ДАІ і суд

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Мих, 8 січ 2007.

1. shumik

shumik Well-Known Member

http://roadcontrol.org.ua чудово вже працює :) правда переїхали вони на закордонний хостинг.

ДУЖЕ цікавий і помічний сайт, раджу всім.

• Подобається Подобається x 2
  2. sani

sani Well-Known Member

чи можна дитяче крісло ставити на переднє сидіння?
    і якщо спереді у бусі є 3 сидіння чи можно дитяче крісло прикріпити до середнього сидіння?

3. Levko

Levko Well-Known Member

Наскільки пам"ятаю з водійських курсів що можна!

• Подобається Подобається x 1
  4. Real

Real Well-Known Member

Доброго дня колеги
    Як ви напевне знаєте 24.03 керівника Дорожнього Конролю викрали і побили.
    На 30.04 в Києві організовують акцію протесту біля стін МВС: http://roadcontrol.org.ua/node/1403
    Пропоную і нам підтримати колег і провести відповідну акцію біля Управління МВС у м. Львові 30.04 о 10год.
    Я беруся за організацію.
    Зустрічаємося біля Управління МВС на 09.30год. хто буде той буде, додавайте себе у список нижче
    Я на форумі не зможу спілкуватися, хто знає мій мобільний може дзвонити.
    Зі свого боку беру:
    - прапор Дорожнього Контролю - 2шт.
    - листи для фліп-чарту та маркери щоб написати/малювати плакати
    - роздрукую фото побитого Ростіка, щоб роздавати людям як входять і виходять з МВС
    Що потрібно - нехай від багатьох із вас надійде на місцеві канали, особливо на ZIC про заплановану акцію.
    Пишіть їм на електронку, дзвоніть на гарячу лінію - ВКЛЮЧАЙТЕСЯ
    Я не можу це на себе вз'яти, так як мотаюся по всій Україні і тільки 30.04 буду у Львові о 6.30год.
    Нам потрібно підтримати Ростіка, він наш лідер і заслуговує на нашу підтримку...
    Акція триватиме 1год. до 11год. підтягуйтеся, беріть знайомих

http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=40&t=17723

• Подобається Подобається x 4
  5. restavratsia

restavratsia Active Member

одні нерви і ситуація

Так -це анікдот,коли проїхав пішохідну зебру направо (на зелене)і здалека зауважуєш мимраві погляди парочки уважних даівців(пропустить- не пропустить пішохода чи спішить) і...ТАКЕ розчарування(як не виграв ДЖЕКПОТ), купа машин проїхало , купа часу стою і нема на кому зірватись.Можливо в них така собача робота, яку вони собі самі вибрали, або ???Але це погані люди незалежно від ситуації.:ireful1:

6. sani

sani Well-Known Member

довго думав чи то в гумор чи сюди... але тема то з новин на повному серйозі :)

К Евро-2012 гаишников переоденут в новою форму

Шоу ідіотів, і це ще при тому що "В «элитный отряд» брали не всех –«мероприятию предшествовала кропотливая работа по отбору сотрудников ГАИ"
    Це тіпакращі з кращих.... мда!

7. AHTOH

AHTOH Member

уже весь інтернет в фотожабах на цих героїв. як на мене їм забули кишені-кенгуру там ще пришити. було б зручніше гроші одразу збирати.
    а якщо всерйоз - це шокує. якраз одяг для мотоцикла.

8. Garis

Garis Well-Known Member

Це точно форма просто шикарна))) віддаю честь дизайнерам - молодці, мабуть не просто так таке придумали)

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

прибульці вже у Львові[​IMG]

10. sani

sani Well-Known Member

щось вони проти шерсті їдуть

11. sani

sani Well-Known Member

12. Mypaxa

Mypaxa New Member

Чергове "Покращення"... ((

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    ПОСТАНОВА

від 18 липня 2012 р. № 668

Київ

Про внесення змін до
    Правил дорожнього руху

Кабінет Міністрів України постановляє:
    Внести до Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. № 1306 (Офіційний вісник України, 2001 р., № 41, ст. 1852; 2005 р., № 2, ст. 86; 2007 р.,№ 14, ст. 522, № 48, ст. 1978; 2008 р., № 52, ст. 1740, № 75, ст. 2526; 2009 р., № 11, ст. 321, № 14, ст. 420, № 31, ст. 1053, № 68, ст. 2350;2011 р., № 30, ст. 1310, № 78, ст. 2881), зміни, що додаються.
    Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ
    Інд.70

ЗАТВЕРДЖЕНО
    постановою Кабінету Міністрів України
    від 18 липня 2012 р. № 668

