Де гроші діти )))

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 21 січ 2011.

1. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

"Каков привет - таков ответ"
    Шановний Hyligan,
    здається, що вас не дуже цікавить питання інвестицій, бо підтримуєте флейм у своїй темі.
    У вас завищені вимоги до інстременту вкладення, от і переливаємо з пустого в порожнє.
    Як правило,
    Ризик і дохідність - прямопропорційні;
    чим метод складніший - тим дохідніший;
    чим більший термін - ти більший дохід.

Конкретизуйте свої потреби

• Подобається Подобається x 2
  2. tato

tato тато завжди правий!

Це не реально!Умови не реальні!(це-якщо я правильно розумію слова "щоб не надто багато заморочок").Відсоток,який як мінімум ви вказали,і який,як я здогадуюсь,враховує інфляцію є досить привабливим з економічної точки зору.Без напрягу не вийде!

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Згідний)...здається я знайшов свій "інвестиційний проект" хочу посадити сад ...не без заморочок звичайно , але і щоденної праці не вимагає...та і потенційна прибутковість значно вище 30-40 %
    Одна проблема, як правильно вибити на це землю ( гектарів 10-15).

• Подобається Подобається x 4
  4. tato

tato тато завжди правий!

Хороший,заспокійливий бізнес.
    Про прибутковість конкретно нічого не скажу,бо ніколи іі у цьому напрямку не доводилось прораховувати.Доводилось бути за кордоном у таких садах.
    Єдине ,що запамятав-було важко дихати по всіх околицях від хімікатів.

Раджу вам взяти один метод для аналізу на озброєння.Рухайтесь від супротивного.
    Відсоток,якого ви хочете досягнути є дуже високим.Такі відсотки,як правило приводять інвестиції у бізнес,який генерує такі показники!Тепер задайте собі одне запитання,чому наша країна не біліє на весні цвітом від таких садів?Може у нас немає господарів?Можливо,але б тоді прийшли іноземці-з нашою то дешевою робочою силою і іхніми дешевими кредитами!
    Садів нема,і перша причина може бути,як ви правильно написали-земля.
    Треба все детально дослідити.
    Написаним зверху,даруйте,знову поставив під сумнів реальність цифр.

• Подобається Подобається x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому не біліє поняття не маю)...може по тій самій причині що і не зеленіє))

От наприклад 7 років тому я і четверо моїх друзів почали займатись овочами(кожен на своїй землі)

через три роки вона всі знайшли собі роботи і закинули цей бізнес...а ше через два роки їх з тих робіт повиганяли або вони самі пішли бо зарплата мізерна..

Коли ми починали заробляли приблизно порівну...тепер вони знову змушені повернутись до овочів але заробляють навіть менше ніж тратять тому періодично їздять на заробітки...

Мій жеш бізнес процвітає тьфу-тьфу-тьфу :good:

• Подобається Подобається x 4
  6. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

Тут три точки опори:
    земля
    технологія
    збут

останні включають в собі податковий тиск.
    Спробуйте зробити свої розрахунки і дайте на розсуд форумчанам. такий собі краш-тест бізнес плану

7. Кохана

Кохана LuBimaya

мені дайте!
    і збережу, і примножу...

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

По темі - то вам 40 відсотків в рік, чи чесним бізнесменом?
    Я так і не зрозумів?

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

9. tashyk

tashyk Well-Known Member

Олії хіба можна на було в кінці року накупити, яка зросла на 30%...
    І вивчати постійно всі ринки де сезонність, щоб перед сезоном продаж товар закуповувати...

а де твій аватар? :)