Подивився я це відео і якось не по собі стало... Такі здорові бики, а такою х....ю займаються. Встид і позор дибілам. Я тепер не дивуюсь, чому водії не мають бажання виходити з автомобіля. Вони не тільки можуть пагони відірвати собі... http://www.youtube.com/watch?v=jYIAz3yd-Eo
Буквально годину тому сталося. Ще руки трясуться й досі... Їду по місту, бачу вдалині стоїть міліція, в мене уся увага відразу зосередилася на правилах руху, пропустив чемно пішохода перед собою, їду собі спокійно і тут зупиняє мине. Я не зрозумів за що! Каже, що не пропустив пішохода! Як не пропустив- кажу?! Каже ви одного пропустили, а там ще з другого боку жінка з візком стояла. Але ж не було ніякої жінки- кажу йому! Не допомагає нічого, тільки питає який штраф мені виписати. Я собі думаю- за що штраф? За те що пропустив пішохода? Одним словом десь 20хв. тиснув на мене, а потім каже до мене - ну добре їдь. Я, сказав йому чемно - нехай Бог благословить вас, він відповів- дякую, вас також І я щасливий поїхав!!! Слава Богу! Може хтось підкаже як поводитися в таких ситуаціях? Я тільки недавно за кермом, тому майже не маю досвіду ніякого у спілкуванні з ДАІ.
Цікаво чим закінчилось.........того відео мало б бути достатньо щоб позвільняти "працівників" ---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ---------- Він має мати докази вашого порушення...свідків, зйомку на камеру....А то певно пробував розвести на хабар.
Чого руки трясуться, я чого не пойму.... Ви боїтесь представників МВС? Не варто, перечитайте собі добре правила, ЗУ "Про міліцію", і все буде впорядку.
Найголовніше в такій ситуації - мент мусить вам пред"явити пішохода, якого ви не пропустили. Пішохід має підтвердити шо він дійсно переходив а ви його не пропустили.
та стояти може будь хто, водій не зобов"язаний пропускати усіх, хто там десь стоїть... Тобто водій не зобов"язани зупинятись і пропускати усіх пішоходів, водій повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитись(!) і тільки для того щоб дати дорогу пішоходам(не тим що десь там стоять) а пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. як свідка, у разі якщо ви йому створили перешкоду, або як потерпілого якщо ви йому створили небезпеку (аварійна ситуація) нема свідка, або потерпілого -саме того пішохода - сміло посилайте його ... вчтити ПДР! правда з пішоходами є ще один абсурдний нюанс: і тут не вказано яким саме пішоходам, може бути навіть тим які знаходяться за 3 полоси від тебе, чи навіть тим які ідуть на червоне світло(якщо регульоване перехрестя).. і тут вже статья і сума штрафу інакша - проїзд перехресть. Як тут бути?
Почитайте визначення що таке дати дорогу, і питання відпадуть самі собою. тре по-перше заспокоїтися! Максимум що Вам погрожує - штраф. Але з цим не так все просто для даїшника. Тому мінімум емоцій і нервів. Документи ПРЕД"ЯВЛЯТИ, в руки не давати. Хоче складати протокол - хай складає. Кажіть, що у поясненнях напишете, що доказів правопорушення надано не було, з протоколом не згідний, нічого не порушував. Обов"язково будете подавати в суд. Далі розслабтесь і чекайте коли він побажає вам щасливої дороги, з протоколом чи без
Очевидно мається на увазі тих які йдуть на зелене світло....Коли в вас зелене то на пішохідному переході через дорогу з якою пересікається ваша зазвичай теж зелене... Тільки от навіть якщо пішохід раптово вискочить на червоне як то потім доведеш якщо він сам в тому не признається?? ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- Колись балувався таким....то створює більше незручностей ніж дає вигод... Дасиш документи в руки він покрутить і віддасть а не дасиш і почнеш вимагати щоб сказав причину зупинки то зараз починає номери агрегатів звіряти, або ше яку фігню придумає...треба ж причину придумати)
Власне, схвилювала, нахабність і безпідставні звинувачення... Я ж пропустив пішохода, за що штраф? Плюс до того сильний пресинг, він тільки те й говорив який штраф мені виписати. Плюс ще спитав яка в мене зарплата. Яке відношення має моя зарплата до ПДР...? Дякую!
дати дорогу - вимога до учасника дорожнього руху не продовжувати або не відновлювати рух, не здійснювати будь-яких маневрів (за винятком вимоги звільнити займану смугу руху), якщо це може примусити інших учасників дорожнього руху, які мають перевагу, змінити напрямок руху або швидкість;
отаке: Вони свою роботу знають як проводити "із населенням". У мене перший раз теж руки тремтіли, коли зупинили. І теж від зухвальства. Вони взагалі були на приватній машині, розводили "на понт". Кажу "хлопці, що ви тут робите без службової машини?" а він мені " а в нас тут стаціонарний пост" а знак де? ... ну так іговорили. Тримали мене хвилин 20 і то тільки тому, що я ПОМІТНО хвилювався. Так певно би пустили одразу. У вас також перший досвід спілкування з ДАІ - позитивний. То є добре. Ще так 2-3 рази і вже не зважатимете на них. З досвіду знаю.
Власне-власне! тобто якщо пішохід не змінив через наш маневр характер руху - немає ніякого порушення вимог ПДР. Даішники - в сад!
15 корисних порад для водія Якщо вас зупиняють "просто так" (не за явне порушення).... http://subaru-forester.blogspot.com/2011/02/15.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fzz4SrjOPfA Тест на алкоголь через свернутую газету то так як у дебілов сумно...
Практика показывает, что почти в 100% случаев суд на стороне водителя!!! Другое дело готовы ли Вы бодаться за 100 грн. в суде)))
ппц!!! На виконання Ухвали Деснянського районного суду м.Києва від 10.02.2012 р. по цивільній справі №2-1346/12 надання послуг хостингу для веб-сайту http://roadcontrol.org.ua тимчасово зупинено до моменту винесення судового рішення по цивільній справі ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ---------- Районний суд закрив сайт, який займається контролем діяльності ДАІшників. Нагадаємо, матеріали сайту не раз призводили до звільнення окремих недобросовісних працівників ДАІ - а також уперше масово надали докази того, про що знають усі: ДАІ займається часто рекетом і здирництвом. не кажучи вже про хабарництво.