там ше є нічний експрес часто буваю там, але гуртівні з сирами і маслом не зауважувала , хоча може зара є....
Стоки & Секонд хенди у Львові Привіт усім! Зараз у час кризи дуже важко їхати на Південний за речами і вивалювати за них по 1000 - 2000 грн,або 200 грн за якісь потрьопані джинси... Тому постало питання про так звані "Стоки",які характеризують як гуртівні та роздрібні гуртівні не ношеного але бракованого,або списанного одягу взуття тощо... Питання до форуму : Хто знає адреси цих "Стоків",та можливо хороших Секонд хендів,в яких є стокові відділи,а також день завозу,та по можливості ціни...
??? І шо це означає?Що для того щоб хтось щось підказав потрібно платити бабло? Це все одно що я буду всім казати,що я сьогодні сходив на ратушу,там гарно і т.д А ви будете бити кулаками себе в груди і доказувати що я рекламую ратушу "нахаляву" Реклама це одне,а прохання підказати зовсім інше... Реклама це суто тупий нерозжований піар товару,який в більшості випадків буває непотрібним для людей,також реклама це тупе нав'язування людині на покупку чогось і .тд А ще реклама це спосіб заробляння бабла... ТОж в данному вашому пості я нічого схожого не бачу...
tertor, бажано розпочинати писати на форумі не з реклами чи будь-яких інших обєктів матеріального світу:D то вам ніхто нічого і не скаже...
Сьогодні,мандруючи на Краківський ринок,побачила на перехресті вул.Шпитальної і Таманської мініприлавок на машині з фотоальбомами.Колись там продавали і фотоплівку(найдешевшу у цілому місті),тепер цей товар збитковий.Розговорилися,оскільки візуально знайомі.Люди не скаржилися на збитковість свого *бізнесу*...Не нарікали на важкі часи...Один з продавців - людина з особливими потребами... Хто шукає фотоальбом,собі чи на подарунок - тут великий вибір за дуже доступними цінами.
Ціни на продукти коливаються: буває, що в Метро нижчі, буває - в Ашані. Але от що я точно знаю, так це найдешевшу аптеку Знахар! Знаходиться біля Добробуту. Але там завжди великі черги через низькі ціни
А Ви впевнені щодо інших аптек в цьому питанні? Імхо не бачу в Знахарі нічого підозрілого, що б вирізняли її на фоні інших.
Знаю де та аптека знаходиться, ніколи там не купувала, бо вона аж в центрі, їду як впавило в найближчу аптеку від дому
???? думаю, то вже не від "Сільпо" залежить... наскільки курка настаралась.... а взагалі - яйця як яйця....