продолжайте хранить тайну Великую от проклятых буржуинов,о храбрый духом Мальчиш....а якщо серьйозно, на чому грунтується оте переконання ,яке невідомо ким ,навіть не самими жінками імплантовано в свідомість підкаблучників,і гуляє по віртуалу,в житті все виявляється по справжньому.Підкаблучник він і є підкаблучник,вони навіть не встидаються того,навіть баби їх не поважають ,то у них називається "тряпка" і напевне, щоб декомпенсувати свою неповноцінність, вони зображають в віртуалі з себе піднесених духовно донжуанів,які досягли вершин блаженства лягши під жінку, і перебавають в ореолі поклоніння нетівських жінок,які як на мою думку кращі представниці жіноцтва, бо вміють користвуватись інтернетом(виключення стверджують правило) ПИСИ нічого особистого
п"ята година ранку... а Вас про жінок поговорити тягне..... болить ?.. :rose: "...а якщо серйозно, на чому грунтується оте переконання ?.. " і якщо в класифікації чоловіків, які єволюціонують, є підкаблучники, то хто - решта ? ПИСИ риторичне, радше. Ісус цілував Магдалину в уста більше своїх учнів, які ревнували його до неї, й окремо з нею займався більше часу наукою, вважаючи за єдину правдиву ученицю, яка правильно розуміє вчення - згідно АПОКРИФІВ. чи не підкаблучником був він ?
ну шоби взасос,то ні в жизть,нема такого,а поважно до неї відносився,вона багато давала коштів на підтримання проповідування
апокрифи не читаю,так як не вважаю то належним заняттям,а щодо Месії, то жалів він вас бездарних і убогих,він Великий ,а ми шо ?мєлкіє людішки ,мучаєміе своими нізмєнніми страстями,нам понімаєте, больно когда нам нож встромляют в спину,особенно когда в нее плюют(с)
И что я таки здеся такой? ) странно, Торро, я вроде Вас нигде не обижал. Но такую фантастику написать... Видимо, я таки прав, вот Вы и взбесились. Приношу свои извинения, если зацепил Ваше подсознание.
"в уста цілував" - це ж написано, правда ? не в руку ж ... яка давала кошти . (звідки це відомо, до речі ?) і чому сильні чоловіки взагалі вважають за норму брати гроші в жінок ? - які навіть не є людьми
та я теж Вас не хтів ,якщо так сприйняли то вибачайте,то я так алегорично гіперболізував в дописі та ні то я свідомо пишу і в повній пам"яті,не прагну здаватись кращим ,ніж я є
Спасибо за выставленную оценку - Смело и откровенно, господин Торро. Мы больше дискутировать на Эту тему между собой давайте не будем. мы слишком полярны в Этом вопросе. Затруднюсь подбирать вежливые слова, а оно нам надо.
ой смех...Торро и тут всех переключил на вопрос о женщинах...Вам надо в политику,любитель женщин вы наш)))) мастерски уводите от темы в свои больные кровоточащие закоулки психики)))) пысы Князю))) а оно нам таки не надо))))))
нуу вот)) а я думал, вы уже трибуны сколачивать послали своих подкаблучников, аплодисменты хлопать собрались и платочки на ринг бросать, ахая и фатаясь за пышную грудь))) Это же так здорово - самцовые бои за самочек (и не важно, что не своего роду племени!). Ангелы, када бьются за своих обезьянок, таки кумедни, таки кумедни...
эх Князь))))) ты это..не путай,солнце моё))) шоб я за пышную то грудь схватилась бои должны итти за кто похвалит меня лучче всех(с)) а вы спорить взялись женсчина это обеззяна или не...в такой ситуации все женсчины,Князь,быстрее тебя на ринге окажутся)))))и бедный той Торро)))
вы правы как никогда! к Степанычу! и только после курса сеансов на форум))) а то женская половина форумчан всерьез обеспокоена вашим душевным диссонансом))
Когда нибудь клоны Соло будут направлять клоны Торро к самому "стовбуровому"клону Степаныча на модификацию или пацификацию...:o