Може хтось знає,де є гарний вибір головних уборів за прийнятними цінами? Всім,хто цікавиться недорогим твердим сиром - молочний магазин на *Старому лицарі*(р-н Чорновола).
Акції, знижки, найвигідніші пропозиції on-line Давайте у цій темі постити актуальні знижки та акції у нашому місти, про які знаємо) Щодо будь-яких товарів та послуг. Особливо актуальні знижки на одяг, на відпочинок-боулінги-кав*ярні, на техніку побутову і всіляке таке інше) Допоможемо один-одному)
можу створити онлайн каталог для порівняння цін на різні продукти. звичайно, безплатно - самому цікава інформація. але саму інформацію мені би збирати було скучно. Так що - якщо є бажаючі мені з цим допомогти в плані збирання інформації, можна щось таке влаштувати
Двоє хлопів продавали поряд один і той самий товар - яйця, одинакові, але перший продавав по 50 коп., а другий 1 грн. за шт. Підійшов покупець запитав ціну в одного, потім іншого і каже: -то ж треба... так намахувати народ. Два метри відстані, а ціна вдвічі вища, совість тре мати! купив дешевших і пішов, а той, що продавав по гривні каже до того, хто по 50 коп: -Ізя, і ето кто будєт нас учіть заніматься торговлєй?
Із шкур і костей кози? На будь якому клеї можна і фарби зробити. Не знаю на рахунок ПВА. Будуть дуже швидко лущитись. Але водорозчинні легко самому зробити. Довго терти не потрібно. Для фреско їх вручну і роблять. Тільки вода і пиґмент. А ось олійні - терти руками 12-24 години один тюбик то тєжко. Тому коли з’явились млини з’явились і перші фабрики по продукції олійних фарб. Найстарша що збереглась то голандська. Хоч якість фарб на жаль за останніх 40 років впала і то ґлобально. Варто тільки порівняти шхвенінґенські фарби 60-тих з нинішніми. І ціни теж піднялись хоч не до рівня 18 століття.
Топові теми - Де дешевше, Болгарія-Хорватія власним авто, зразу видно шо статки українців сі покращуют щогнє.