Відповідь: ДАІ моторизується Мо" до місця ДТП швидше добратись, і уладити конфлікт??? Зьнаю...Самій подобається... Нє, не я.:D А чого, симпотний дядько, горілку не любить...Зранку...:o
Відповідь: ДАІ моторизується це добре - добратися швидко, щоб залагодити конфлікт я про те, як би того ДТП не допустити, наприклад забрати права в порушника, а зараз даішники вже не мають права того робити все тільки через суд. такі ми стали "правові" і я питаю: чи так це вже і добре? особливо враховуючи ситуації на дорогах? вже загинуло більше як 300 людей з початку року, раніше цифри менші були. я майже щодень бачу або чую про якусь аварію, їздить хто хоче і як хоче. права купили, обов’язки і вміти їздити не купили от я і починаю думати, що краще даїшникам повернути їх права
Відповідь: ДАІ моторизується Вибачайте, цього не знала. Дома не була вже 4 роки. І давно вже таке, що у порушника не можна забрати права?
Відповідь: ДАІ моторизується точно не скажу, може рік, може два хтось з форумчан може точніше знає права забрати можна, але тільки в судовому порядку, а так порушника відпускають, можна тільки протокол скласти, в мене враження, що запобігти аваріям даїшники тепер ніяк не можуть, бо їм сильно урізали права. на просте зауваження водій-порушник просто плюнути може, що переважно і спостерігається ну і всі спочатку тішилися, але тепер не думаю, що то так вже і добре
Відповідь: ДАІ моторизується ...Ага, то значить, якщо п"яного водія зцапають, то йому лишень випишуть квитанцію і відпустять до дому? До рішення суду? "Чудово"...
Відповідь: ДАІ моторизується Дама, до речі, з сучасною папіроскою... Особливо гарно виглядає "мушка".:radist: А ще вона ніби зацікавилася словами співбесідниці.
Відповідь: ДАІ моторизується Та що роблять, - життя важке, щоб виживати, треба крутитися, дивіться http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=174525&postcount=39