Дайте пройти!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 21 бер 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Stepan_Bandera, от знову ж таки, не розумію, чого хтось має вам клеїти наклейки, якщо ви нікому не заваджаєте?

• Подобається Подобається x 3
  2. Real

Real Well-Known Member

Пройтися зайвих 500 метрів - і проблем взагалі ніяких! На мій погляд принцип "я не для того машину купував, щоб пішки ходити" - перша ознака жлобства. Я б таким дві наклейки відразу клеїв, якби міг знати.

3. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Ну у нас як в азарт входять то вже і не спиниш. :)
    Порушення можна знайти чи не при кожному паркуванні, якщо постаивти собі за мету докопатись. Так можна і пів центру Львова обклеїти.
    До всього треба підходити зважено, добре обдумуючи. Хоча може це лише я більшість вчинків обдумую спочатку через те що Терези за гороскопом :)

• Подобається Подобається x 1
  4. redfox

redfox Well-Known Member

ну точно, давайте к ПДД еще и с этим мерилом подходить - а вот я рак - и мне вообще исключительно задом передвигаться?
    уважаемый, есть правило и есть его нарушение, которое должно покараться, а вот каким образом - это как повезет, но я глубоко уверена, что тех, кто не следует правилам рано или поздно настигает их персональный гвоздь!!!
    давайте тогда с таким же мерилом к УК подойдем - вот он много украл но человек же хорошпий, так давайте отпустим!

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

згадалося стосовно парковки :)
    ще в кінці 80-х початок 90-х, коли того металобрухту було в рази (в десятки разів) менше - вже тоді була проблема паркування. І на Жовтневій (тепер Дорошенка) нарід паркувався посередині між коліями (приїжджі чудувалися: знак "стоянка заборонена" тільки (!) у Львові висів посередині вулиці :) - хоч має бути встановлений на тій стороні, на яку діє :) )

І от в один чарівний день якийсь "крутелик" запаркувався майже на повороті (раніше по гілці було - слід дозволяти таке :) )
    І чи то в пані трамвайової був настрій поганий, чи просто не помітила - вона того одного при повороті "попхала" :)
    Весь ржач тої ситуації - від цього попихання постраждало 9 (чи більше) автомобілів :)

==
    Але я цілком погоджуюся з тими, що вважають парковку на перехрестях, пішоходних переходах та поворотах нормальною, правда, за однієї умови: якщо вони завжди їхатимуть під закритий шлангбаум :)

• Подобається Подобається x 5
  6. morze

morze Well-Known Member

Слава Богу у Львові стільки туристів, що вільно пройти неможливо!!!!

7. morze

morze Well-Known Member

Коли мордяку завернеш уверх, читаючи вивіски і бігборди -ти тормоз для решти пішоходів!

8. sani

sani Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  9. drimota

drimota Member

На Пасічній, навпроти монастиря. Автівки по тротуарі не гірше ніж по дорозі їздять.

10. MARTINI

о, кльово, вже асфальт кладуть :)

11. yasam

yasam Well-Known Member

і асфальт "кладуть", і під асфальт "кладуть", і на асфалт "кладуть" :good:

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Сьогодні, на Чупринки, 31. Через одного водія-дурбецеля 5 трамваїв №2 надовго застрягли. Проблему вирішив евакуатор.

• Подобається Подобається x 6
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Жах:sad: Кілька тижнів тому була у схожій ситуації на Франка - водій так припаркувався, що трамвай їхав з відкритими дверима, бо інакше би дзеркало йому обламав.

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вічне скигління наших так званих "грамадян" просто смішить. Та візьми повідламуй тим виблюдкам дзеркала - перестануть. Чому пацанва на вєліках хочаби не повідбиває ті дзеркала, де всі патрійоти зацофані?!
    Бидло ші паркує, друге бидло терпить і сопе. Зато страна у нас маладая.

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я перепрошую, це Ви щойно про кого?

"Пацанва" якраз дуже активно долучилася до вирішення ситуації. Хлопці добровільно (!) обійшли всі навколишні установи, шукали власника, бо сигналка не працювала. Я якраз була в нотаріуса за 100 метрів від того місця, коли один з них заходив і питав, чи немає тут власника чорної Тойоти Прадо. Потім викликали евакуатор, який виконав свою функцію. Нафоткали машину з різних ракурсів, думаю, ці фото таки випливуть в неті.
    Мало?
    Хоча, звісно, можна було зразу дзеркала бити.

16. Samojlovu4

Звичайно що мало, і не тільки про той випадок мова.
    Бити дзеркало зразу, щоб наступного разу задумався - а вони шукають ще і перепрошують щоби від"їхав...
    Скільки ще тому народу по мозолях топтатися треба, щоб прокинувся, я в шоці.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а він і думати не буде - подасть в міліцію і за нищення майна.... по всіх правилах...

• Подобається Подобається x 2
  18. Samojlovu4

Та ви шо?!
    Мені по тротуару чи переходу(!) пройти ніде, я грубий, не протиснувся між каретами... Це моє право - хай в суд подає.
    Хоч ви в собі совка вбийте нарешті, мих.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой, рідкісний, мабуть, випадок, коли я Самойловича підтримую.

20. MARTINI

Мене все дивують ті трамвайщики, які отак просто стоять і чекають поки з"явиться господар членовоза. Та їдь собі прямо, подрапаєш бампер чи поламаєш дзеркало, то на другий раз мудріший буде. Трамваї й так обшарпані, їх не шкода :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)