Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Іване, нагадав! Два роки тому затягнула мене інститутська подруга на Полтавщину. Там хата її свекрухи стоїть. Умовляла вона мене ту хату купити за 800 дол. Казала, що і доглядати її буде , як і раніше, тільки "купи - не пошкодуєш"! Поїхали ми з хлопцями і з нею та її донькою. Приїхали на станцію Сула ще серед ночі сімферопольським поїздом, до хати на таксі дібралися, але ж ще ніч. Довелося ще спати лягати. Може, якби не лягали, то зранку би прихімрали і би ще залишилися! А так якось перекимарили в тій хаті до ранку і зранку діти почали криком кричати, що вони вже тут більше не будуть! Довелося збиратися і їхати до Львова... І ще довго вони мені ту Полтавщину випоминали! :p Побут в Америці - найосновніше!
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Нам буржуйські замашки не властиві! Купив землю в селі - буду щось будувати. Коли збудую - скажу, що вийшло.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Оттакої! :eek: Чому відразу буржуйські? Буржуйські замашки( а то й гірші) у вас навколо великих міст! А це нормальний спосіб життя для середнього класу.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? А я таке не хочу, хочу в Карпатах зі зрубу хату, але не з будою під лісом, а зробити там всі вигоди Просто втікати туди часом на вихідні. Мрію можна зреалізувати, але ніколи нема часу
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Зоряно, а Ви бачити всі ці кімнти всередині? Це з цєї хати...
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Дивлюся на все це і чомусь цвинтар згадався. Хороше місце і головне місця достатньо, нє?
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? А зверху як гараж Я люблю всередині сама все облаштовувати, тоді почуваєшся затишно вдома і комфортно.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? нууу, буржуй не буржуй, а 100 000 уо на хатину під Львовом трохи замало буде! Цікаво чи була тут гілка про те як "легко" побудувати хатинку своєї мрії в умовах сучасної "бюрократії"? Ну хоч такий будиночок
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Шоб такі гроші мати, треба цілий рік крутитися, нє?
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? У наших українських умовах - нє. Навіть коли їсти припиниш :rolleyes: А загалом з приводу комфорту на природі не можу не відзначити суто жіночу логіку. Гарний граєвид неодмінно мусить йти в комплекті з унітазом. А без того в лісі, звісно, робити нічого... Олю, та хата на Полтавщині могла бути справжнім раєм - от лиш нашим, українським (байдуже - слобожанським чи галицьким). А діти вже американські...
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Ну і нащо вона мені була, Іване? Якби це була хата моєї бабусі, де моє дитинство пройшло, то це зрозуміло.Приємні спогади, сходжені босоніж стежки... А так чужа, пропахла цвіллю хата. Ніяких емоцій, хіба морока одна. Так вони її і не продали.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Е! Зоряно, то чисто українське судження! Наші люди все по зовнішності судять. А тут ціниться комфорт всередині! А затишок то правильно, що самі собі створюйте . Хто не дає? Для показу просто дизайнер на все це старається.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? А в мене мрія - будинок з прозорим дахом... Лягаєш спати - а над тобою зоряне небо...
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Дах то така штука на яку все падає І як його мити ?
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Zoryanazirka, дайте романтику помріяти.. Еге, отак намрієш, наприклад: узлісся, хатинка, надвечір'я.. А реально: надворі - комарі кусючі, у хаті - вогкість, цвіль і запах мишей..:rolleyes: :p Те саме що із скляним дахом, те і з хатинкою двоповерховою на -надцять вікон: а хто їх, -надцять, митиме та занавісочки до них пратиме-прасуватиме?:D
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Я ще не думав над тим питанням :rolleyes: Мабуть, доведеться якусь стюардесу наймати... Нє раді діскрімінации окоянной, а даби чісто было :p
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? А я всеодно більше хочу хатинку в горах в забутому селі з комарами але цивілізованим туалетом А меблі і все інше може бути старе. І щоб не надцять вікон Ми вже дивилися на такі, тільки проблема одна - до них длїзду нема. Ніякого. Тра надцять кілометрів пішки йти під гору, або конем (живим). Прогулянка непогана, але мишину не лишиш на трасі.
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Мені б хатинку в Криму хотілось мати... з водою, хоча б теплою. І виглядом на море. Білого кольору. Багато світла. Великі французські вікна, білі стіни, шоколадного кольору підлоги, місцевого виробництва меблі, мінімум правда, якісь шовкові фіранки, на кухні - холодильник, окремий вихід у дворик і столик під мигдальним деревом. Флюгер... І флігель для себе, бо у мене буде завжди багато гостей
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? А моя мрія - мати невеличку хатинку десь у горах - на самоті. Щоб навколо була чиста та прекрасна природа, і щоб хатинка була ціла з дерева, і щоб у цій хаті був обов´язково хоча б невеликий камін, біля котрого би було так приємно відпочивати, читаючи яку цікаву книжку, чи то проводити приємні та милі бесіди та попивати склянку одну-другу (?) ароматного вина під час затяжних дощів.. Ну, романтика..
Відповідь: Де би ви хотіли мати відпочинкову хатинку? Це що у вас у Львові так середній клас живе? -Непогано, непогано, треба негайно їхати до Львова:D Ваша мрія може досить скоро збутися, в Карпатах таки набудують доріг, щоправда тоді хатинки будуть коштувати доволі серйозних грошей, та й самотність вам ніхто не гарантує