Вчера по УТ-1 вечером показали. Прекрасный фильм о двух братьях-львовянах, которые любят Львов, пишут книги и проводят экскурсии по Львову. К сожалению смотрел не с начала, может кто-то подскажет их фамилию
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " Брати Радковці. Вони на Львівському телебаченні ведуть передачі про Львів.
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " В последнем номере российского ГЕО (№3) интересный рассказ П. Вайля о Львове "Львовские львы"
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " Колоритні дядьки, себе називають "Львівськими батярами"... Один з них проводив для мене та моїх співробітників екскурсію підземеллями Львова. Були в Бернардинському монастирі, потім в музеї аптеці, фортефікації... Екскурсія завершувалась відвідинами "Золотого Дукату" Незабутні враження
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " він навіть був на фото, які розміщали на нашому форумі.... вуйко з вусиками та капелюсі.....
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " А ось і фото одного з братів Фото зроблено під час екскурсії у дворику першого у Львові ломбарду...
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " В "ЗН" № 11 статья о развитии "делового туризма во Львове" http://www.zn.ua/3000/3900/62428/ Мне подпись понравилась под фото Испанский дворик
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " А чи є цей фільм викладений десь у і-неті? І чи є взагалі якісь фільми львівських режисерів, або просто про Львів у інтернет мережі? Якщо хтось знає, то підкажіть, будь ласка!
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " Пошукайте на http://www.youtube.com по назві "Lviv". Ось що мені трапилось: Відео + історія Львова: [youtube]d-ZAen1bQXk[/youtube] [youtube]hxxCOreMUwk[/youtube] [youtube]qH4v_eO7Mf8[/youtube] Є також просто відео міста або фотографії з музичним супроводом. Переглядаючи це відео, захотілось обняти кожний будиночок.. Також є кадри з Карпат: [youtube]7bIgZmY5cAQ[/youtube]
Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки " скоро буде продовження "Львів - дух ямЕґ"... як ніц самопоміч не робитиме.
Спасибо! Интересно, а в Киеве есть такие? Но дядя на фотке не очень похож на гуляку... Или это маскировка?
Немає. Взагалі фільмів, книг і передач Радковців в неті немає. Принаймні так каже Петро Григорович. Але якщо все буде ОК, я їхні фільми дістану. Знайшла телефон Петра Григоровича, подзвонила, домовилася. Він мені фільми запише і кимось у Київ передасть. Така дивна і довірлива людина. Подзвонила якась дівчина з Києва, попросила фільми. Одразу сказав: "Добре, запишу." А може, я їх в інтернеті викладу, навіть за авторське право не боїться. Питаю: "Скільки буде коштувати?" Каже: "Скільки не шкода." Не боїться, що чужа людина обдурить і не заплатить. Довірливий дядько, та й годі. Так що якщо когось ці фільми цікавлять, можу дати телефон Петра Григоровича в приват.
Домовилися на 50 грн. Але це так. Отримаю диск десь після 20 жовтня, коли подруга привезе. Подивлюся. Якщо якесь ге або обдурили, то заплачу менше. А що? Я за кота в мішку наперед не платитиму. Я ж поняття не маю, що там за фільми. Отака я хитра.
Якась муть. Співавтори спочатку на все погодилися. пройшло тижнів три. Потім з якогось переляку в один голос відмовилися. Може, бояться за авторське право. Я пропонувала підписати якийсь договір, що я диск не буду копіювати і розповсюджувати. Ні! Петро Григорович уперся як баран. Ще й полаялися з ним, бо я дійсно була зла. Гривень двадцять викинула на дзвінки з МТС на Київстар. Наступного дня вже поговорили спокійно, ніби нічого і не трапилося. Запропонував мені Петро Григорович замовити в нього книжку "Таємниці міста Лева". Але нащо мені дитяча книга? Петро Григорович тут: "А ви знаєте, чим відрізняються діти від дорослих?" Я: "Діти дурніші". "Ні, вони відрізняються лише кількістю прожитих років". А інших книг у продажу нема. На тому і розійшлися. Як хтось побачить його, передавайте від мене привіт. Скажете: "Від Олі, яка замовляла диск".