Як на мене - це супер акція! Нашисти з Москви першими започаткували цей рух. Так от там бійок дуже багато. На ютубі СТОП ХАМ ціла ниска відео. Треба кооперуватися з якимось бійцівським клубом, щоб ефективно заспокоювали найбільш агресивних биків.
може ви підкажете, чий піар? І що тупіше - стати поперек тротуару щоб пішоходи ходили по дорозі, чи наліпити такому рагулю наклейку на скло? ---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ---------- І так, провокація, тут ви праві. Мета ініціативи - спровокувати владу врешті решт щось робити з цією проблемою
Чесно кажучи, коли я йду по тротуарі, і мушу виходити на дорогу, щоб обійти машину якогось хамла, яке припаркувало її на тротуарі, то хочеться відразу всі колеса попробивати йому, щоб більше такого не робив. Ладно, пішохід може обійти, навіть по дорозі, а що робити мамам з калясками, інвалідам, стареньким, яким важко ходити? Позабивала б таких водіїв. Я розумію, що місць для парковки у Львові дуже мало, розумію, що можна припаркуватися ЧАСТКОВО на тротуарі, але ж не так, щоб машина зайняла ВЕСЬ тротуар, "а ви люди собі ходіть де хочете".
Завжди всі бачуть одну сторону проблеми... Чому Ви не хочете побачити інше, те що в нас немає облаштованих місць для парковки, нічого, абсолютно. Коли вони будуть, тоді можна приймати якісь міри до водіїв, що не дуже добросовісно ставлять своє авто. Ось таке моє ІМХО, і хай кине в мене камінь той, хто не порушував ПДР
Темплар, ти не уважний. Ініціатива не скерована проти тих, хто "не дуже добросовісно" ставить авто. Йдеться про особливо наглих, тих, які перегороджують тротуари. Окрім того, одна із вимог групи до влади стосується саме того, щоб облаштувати в місті місця для паркування. І "бо більше нема де" - це не аргумент коли авто займає весь тротуар. Якщо "нема де", то їдь туди, де "є де".
Бо це - клопіт автомобілістів, де їм ставити свої власні автівки. ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ---------- +1. Не аргумент.
ну, і що, логічним є реалізовувати свої захцянки за рахунок пішоходів? Їдьте і ставте машину під вікна тим, хто мав зробити вам парковку, і не зробив. До чого тут пішоходи?! Для мене особисто ніколи на було западлом пройти 200-500 метрів, але я дійсно намагаюся ставити машину так, щоб принаймні на заважати людям, фіг з ними з тими правилами ДР.
Саме так. Я про це вже писала в групі, і повторюся тут. Мені, як пішоходу, парковки не потрібні. Мені потрібен тротуар. Парковки потрібні водіям. Нехай і вимагають їх у влади, а не переводять стрілки на пішоходів, а авта на тротуари.
Ловіть камінь Багато водіїв лінуються пройтися лишніх 200-300 метрів. Переважно на такій відстані від місць паркуванняякнебудь є або тихий закавулок, або платна стоянка. Але ж потрібно в самі двері стати. Нє? Дик одна справа порушити та нікому не заважати, і друга справа створити геморой на рівному місці через власну лінь. Чи мо хто сповідує приказку "Згоріла хата, то най горить і стодола"?!
Міліцейську кнопку ставити заборонено! А справжній Львів'янин, завжди обійде перепону! Львів і славиться -швидким переходом по вулицях!!! Справжні Львів'яни ніколи не скаржаться на брак проходу!!! Справжнім Львів' янам накакати на несправжніх! Обминути нездатного! для жителя центру - це гра! Колгосп ніколи не буде Львів'янином! ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Львів пережив маршрутки, Львів переживе мерседеси!!!
Пікетуйте міську раду! Хай прийме міри, коли прийме водії почнуть пікетувати, і тоді вони будуть змушені нові парковки робити. А так деколи враження складається, що декого жаба давить, ну їй Богу..
Хто "пікетуйте"? Хай ті пікетують, кому лінь пройтися 500 метрів! Хай ті пікетують, кому наліпки на склі заважають їздити, або вносять безлад в гармонію існування. Я категорично ЗА наклеювання наліпок. Кому не подобається - хай пензлюють в суд, в міліцію, в міську раду і т.д.
MARTINI а як ви підкажете боротися з пішоходами, котрі переходять як вівці, чи стадо корів, не зважаючи на занаки, пішохідні переходи і т.д.??? Клеїти їм наклейки на чоло "я переходжу дорогу як рагуль, мені плювати на всіх"? По-моєму, ця проблема є ще більшою від проблеми паркування і також у центральній частині міста. Хоча б через те, що збивши такого "пішохіда" водій може потрапити до цюпи, навіть, якщо це станеться за межами переходу
Оооо! можна з цього місця детальніше? суди/прокуратура? чи братки/розбірки? що там у можливому арсеналі? потіште будь ласка.
Ясно. Вопрос заболтать. Не делать ничего. Ребята конкретно работают по наглым автомобилистам. Зачем всё в кучу? Надо усмирять пешеходов - предложите Ваше видение решения. Может, ребятам понравится и они начнут и с пешеходами порядок наводить.
Ну, не знаю, боряться, молодці, але я вважаю, що це, все-таки, робота ДАІ, евакуаторщиків і т.д. Квитанція зі штрафом в 500-600 грн. за склоочисником, ІМХО, набагато дієвіша ніж ці їхні наклейки