ви хочете сказати, що паркуючись так щоб людина не могла пройти, ви здійснюєте акт помсти тому оленю, який вам перебігав дорогу на червоне? ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- а скільки років світить за наклейку згідно чинного законодавства?
Привселюдне вибачення. Спідо правильно пише, треба щоб евакуатори працювали, штарфи ДАІшники могли виписувати за відсутності водія. А ті в свою чергу будуть вимагати нові парковки. Також зробити обмеження для паркування в центрі, лише для тих хто проживає, а також працює.
за що вибачення? Наклейка на ось цій машині, скажімо, констатує факт водій наплював на всіх і кинув авто, перекривши прохід по тротуару. Він буде вимагати вибачення за констатацію факту?
Це в Штатах так. А у нас протокол, постанова, докази згідно 251 ст КоАП , що саме той водій поставив машину, і т.д. Утопія! Приклад з наліпками - це крок до формування громадського свідомого суспільства, яке змусить і даїшників працювати, і водіїв поважати інших! Ну там далі іде мерія, кабмін , президент.... але до того ще дуже далеко ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- Утопія! Кабмін встановив евакуацію автотранспорту тільки якщо він блокує або заважає проїзду іншим машинам. А без водія нашим даїшникам тільки дай волю, вони накатають стільки штрафів - не виплатиш потім, навіть якщо не порушував!
MARTINI, а отже він має нести відповідальність згідно КпАП! Проблема в тому, що працівники ДАІ, не можуть оштрафувати особу, коли її немає поруч з авто. Евакуатори також відмінили. Якщо ці два пункти відмінять, такого більше не буде. Суду до цього діла не буде, це за умови, що він буде об1єктивний. Завжди переходите на пішоходному? Завжди чекаєте на зелене? Всі тільки про водіїв і говорять, а пройтися 20 метрів, до пішоходного западло. Так само, як і перечикати 30 секунд на світлофорі, а потім водії казли. Якщо КМУ щось і прийняв, це не означає, що він не може внести зміни. Але я тої постанови не знаходжу. Дайте ссилку будь ласка, хоч ознайомлюсь.
є люди які лише кажут "треба так, треба сяк", а є які роблять, і, можливо, використовують не найдієвіші методи, проте роблять, а не триндять ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ---------- +100 - громадянське суспільстов єдиний вихід з кризи рагулізму ---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- це проблема самого принципу і суті укр. законодавства, а саме: законотворча ініціатива це прерогатоива вищих держ органів ( ВРУ, яка нічого не шарить, стоврює закони і міністерство дає постанови ДАІ), і не може така ініціатива йти з низу до верху (від правцівників ДАІ, де, ІМХО є бодай трошки думаючих людей, до ВРУ)
Уважаемый, йдіть туда звідки прийшли! Я, навів приклади вирішення проблеми іншим шляхом, більш дієвим. А ті наліпки довго не проживуть, ібо не ефективно...
Я ЗАВЖДИ намагаюся не заважати іншим! І питання тут не стільки у порушенні ПДР, скільки у жлобстві тих, кому начхати на людей що оточують! Так, це суспільна криза, і виходи є два: громадянська війна і формування громадського суспільства. Мені другий варіант подобається більше!
Ви маєте вплив на працівників ДАІ, тоді вплиньте, бо я і ніші форумчани не мають, тому вирішують проблеми своїми силами, а не сидят як бабульки на лавочках (перед моніторами компів))) ) і розмірковують про "дієвіші методи"
в випадку України другий варіант надскладний, нажаль ((( ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- вони теж люди, і у випадку громадянського суспільства вони б теж були його складовою
Та не жлобство то Пане Ріал, просто навіть на тих платних місця бракує, ось в чому проблема. Люди би платили...
У нас с нарушителями парковки намного проще разбираются: В Москве сегодня задержан сотрудник полиции, который застрелил водителя, случайно задевшего его на парковке. Инцидент произошел в минувшую субботу вечером на Пятницком шоссе, сообщили в пресс-службе столичной полиции. Как уточнили в ведомстве, конфликт случился около 22:00 мск в районе дома №15. Водитель при парковке автомобиля случайно задел пешехода. Оба были с женами. После грубой словесной перебранки пешеход достал пистолет и выстрелил водителю в грудь. Супруга пострадавшего попыталась доставить его в ближайшее медучреждение, однако по дороге он скончался. Читать полностью: http://top.rbc.ru/incidents/23/03/2012/643210.shtml
Ще раз довели, що теми Ви не читаєте. Я пояснив, що працівники ДАІ не мою повноважень, як таких. Ось і все. Будуть мати, буде інша розмова. Хтось казав "тільки владу їм дай", так ось, якщо не погоджуєтесь, подаєте в суд і все. Справу виграєте, бо в 75% випадках, вони на справи не приходять.
не скажіть не скажіть чи більше в людини бабла тим більше їй хочеться показати які всі рагулі, а вона (людина) пуп землі і може собі дозволити 600 грн штрафу заплатити, а не 10 грн за стоянку, і щоб рагулі (як вона думає) стояли і слюнки пускали. Такий мендалітет укр мажорів ---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- та ви мені очі відкрили, бо я думав що судитися з органми безнадійно
Тільки після грузинського сценарію! я теж так вважаю, але ж завжди хочеться вірити у найкраще! Я набагато більше водій, ніж пішохід. Не пригадаю випадка, коли б я не знайшов місця припаркуватися в радіусі 500 метрів від моєї цілі.