Stepan_Bandera, от знову ж таки, не розумію, чого хтось має вам клеїти наклейки, якщо ви нікому не заваджаєте?
Пройтися зайвих 500 метрів - і проблем взагалі ніяких! На мій погляд принцип "я не для того машину купував, щоб пішки ходити" - перша ознака жлобства. Я б таким дві наклейки відразу клеїв, якби міг знати. хоча що можна чекати від людини з таким ніком?! Тре мабуть зареєструватися під ніком Сталін, щоб нацюків тіпало
Ну у нас як в азарт входять то вже і не спиниш. Порушення можна знайти чи не при кожному паркуванні, якщо постаивти собі за мету докопатись. Так можна і пів центру Львова обклеїти. До всього треба підходити зважено, добре обдумуючи. Хоча може це лише я більшість вчинків обдумую спочатку через те що Терези за гороскопом
ну точно, давайте к ПДД еще и с этим мерилом подходить - а вот я рак - и мне вообще исключительно задом передвигаться? уважаемый, есть правило и есть его нарушение, которое должно покараться, а вот каким образом - это как повезет, но я глубоко уверена, что тех, кто не следует правилам рано или поздно настигает их персональный гвоздь!!! давайте тогда с таким же мерилом к УК подойдем - вот он много украл но человек же хорошпий, так давайте отпустим!
згадалося стосовно парковки ще в кінці 80-х початок 90-х, коли того металобрухту було в рази (в десятки разів) менше - вже тоді була проблема паркування. І на Жовтневій (тепер Дорошенка) нарід паркувався посередині між коліями (приїжджі чудувалися: знак "стоянка заборонена" тільки (!) у Львові висів посередині вулиці - хоч має бути встановлений на тій стороні, на яку діє ) І от в один чарівний день якийсь "крутелик" запаркувався майже на повороті (раніше по гілці було - слід дозволяти таке ) І чи то в пані трамвайової був настрій поганий, чи просто не помітила - вона того одного при повороті "попхала" Весь ржач тої ситуації - від цього попихання постраждало 9 (чи більше) автомобілів == Але я цілком погоджуюся з тими, що вважають парковку на перехрестях, пішоходних переходах та поворотах нормальною, правда, за однієї умови: якщо вони завжди їхатимуть під закритий шлангбаум
Сьогодні, на Чупринки, 31. Через одного водія-дурбецеля 5 трамваїв №2 надовго застрягли. Проблему вирішив евакуатор.
Жах Кілька тижнів тому була у схожій ситуації на Франка - водій так припаркувався, що трамвай їхав з відкритими дверима, бо інакше би дзеркало йому обламав.
Вічне скигління наших так званих "грамадян" просто смішить. Та візьми повідламуй тим виблюдкам дзеркала - перестануть. Чому пацанва на вєліках хочаби не повідбиває ті дзеркала, де всі патрійоти зацофані?! Бидло ші паркує, друге бидло терпить і сопе. Зато страна у нас маладая.
Я перепрошую, це Ви щойно про кого? "Пацанва" якраз дуже активно долучилася до вирішення ситуації. Хлопці добровільно (!) обійшли всі навколишні установи, шукали власника, бо сигналка не працювала. Я якраз була в нотаріуса за 100 метрів від того місця, коли один з них заходив і питав, чи немає тут власника чорної Тойоти Прадо. Потім викликали евакуатор, який виконав свою функцію. Нафоткали машину з різних ракурсів, думаю, ці фото таки випливуть в неті. Мало? Хоча, звісно, можна було зразу дзеркала бити.
Звичайно що мало, і не тільки про той випадок мова. Бити дзеркало зразу, щоб наступного разу задумався - а вони шукають ще і перепрошують щоби від"їхав... Скільки ще тому народу по мозолях топтатися треба, щоб прокинувся, я в шоці.
Та ви шо?! Мені по тротуару чи переходу(!) пройти ніде, я грубий, не протиснувся між каретами... Це моє право - хай в суд подає. Хоч ви в собі совка вбийте нарешті, мих.
Мене все дивують ті трамвайщики, які отак просто стоять і чекають поки з"явиться господар членовоза. Та їдь собі прямо, подрапаєш бампер чи поламаєш дзеркало, то на другий раз мудріший буде. Трамваї й так обшарпані, їх не шкода