ДАІ і суд

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Мих, 8 січ 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені теж сподобалось :)))
    Правда потім пану майору С. не до сміху було. Коли мене Львівські спинили ;). За два дні допомогли отримати нові за, як зараз пам"ятаю, СІМ гривень :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Во, во. Це був другий варіант, який я хотів написати але не написав. :)

3. Petroleum

Petroleum Member

Бігунки кажуть, що дійсно немає "пластику" (або є - за гроші), ніби мають на днях поповнити запаси, ще місяць-два тому були.

4. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

Нема тих пластиків й досі! Тиждень тому оформлювала автомобіль замість нормального техпаспорту дали папірець сумнівної якості, який 1-2 рази інспектору покажешь і він розпадеться, а ламінувати сказали не можна!

Останнє редагування: 16 лют 2011
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо вже і за 100 доларів нема? Я машину переписував 2 роки тому то було за 100 доларів.

6. Petroleum

Petroleum Member

Немає ще. Едапс (чи хтось там) не прислав, кажуть до кінця місяця чекати
    - нічого, я вже рік показую)

Останнє редагування: 16 лют 2011
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой шось мені здається шо їх безплатно і не буде....

Поставлять на тимчасовий тех паспорт...потім треба знову їхати..цілий день тратити і гроші чуть не ті самі заплатити за постійний....а чи вони вже будуть тоді ніхто не скаже
    От і почнеться все те саме знову...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

держ. ціна тої пластикової картки 7 грн.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Звичайно...але по 7 грн. їх НЕМА....завезуть на наступному місяцяці.....а може через два...коротше приїдеш через 2 місяці.....а потім ше через два...

• Подобається Подобається x 2
  10. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

за 100долларові нічого не казали, а якщо і пропонували, то шкода біло б віддавати такі гроші за маленьку пластикову картку!

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вони добре розуміють скільки можна взяти. Поставити на тивчасовий тех.паспорт мало шо дишевше вийде........а мороки ше мінімум на день)

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  13. sani

sani Well-Known Member

Могилев прокомментировал планерку Бердянского ГАИ

По словам главы МВД Анатолия Могилева, человек, показавший всему миру скандальную запись, уволен еще в прошлом году.

- Я увидел этот ролик сегодня утром. Хочу сказать, что этот сотрудник был уволен еще в декабре прошлого года. Но, посмотрев видео, я дал задание провести служебную проверку и выяснить, был ли этот факт, - отметил Анатолий Могилев, слова которого цитирует Kp.ua.

По словам Министра, если информация подтвердится, то пострадает "не только этот уволенный сотрудник, но и руководство ГАИ города и области".

Однако, в одном из комментариев под видеороликом на youtube.com указывается, что ст.лейтенант Федоров В.В. (который давал указания) до сих пор работает в ГАИ.

14. Petroleum

Petroleum Member

Зробили мені вчора пластиковий техпаспорт замість тимчасового, вийшло 650 грн разом з поміччю. З минулого тижня вже роблять

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

То файно обійшлося))

16. silenser

silenser New Member

Доброго дня!
    У мене якраз така копія постанови без печатки.
    Я пробую оскаржувати по суті але розгляд справи постійно переноситься бо мої свідки поїхали на "зарорбітки" до москви.
    Підкажіть, будь ласка, на які нормативні документи можна зіслатись у позові, щоб оскаржити постанову у зв'язку з відсутністу печатки на копії постанови?

17. Сашко

Сашко Well-Known Member

А я вчора зробив собі сам:) без усяких там помочей..;) обійшлося в 305грн в касу і ... пів дня втраченого часу:)

• Подобається Подобається x 2
  18. kikers

kikers New Member

Зняття авто з обліку

що потрібно для того?

19. sani

sani Well-Known Member

документи на авто і бабло!

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

..і терпець)...або "рішала" і більше бабла...

а де твій аватар? :)