Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 27 лют 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку?

Іване, нагадав! :)

Два роки тому затягнула мене інститутська подруга на Полтавщину. Там хата її свекрухи стоїть. Умовляла вона мене ту хату купити за 800 дол. Казала, що і доглядати її буде , як і раніше, тільки "купи - не пошкодуєш"! Поїхали ми з хлопцями і з нею та її донькою. Приїхали на станцію Сула ще серед ночі сімферопольським поїздом, до хати на таксі дібралися, але ж ще ніч. Довелося ще спати лягати. Може, якби не лягали, то зранку би прихімрали і би ще залишилися! :) А так якось перекимарили в тій хаті до ранку і зранку діти почали криком кричати, що вони вже тут більше не будуть! Довелося збиратися і їхати до Львова...:sad: І ще довго вони мені ту Полтавщину випоминали! :p Побут в Америці - найосновніше!

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Нам буржуйські замашки не властиві!
    Купив землю в селі - буду щось будувати. Коли збудую - скажу, що вийшло.:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Оттакої! :eek: Чому відразу буржуйські? Буржуйські замашки( а то й гірші) у вас навколо великих міст! А це нормальний спосіб життя для середнього класу. ;)

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я таке не хочу, хочу в Карпатах зі зрубу хату, але не з будою під лісом, а зробити там всі вигоди :) Просто втікати туди часом на вихідні. Мрію можна зреалізувати, але ніколи нема часу :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Зоряно, а Ви бачити всі ці кімнти всередині? Це з цєї хати...;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивлюся на все це і чомусь цвинтар згадався. Хороше місце і головне місця достатньо, нє?

7. Zoryanazirka

А зверху як гараж :) Я люблю всередині сама все облаштовувати, тоді почуваєшся затишно вдома і комфортно.

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

нууу, буржуй не буржуй, а 100 000 уо на хатину під Львовом трохи замало буде!
    Цікаво чи була тут гілка про те як "легко" побудувати хатинку своєї мрії в умовах сучасної "бюрократії"?

Ну хоч такий будиночок :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шоб такі гроші мати, треба цілий рік крутитися, нє?

10. Ivan

Ivan Well-Known Member

У наших українських умовах - нє. Навіть коли їсти припиниш :rolleyes:

А загалом з приводу комфорту на природі не можу не відзначити суто жіночу логіку. Гарний граєвид неодмінно мусить йти в комплекті з унітазом. А без того в лісі, звісно, робити нічого... Олю, та хата на Полтавщині могла бути справжнім раєм - от лиш нашим, українським (байдуже - слобожанським чи галицьким). А діти вже американські... :sad:

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і нащо вона мені була, Іване? :) Якби це була хата моєї бабусі, де моє дитинство пройшло, то це зрозуміло.Приємні спогади, сходжені босоніж стежки... А так чужа, пропахла цвіллю хата. Ніяких емоцій, хіба морока одна. :) Так вони її і не продали.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Е! Зоряно, то чисто українське судження! :) Наші люди все по зовнішності судять. А тут ціниться комфорт всередині! :)
    А затишок то правильно, що самі собі створюйте . Хто не дає? Для показу просто дизайнер на все це старається. :)

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

А в мене мрія - будинок з прозорим дахом... Лягаєш спати - а над тобою зоряне небо...

14. Zoryanazirka

Дах то така штука на яку все падає :) І як його мити ? :)

15. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Zoryanazirka,
    дайте романтику помріяти.. :)

Еге, отак намрієш, наприклад: узлісся, хатинка, надвечір'я..
    А реально: надворі - комарі кусючі, у хаті - вогкість, цвіль і запах мишей..:rolleyes: :p

Те саме що із скляним дахом, те і з хатинкою двоповерховою на -надцять вікон: а хто їх, -надцять, митиме та занавісочки до них пратиме-прасуватиме?:D

16. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я ще не думав над тим питанням :rolleyes: Мабуть, доведеться якусь стюардесу наймати... Нє раді діскрімінации окоянной, а даби чісто было :p

17. Zoryanazirka

А я всеодно більше хочу хатинку в горах в забутому селі з комарами але цивілізованим туалетом:) А меблі і все інше може бути старе. І щоб не надцять вікон:) Ми вже дивилися на такі, тільки проблема одна - до них длїзду нема. Ніякого. Тра надцять кілометрів пішки йти під гору, або конем (живим). Прогулянка непогана, але мишину не лишиш на трасі.

18. mavka

mavka Well-Known Member

Мені б хатинку в Криму хотілось мати... з водою, хоча б теплою. І виглядом на море. Білого кольору. Багато світла. Великі французські вікна, білі стіни, шоколадного кольору підлоги, місцевого виробництва меблі, мінімум правда, якісь шовкові фіранки, на кухні - холодильник, окремий вихід у дворик і столик під мигдальним деревом. Флюгер...

І флігель для себе, бо у мене буде завжди багато гостей :)

19. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

А моя мрія - мати невеличку хатинку десь у горах - на самоті. Щоб навколо була чиста та прекрасна природа, і щоб хатинка була ціла з дерева, і щоб у цій хаті був обов´язково хоча б невеликий камін, біля котрого би було так приємно відпочивати, читаючи яку цікаву книжку, чи то проводити приємні та милі бесіди та попивати склянку одну-другу (?) ароматного вина під час затяжних дощів.. Ну, романтика..:)

20. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Це що у вас у Львові так середній клас живе? -Непогано, непогано, треба негайно їхати до Львова:D

Ваша мрія може досить скоро збутися, в Карпатах таки набудують доріг, щоправда тоді хатинки будуть коштувати доволі серйозних грошей, та й самотність вам ніхто не гарантує;)

а де твій аватар? :)