "Наукова", "Балатон", тощо ..... по район "Хуторівка" чую вперше :o ! Тепер... буду... знав... :8: !
Відповідь: Де краще жити у Львові? Це не район. Просто цю (вул. Хуторівка) і пару прилеглих вулиць так назвали. А район це Сихівський...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Просто Хуторівкою називали цей райончик до того, як розбудувався Сихів. Тому, мабуть, старші люди і досі називають Хуторівкою, а молоді - Сихів.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Це - спальний район між "ракушкою" (або танково-ремонтним заводом) та автовокзалом (на вул. Стрийській)! Раніше кінцева тролейбусів була біля підземного переходу, згодом її перенесли до автовокзалу поруч з яким розпочали будівництво ДОСів (рос. "домов офицерського состава"). Тоді і утворилася "дірка" між жітловим мікрорайоном "Броньова" та новоствореним біля автовокзалу. Будинки біля автовокзалу почали називатися БАМом (бо дуже далеко були розташовані). Згодом "Броньова" та "БАМ" - з'єдналися, утворивши суцільну лінію забудови! ВСЕ :dance: !
Австро-венгры закрыли мне ветку про гостиницы львова. Спрашиваю тут - где во Львове можно остановиться, но что-бы было не по-рагульски.