ЗМІНИ,
    що вносяться до Правил дорожнього руху

1. Пункт 12.10 викласти в такій редакції:
    “12.10. Додаткові обмеження дозволеної швидкості руху можуть вводитися тимчасово і постійно.
    При цьому разом із знаками обмеження швидкості руху 3.29 та/або 3.31 обов’язково додатково встановлюються відповідні дорожні знаки, які попереджають про характер небезпеки та/або наближення до відповідного об’єкта.
    У разі коли дорожні знаки обмеження швидкості руху 3.29 та/або 3.31 встановлені з порушенням визначених цими Правилами вимог щодо їх введення чи з порушенням вимог національних стандартів або залишені після усунення обставин, за яких їх було встановлено, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.”.
    2. Доповнити правила пунктами 12.101 та 12.102 такого змісту:
    “12.101. Обмеження дозволеної швидкості руху (дорожні знаки 3.29 та/або 3.31 на жовтому фоні) вводяться тимчасово виключно:
    а) у місцях виконання дорожніх робіт;
    б) у місцях проведення масових або спеціальних заходів;
    в) у випадках, пов’язаних із стихійними (погодними) явищами.
    12.102. Обмеження дозволеної швидкості руху вводяться постійно виключно:
    а) на небезпечних ділянках доріг та вулиць (небезпечні повороти, ділянки з обмеженою видимістю, місця звуження дороги тощо);
    б) у місцях розміщення наземних нерегульованих пішохідних переходів;
    в) у місцях розташування стаціонарних постів Державтоінспекції;
    г) на ділянках доріг (вулиць), прилеглих до території дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих оздоровчих таборів.”.
    3. Пункт 3.41 розділу 33 доповнити абзацом такого змісту:
    “Застосовується лише за умови обов’язкового поетапного обмеження швидкості руху шляхом попереднього встановлення необхідної кількості знаків 3.29 та/або 3.31 згідно з вимогами пункту 12.10 цих Правил.”.

------------

п.с. Скоро, на всіх дорогах країни - знаки (40) ... а за кожним, по давньому звичаю, по ДАІцю в засаді...
    Покращення настало...

13. shumik

shumik Well-Known Member

А що тут поганого?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

спинив мене гаїшник, яко за перевищення, але боявся виписати постанову, бо на питання ким я працюю, я му відповів:
    -напишеш протокол - дізнаєшся.

закінчилось тим, що віддав мені права і сказав: я лоханувся.
    Я відповів:
    -нє, от якби написав, тоді да.

15. Mypaxa

Mypaxa New Member

12.102. Обмеження дозволеної швидкості руху вводяться постійно виключно:
    а) *** тощо);

Ніби все правильно і для людей, але... ось це слово "тощо" розв'язує руки
    знахабнілих до краю ДАІців - знаки (40), мов гриби після дощу, повиростають в самих, здавалось-би, простих місцях дороги..

І будуть вони пиняти всіх, хто "зашвидко їхали",
    з фразою "Складаємо протокола чи як??"

16. shumik

shumik Well-Known Member

Знаку "40" в теперішніх ПДД не існує, тільки "50", "70", "90", "110" (ну і на одній ділянці "130").

І якщо Ви будете вважати, що, скажімо, знак "50" стоїть в місці, де він зовсім не потрібний, маєте право подати інфозапит в ДАІ, щоб вони дали обґрутовану відповідь необхідності встановлення цього знаку в даному місці.

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ви, прошу пана, вірите в дієвість того, що написали? Вам більше 18 років? А то потягує юнацькою наївністю.
    Нічого, якщо я попрошу звернутися в ДАІ на предмет, що, наприклад, дорога Львів-Тернопіль не відповідає стандартам (або будь-яку іншу дорогу знайдемо). Не тому, що самому ліньки. Просто я знаю результат. Хотілось би побачити чи хтось дійсно вірить в собою написане, чи просто бла-бла-бла

Хе. Зупиняти то ще терпимо. З березня згадувалось про відновлення "листів щастя" і новини зараз знову починають мусолити цю тему. Знову почнеться ера стояння напівгратів з рубашками чи простинями на вікнах? :)
    Хоча щось розказують, що буде обов'язковим фото водія, але знаючи "порядність" ДАІшників, як говориться, хочеться вірити :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Десь читав лист-розяснення. Знак обмеження швидкості дійсний тоді і тільки тоді, коли є ремонтні дороги.
    Якщо навіть роботи не ведуться - знак не дійсний.

• Подобається Подобається x 4
  19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вы к нам недавно приехали и надолго?;)
    Эти вещи еще при Кучме не таким цветом цвели, а после него просто пошел полный расцвет подобного, особенно при помаранчах наступил всплеск.
    А на остановить подобное, теперь будет куча лет уходить.

20. shumik

shumik Well-Known Member

Так, вірю, і вже не один випадок був, коли посилалися до ДАІ інфозапити, на які вони змушені були відповідати.

Часто сиджу на сайті Дорожнього контролю, і там достатньо прикладів, як боротися з ДАІшниками.:vinsent:
    Звичайно, все-таки більшість водіїв ліниві (або необізнані :dntknw: ) і не хочуть відстоювати своє право, а краще дадуть "на лапу".

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37 ( 306а-2001-п ).
    У разі коли дорожні знаки обмеження руху 3.29 та 3.31 ( 306а-2001-п ) встановлені без проведення дорожніх робіт або залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)