Позавчора повертаю з Герцена праворуч на Франка і їду на Зелену. На роздоріжжі як завжди пасеться дай. Вибігає на середину перехрестя назустріч мені і махає паличкою. Я зупиняюся з порушенням правил зразу за перехрестям, за 1 метр до пішохідного переходу. Підходить. Представився і перше ж питання викликає в мене сміх: - Все в порядку? - Так, а у вас? - І у нас, Богу дякувати. Документи Протягую документи йому і питаю: - Щось сталося? - Порушуєте! Озираюся навколо, думаю, невже тут знак поставили, що прямо не можна їхати на Зелену... - Що саме? - Вийдіть, побесідуємо, і йде геть, став біля мого багажника. Я сиджу на місці. Підходить і знову вимагає вийти. На запитання в чому справа каже що я порушив правила, зокрема вимогу знаку Х.Х. Я кажу - Що то за знак? Я їх по номерах не пам"ятаю - Вийдіть, поговоримо - Давайте тут говорити - Ну чо ви не хочте нормально поговорити? - Поясніть мені за що зупинили наступне питання дая ставить в ступор - Ви звідки їдете і куди? - Яка різниця? Додому їду - Нє, от звідки ви їдете - Яке ваше діло звідки і куди я їду!? Короче, я йому разів 5 відмовлявся відповідати на це дибільне питання, Поки він нарешті не прояснив ситуацію і сам не сказав "звідки я їхав". Він мені намагався пришити, що я їхав не з Герцена праворуч, а навпроти з Левицького ліворуч (там не можна ліворуч). Я не знаю чи йому привиділось, чи то такий спосіб розводу, але я, на щастя, був не сам в машині і в разі чого свідок міг підтвердити звідки я їхав. Зрозумівши, що тут ловити нема чого, дай без жодного слова віддав документи і пішов махати паличкою далі... Отаке. Це вже у мене третій випадок за недовгий проміжок часу, що мені намагаються відверто пришити порушення, якого я в упор не скоював. Тенденція, однако
Та ж його сім'я повинна щось жерти, пити (і то непогано), відпочивати на курортах. Колись я їхав зі Львова до Києва і мене на трасі зупинив мент. Я знав, що нічого не порушував, дорога пряма, нікуди і нізвідки не повертав, швидкості не перевищував і почав "качати права" - вимагав дати відповідь про причину зупинки і що я порушив. Мент відповів: а що, моя сім'я повинна чекати поки ви порушите? Правда відразу віддав документи і відпустив.
я думаю, Мартіні, вас замовили. ---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- сержант Петренко, троє дітей.....
Не внесли, сумніваюсь, що його затвердять ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Вони всі може забанені вами користувачі ЛФ? Ось вони і хочуть помсти
Втратили чинність окремі нормативно – правові акти МВС України що то за окремі правові акти МВС України, десь їх можна глянути?
найняв я кранівника на роботи розвантаження/завантаження... приїхав... став на дорозі і почав стрілою сюда/туда ... і тут... аткуда ні возьмісь... гаїшник. діаолог, йопересете: - чого ви стоїте на дорозі? - питає криком гаїшник кранівника ( на дорозі не можна вести подібні роботи). Кранівник: а де мені стояти, як не на дорозі? В повітрі? чи може на газон виїхати? шо за дурне питання? Гаїшник: таааак, давайте ваші документи!!!!!! Кранівник: не дам, бо ви не адекватні! Гаїшник: а я кажу дайте документи! Кранівник: дай йому документи, а потім бігай за ним! Не дам! Гаїшник:я зараз викличу бригаду! Кранівник:викликай, хто тобі не дає? Гаїшник:злізай з крану я тобі кажу! Кранівник:Миху, скажи йому шось, бо він не дає мені працювати! Мусів то всьо розгрібати....
Нас колись зупинили і виписали штраф 425 грн., ми були праві і подали в суд і виграли справу. Чому ми повинні платити, якщо не порушували.
А тепер з рішенням суду напишіть скаргу в ДАЇ - щоб розглянули відповідність до займаної посади, та прокуратуру - за перевищення службових повноважень. Щоб подрючили гада. Ви ж свій час на нього і суд потратили, той та доїшня падла хай попотіє... Наступний раз перш ніж складати непідтверджений і без доказів протокол 10 раз подумає...
Я перший раз у житті (а моє автомобільне життя триває усього з 21 серпня 2010 року) попався, коли повертав з Івана Франка вліво на Пекарську. То таки було порушення, бо було темно і не помітив відповідної стрілки. Проте я ще мав маршруткову свідомість і просто пригадав, що маршрутки собі так їздили, коли на Личаківській коркувало... Взялися штрафувати, хоча могли на перший раз покартати - порушення то ж пльове... Врятувала від штрафу візитка полковника МВС, хоча заставили зателефонувати до нього. Слава Богу пан полковник підняв слухавку і все завершилося мирно...
Вчера вечером жители Мариуполя избили сотрудников ГАИ, заступившись за водителя маршрутки, у которого гаишники якобы без причины потребовали документы. Кроме того, люди порезали колеса машины «скорой помощи» и автомобиля Госслужбы охраны ВІДЕО тут це перші квіточки, ще трохи і самосуд на них буде! голови на вили будуть наставляти і возити на капоті... як колись на носі корабля, щоб відлякувати подібних
Біда в тому що на все це нема часу. І вони про це добре знають. Тому і поводе себе нахабно. Якщо хабаря нема, буде здирати. Він так привик, інакше не може. Треба і в ДАЇ план здати і до дому принести. Якщо нема плану доходе то того що після зміни виходе на дорогу підзаробити. Як тоді розглядати його "патрулювання" ? Куди скаргу писати? То вже зразу в прокуратуру мабуть надо. Повинна бути якась ПРОСТА схема для таких випадків. Листа зі скаргою відправив - а він хай потім біга!
с одного патруля в день 1 500 гривен налом должны попасть к начальству вот такая вот арихфметика .... ну почему в Белорусии, насквозь тиранической и так сильно отстающей от нас демократических подобного вообще нет ??? знакомый ездил - общался, говорит - обалдел, повернул ни туда, гаишник остановил, узнал что из украины обьяснил как надо ехать, более того сам поехал впереди показал куда .... я х его знает .... тегусигальпия блин ...
от власне по судах побігати то тяжко... а якщо вже виграв справу то нічого складного нема, в інтернеті найти подібну скаргу, вставивти свої дані і ситуацію і з копією рішення суду відправити рекомендованим листом... і хай бігає
Ну то вам якийсь приколіст попався)))....рідкісне явище нажаль Мені один сказав: -Ви шо не бачили знака...тут платний поворот))))
Нормальна людина там затриматись не може. Якщо в них існує план по штрафах на кожну патрульну машину. То про що можна говорити. Та і ми самі до цього їх привчили. А тепер маемо те ще маемо.
Риторичне запитання, але - коли мрео нарешті буде мати бланки постійних техпаспортів? Я вже рік їзджу на тимчасовому.