надо добавлять "царство ему небесное" ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- я роблю набагато ефективніше: я не даю їм можливості писати на мене протокол. А ви, якщо ви таких досвідчений, скажіть СКІЛЬКИ разів вам тре прийти в суд, щоб по неявці відповідача отримати рішення на свою користь?
Цивільний процесуальний кодекс України Стаття 130. Попереднє судове засідання 9. У разі неявки у попереднє судове засідання сторони без поважних причин або неповідомлення нею причин неявки з’ясування обставин у справі проводиться на підставі доказів, про подання яких було заявлено до або під час попереднього судового засідання. У подальшому прийняття інших доказів залежить від поважності причин, через які вони були подані несвоєчасно. Стаття 169. Наслідки неявки в судове засідання особи, яка бере участь у справі 4. Якщо суд не має відомостей про причину неявки відповідача, повідомленого належним чином, або причину неявки буде визнано неповажною, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення). Templar, давно вам казав кодекс читайте
нема грошей - краду не дає - гвалтую нема де стати автом - стаю поперек тротуару так повинен чинити пурєдний юридично підкований громадянин?
саме так, слідуючи логіці одного пана ))) типу а що робити якщо немає місця - ставати на тротуарах думаю і до згвалтування з такою логікою не далеко
MARTINI Ну, тільки не потрібно переходити на особистості, ви ж не знаєте як саме я паркуюся. Скажу тільки, що за кермом, завжди принципово стараюся дотримуватися ПДР, в тому числі і при парковці. Сам не раз сварився з тими, хто паркує "по рагульськи", фоткав на телефон і виставляв, щоб було видно номера у відповідну тему "я паркуюсь як м..дак"
оце 100% треба зробити! Невдало припарковані автомобілі життю і здоров"ю людей не заважають, а от ОЛЕНІ які перебігають і створюють аварійні ситуації, так!
справді? А мама з візочком, яка мусить іти проїжджою частиною? А пішохід, який "вигулькує" з-за авта припаркованого на переході? Чи для прикладу на Кавалерідзе всю зиму простояла вантажівка, запаркована під кутом у відведеному для того місці, от лиш нюанс - вона вдвічі довшша від легкового автомобіля, а дорога - смуга туди і смуга назад. І всю зиму, в ожеледь авта і маршрутки об'їжджали її по зустрічній. Тільки я тричі була свідком аварійної ситуації в тому місці. А щодо засобів впливу на пішоходів - підтримую! Тільки реба включити фантазію і придумати як. Мені наразі нічого в голову не приходить.
Можливо, потрібна якась соціальна реклама, на кшталт тих, що застерігають від користування мобільним за кермом, або нагадують про ремені безпеки. Ось наприклад , мені здається, дуже сильно http://www.youtube.com/watch?v=CrqETOyvpnY Так само слід показувати, якої біди може наробити людина, випадково вибігши на дорогу
для мам чи татів з візочками для неповносправиних людей ні наші тротуари ні наші дороги не розраховані, я кожен раз дивуюсь навішо робити півметрові бардюри на тротуарах? так що машини то найменьше зло що їм мішає...
а для чого тоді той тротуар, якщо на нього не виберешся?? тому і всі візочники їздять по проїзджій частині чим самим створюють небезпеку для свого життя і аварійну ситуацію, і утруднюють рух авто. Скільки бачив мамочок з візочками, що їдуть не по тротуарі, який поряд пустий але на нього не виберешся.. тоді думав що за рагуліхи чого по тротуарі не йти, але ж поки сам не попробував, що на нього просто не виїдеш... а про людей у ін.візках то я взагалі мовчу... От ті бардюри реально не дають пройти, особливо людям з візочками, на візочках, або тим що мають проблеми з ногами! Ще в мене питанння хто попридумував ті малі архітектурні форми для мусорників, тепер з тротуару сміття не викинеш, тепер щоб викинути сміття треба обов"язково вийти на дорогу, створити аварійну ситуацію, наразити своє життя на небезпеку і тільки тоді викинути сміття. В мене таке враження що в нас все роблять через Ж. не для людей, а від людей! от в європі, я ніде не зустрічав таких конячих бардюрів, мало того у місцях де є пішохідний перехід, бардюрів взагалі немає! Мені цікаво скільки поколінь рагулів має вимерти щоб в нас в голові помінялось, що треба робити ДЛЯ ЛЮДЕЙ, а не від людей?!!! А в нас понаклеюють тобі наклейок, або понапридумують ПДР від людей, які в реальних умовах мегаполісу НЕРЕАЛЬНІ і які треба для мегаполісів міняти! Що то за пункт правил, що ближче 15 метрів до і після пішоходного переходу неможна паркуватись, чим припаркована машина 5 чи 10метрів до/після переходу впливає на безпеку пішохода? чи на так само на повороті, або 30 метрів від зупинки? ці речі неактуальні і треба міняти! але ж то пофіг, треба всюди назначити винного водія і дерти штрафи!
просто супер дійсно, правила абсолютно застаріли і на пішоходних переходах - теж слід дозволити паркуватися - запаркована машина (по вашій логіці) ніяким боком не впливає на безпеку пішохода == до речі, а діти (такі низькорослі пішоходики, що часто просто забувають про будь яку безпеку) - ці перебігають часто не на пішоходних переходах, і шансів, що дитина вигулькне у вас прямо під носом - немає зовсім
вот как раз от авто на тротуарах и помогает ---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ---------- да да , не пробовали задумываться ЗАЧЕМ в правилах такое написано??? например для учеличения обзора пешеходного перехода со стороны водителя... ну, так, для того чтобы пешеход, который выходит на проезжую часть по пешеходному переходу "не выскочил" прямо перед носом, а чтобы вы его смогли увидеть издалека... не пробовали над этим задуматься? ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ---------- я считаю. действовать нужно кардинально - сначала предупреждаете владельца авто, если на але - вызываете ДПС и эвакуатор - раз поищет авто по всему городу - в следующий раз так ставить не будет... да еще и штаф заплатит... а если совсем не понимает - можно и гвоздем расписаться
Читайте УВАЖНО ПДР, пішоходам заборонено РАПТОВО вискакувати, вибігати, вилітати і тп на проїзджу частину і на пішоходний перехід в тому числі! Якщо "олень" привик скакати через дорогу то і пуста дорога його не врятує! А якщо пішохід буде дотримуватись: то навіть запаркована фура на зебрі йому не зашкодить, так що не пишіть дурниць!
Сані, може краще відкрити тему "дайте проїхати", а не розводити тут офтоп? Яке має відношення олень, який неправильно перебігає дорогу, до паркування на тротуарах? Чи ви паркуєтеся на тротуарі на знак помсти тому оленю, який вам перед капотом перебігав дорогу?