Дарвиновская теория Эволюции рушится?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Glenmorangie, 16 січ 2010.

1. bars

bars Well-Known Member

о_ОБє-є-єднєнькіє!:))

2. mavka

mavka Well-Known Member

однак, роздуми заволікають мені голову. :) мужчина такий [STRIKE]самодовольний[/STRIKE]самодостатній, але Творець вважив за потрібне йому поміч зробити негайну - жінку. а раввини й досі дискутують, щоб воно значило, коли буквально Творець сказав :" Створю поміч проти тебе". ;)

3. Forpost

Forpost Стоїк

так і я про це!!!!!!!!!!!!

4. bars

bars Well-Known Member

А що там дискутувати? " Створю поміч (собі) проти тебе". Як задумано - так і зроблено! Недобрий був Творець в той день!;)

5. Forpost

Forpost Стоїк

шось в великому творчому акті пішло не так,зауважте в Раю сексу не було,виперли їх з Едемського саду і наказали грайтеся собі самі,оть і наплодили сім мільярдів біомаси.Ще би пояснили для чого, коли виганяли...

6. Forpost

Forpost Стоїк

тепер маєм контролера у власному ліжку....

7. mavka

mavka Well-Known Member

:)) то Творець від початку не бажав чоловікові добра бо нічого доброго не створив, виявляється ?

8. Forpost

Forpost Стоїк

так виглядає ,що людина взагалі побічний продукт Великого Акту творення.Як в совку казали"по остаточному принципу" .То Дарвін втулив в голови людства,що людина вінець природи.А де туть природовєди ,вони зара скажуть ,що людині не вистачає і що є в тваринному світі

9. mavka

mavka Well-Known Member

чекайте, як так не було ? серйозно, нічогісінько не було ? :)) а чого тоді Ліліт забралася ? Хіба не їй перший чоловік наказав "ляж під мене!" а вона, звісно , нагадала йому, що їх рівними створили. ооо ! там тоді такий скандал був, коли вона пішла. ангелів Творець послав, щоб її вернули, а вона вперлася : " Не житиму з мужланом неотесаним!." :)

що чоловікові, Ви мали на увазі, не вистачає, так ? ;)

10. bars

bars Well-Known Member

Оскільки Він створив по образу і подобі своєї, значить добре знав, що створив. А оскільки створив Він все-таки не Бога, а тільки "подобіе", у якого бажання не співпадають з можливостями, зрозумів, що сам не впорається і доліпив собі помічницю. А оскільки ліпив для себе, тому і продукт вийшов симпатичний і, в основному, доволі милий. А от коли цей "продукт" став загравати з нікчемним "подобієм" що залишалось робити, як не дати копняка обом?
    От така в мене народилась теорія:pardon:. Вроді вчора і пив не багато...:scratch_one-s_head:

11. Forpost

Forpost Стоїк

якщо вона і була то вже не в раю,ібо херувим вже на вході чатували

12. mavka

mavka Well-Known Member

:)) додати слід, заслуга "продукта" в тому, що ситуація підштовхнула "подобіє" вийти на новий рівень розуміння світу.

13. Forpost

Forpost Стоїк

красіво сказано ,головно образно,я собі так і уявив, відразу на душі потепліло

14. Forpost

Forpost Стоїк

"Знание приумножает скорьбъ"! -великий Еклізіаст

15. mavka

mavka Well-Known Member

ну чим би Ви тоді в Раю займались, коли б історія така не трапилась - знудилися б до удушення. :)

вона була, була, - стільки митців їй картини присвячують, тільки хто вона й де - це в Дарвінівську теорію зараз ми не зможемо вписати.

а може так ? а може спочатку були мавпи, які навчились комунікації. придумали слово.... й Адам Кадмон це той мавп, який навчився розмовляти й задумався над змістом життя ? а Змій, хитровирозуміле внутрішнє Я, Его, постійно спокушає його через бажання, Єву. ( це, як компроміс Дарвіна й Біблії) :)

16. Forpost

Forpost Стоїк

був такий фільм "Планета мавп" сам фільм так собі, але остання сцена ,де вони виходять на берег моря ,а на обрії статуя Свободи -потрясна
    помоєму ця сцена,комп мій завис
    http://www.youtube.com/watch?v=31QUOUxqz2M

17. Forpost

Forpost Стоїк

і він теж..єврей

18. Князь

Князь Капитан Белый Снег

ложь это все. и на лжи одеянье мое...
    Большая толстая, как миф о члене, мужская ложь, о том, что они могут без женщины. Не верьте ей, женщины - ВЫ нужны, как воздух, без ВАС мы подыхаем или теряем человеческий облик. Мы придумали любовниц, Чтобы сохранить жен - женщин, ОХРАНЯЮЩИХ наш быт, мы придумали жен, чтобы сохранить ЧУВСТВО, НЕПОДВЛАСТНОЕ НАМ - любовь. Мы неспособны на элементарную вещь, на которую способна КАЖДАЯ ПРИМИТИВНАЯ ЖЕНЩИНА - любить одного. Мы уроды, которые были сделаны по образу божьему, но сам ОН испокон веков доказывает, что на детях отдыхает. Поэтому в помощь себе, чтобы справиться с нами, он создал ЖЕНЩИНУ - ВЕНЕЦ ТВОРЕНИЯ. А поскольку мы обладаем еще и завистью, мы никогда не согласимся с очевидным: БОГ СОЗДАЛ ЖЕНЩИНУ, СПАСТИ СЕБЯ ОТ НАС - НЕСОВЕРШЕННЫХ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ ТВОРЕНИЙ БОЖЬИХ. ЖЕНЩИНА - ВЕНЕЦ ТВОРЕНЬЯ. И никак не мы, мужчины. .. Только вы этого не слышали, не видели, и будете умны, если никому не расскажете.
    ЧТО ЖЕНЩИНА - ВЕНЕЦ ТВОРЕНИЯ.

19. Forpost

Forpost Стоїк

вот эта правильна,храните эту чушь за семью замками и тсссс никому,а великий Эклизиаст обошел весь мир и нашел среди тысч одного человека,но женщины ни одной сред них не было

20. Князь

Князь Капитан Белый Снег

Расскажу Вам, Торро, тайну страшную)): женщина тоже человек, и ВМЕСТЕ, любя, они люди. А по отдельности, не объединенные единой, слитой парой, [STRIKE] частенько [/STRIKE]как правило - скоты ;)

а де твій аватар? :)