Дарвиновская теория Эволюции рушится?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Glenmorangie, 16 січ 2010.

1. bars

bars Well-Known Member

А скоко тех объятий?! Скотизма таки больше... От чего и страдаем:sad:;)

2. Forpost

Forpost Стоїк

продолжайте хранить тайну Великую от проклятых буржуинов,о храбрый духом Мальчиш....а якщо серьйозно, на чому грунтується оте переконання ,яке невідомо ким ,навіть не самими жінками імплантовано в свідомість підкаблучників,і гуляє по віртуалу,в житті все виявляється по справжньому.Підкаблучник він і є підкаблучник,вони навіть не встидаються того,навіть баби їх не поважають ,то у них називається "тряпка" і напевне, щоб декомпенсувати свою неповноцінність, вони зображають в віртуалі з себе піднесених духовно донжуанів,які досягли вершин блаженства лягши під жінку, і перебавають в ореолі поклоніння нетівських жінок,які як на мою думку кращі представниці жіноцтва, бо вміють користвуватись інтернетом(виключення стверджують правило) ПИСИ нічого особистого

3. mavka

mavka Well-Known Member

п"ята година ранку... а Вас про жінок поговорити тягне.....
    болить ?.. :rose:
    :) "...а якщо серйозно, на чому грунтується оте переконання ?.. " і якщо в класифікації чоловіків, які єволюціонують, є підкаблучники, то хто - решта ?

ПИСИ риторичне, радше.
    Ісус цілував Магдалину в уста більше своїх учнів, які ревнували його до неї, й окремо з нею займався більше часу наукою, вважаючи за єдину правдиву ученицю, яка правильно розуміє вчення - згідно АПОКРИФІВ.

чи не підкаблучником був він ?

4. Forpost

Forpost Стоїк

ну шоби взасос,то ні в жизть,нема такого,а поважно до неї відносився,вона багато давала коштів на підтримання проповідування

5. Forpost

Forpost Стоїк

апокрифи не читаю,так як не вважаю то належним заняттям,а щодо Месії, то жалів він вас бездарних і убогих,він Великий ,а ми шо ?мєлкіє людішки ,мучаєміе своими нізмєнніми страстями,нам понімаєте, больно когда нам нож встромляют в спину,особенно когда в нее плюют(с)

6. Forpost

Forpost Стоїк

не жалею, не зову, не плачу...все прошло ,как с белых вишен дым(с)

7. Князь

Князь Капитан Белый Снег

И что я таки здеся такой? :))

странно, Торро, я вроде Вас нигде не обижал. Но такую фантастику написать... :pardon:
    Видимо, я таки прав, вот Вы и взбесились. Приношу свои извинения, если зацепил Ваше подсознание.

8. mavka

mavka Well-Known Member

"в уста цілував" - це ж написано, правда ? не в руку ж ... яка давала кошти . (звідки це відомо, до речі ?) і чому сильні чоловіки взагалі вважають за норму брати гроші в жінок ? - які навіть не є людьми ;)

9. Князь

Князь Капитан Белый Снег

кто же тогда женщина по-вашему? Обезьяна?... Ах, да - друг человека... Сочувствую.

10. Forpost

Forpost Стоїк

та я теж Вас не хтів ,якщо так сприйняли то вибачайте,то я так алегорично гіперболізував в дописі
    та ні то я свідомо пишу і в повній пам"яті,не прагну здаватись кращим ,ніж я є

11. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Спасибо за выставленную оценку - Смело и откровенно, господин Торро.
    Мы больше дискутировать на Эту тему между собой давайте не будем. :) мы слишком полярны в Этом вопросе. Затруднюсь подбирать вежливые слова, а оно нам надо.

12. Соло

Соло Рыжая до белого каления

ой смех...Торро и тут всех переключил на вопрос о женщинах...Вам надо в политику,любитель женщин вы наш)))) мастерски уводите от темы в свои больные кровоточащие закоулки психики)))) пысы Князю))) а оно нам таки не надо))))))

13. Князь

Князь Капитан Белый Снег

нуу вот)) а я думал, вы уже трибуны сколачивать послали своих подкаблучников, аплодисменты хлопать собрались и платочки на ринг бросать, ахая и фатаясь за пышную грудь))) Это же так здорово - самцовые бои за самочек (и не важно, что не своего роду племени!). Ангелы, када бьются за своих обезьянок, таки кумедни, таки кумедни...

14. Соло

эх Князь))))) ты это..не путай,солнце моё))) шоб я за пышную то грудь схватилась бои должны итти за кто похвалит меня лучче всех(с):)) а вы спорить взялись женсчина это обеззяна или не...в такой ситуации все женсчины,Князь,быстрее тебя на ринге окажутся)))))и бедный той Торро)))

15. ГонибесOff

ГонибесOff Well-Known Member

"И сотворил Бог человека по образу и подобию мужчину и женщину сотворил их."Бытие

16. ГонибесOff

ГонибесOff Well-Known Member

Вернее так:"И сотворил Бог человека по образу и подобию своему, мужчину и женщину сотворил их."Бытие

17. Forpost

Forpost Стоїк

Энто к Степанычу на прием!

18. Соло

вы правы как никогда!:) к Степанычу! и только после курса сеансов на форум))) а то женская половина форумчан всерьез обеспокоена вашим душевным диссонансом))

19. Когда нибудь клоны Соло будут направлять клоны Торро к самому "стовбуровому"клону Степаныча на модификацию или пацификацию...:o

20. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

...рушицца... рушицца...

а де твій аватар? :)