Мені теж сподобалось Правда потім пану майору С. не до сміху було. Коли мене Львівські спинили . За два дні допомогли отримати нові за, як зараз пам"ятаю, СІМ гривень
Бігунки кажуть, що дійсно немає "пластику" (або є - за гроші), ніби мають на днях поповнити запаси, ще місяць-два тому були.
Нема тих пластиків й досі! Тиждень тому оформлювала автомобіль замість нормального техпаспорту дали папірець сумнівної якості, який 1-2 рази інспектору покажешь і він розпадеться, а ламінувати сказали не можна!
Немає ще. Едапс (чи хтось там) не прислав, кажуть до кінця місяця чекати - нічого, я вже рік показую)
Ой шось мені здається шо їх безплатно і не буде.... Поставлять на тимчасовий тех паспорт...потім треба знову їхати..цілий день тратити і гроші чуть не ті самі заплатити за постійний....а чи вони вже будуть тоді ніхто не скаже От і почнеться все те саме знову...
Звичайно...але по 7 грн. їх НЕМА....завезуть на наступному місяцяці.....а може через два...коротше приїдеш через 2 місяці.....а потім ше через два... (повбивав би :ireful
за 100долларові нічого не казали, а якщо і пропонували, то шкода біло б віддавати такі гроші за маленьку пластикову картку!
Вони добре розуміють скільки можна взяти. Поставити на тивчасовий тех.паспорт мало шо дишевше вийде........а мороки ше мінімум на день)
Могилев прокомментировал планерку Бердянского ГАИ По словам главы МВД Анатолия Могилева, человек, показавший всему миру скандальную запись, уволен еще в прошлом году. - Я увидел этот ролик сегодня утром. Хочу сказать, что этот сотрудник был уволен еще в декабре прошлого года. Но, посмотрев видео, я дал задание провести служебную проверку и выяснить, был ли этот факт, - отметил Анатолий Могилев, слова которого цитирует Kp.ua. По словам Министра, если информация подтвердится, то пострадает "не только этот уволенный сотрудник, но и руководство ГАИ города и области". Однако, в одном из комментариев под видеороликом на youtube.com указывается, что ст.лейтенант Федоров В.В. (который давал указания) до сих пор работает в ГАИ.
Зробили мені вчора пластиковий техпаспорт замість тимчасового, вийшло 650 грн разом з поміччю. З минулого тижня вже роблять
Доброго дня! У мене якраз така копія постанови без печатки. Я пробую оскаржувати по суті але розгляд справи постійно переноситься бо мої свідки поїхали на "зарорбітки" до москви. Підкажіть, будь ласка, на які нормативні документи можна зіслатись у позові, щоб оскаржити постанову у зв'язку з відсутністу печатки на копії постанови?
А я вчора зробив собі сам без усяких там помочей.. обійшлося в 305грн в касу і ... пів дня втраченого часу