Д/ф "Львів: Дух бруківки "

Тема у розділі 'Документалістика', створена користувачем Тим22, 26 лют 2008.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вчера по УТ-1 вечером показали. Прекрасный фильм о двух братьях-львовянах, которые любят Львов, пишут книги и проводят экскурсии по Львову. К сожалению смотрел не с начала, может кто-то подскажет их фамилию

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Д/ф "Львів: Дух бруківки "

Брати Радковці. Вони на Львівському телебаченні ведуть передачі про Львів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

В последнем номере российского ГЕО (№3) интересный рассказ П. Вайля о Львове "Львовские львы"

4. Муму

Муму Well-Known Member

Колоритні дядьки, себе називають "Львівськими батярами"... Один з них проводив для мене та моїх співробітників екскурсію підземеллями Львова. Були в Бернардинському монастирі, потім в музеї аптеці, фортефікації... Екскурсія завершувалась відвідинами "Золотого Дукату":) Незабутні враження:)

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

він навіть був на фото, які розміщали на нашому форумі....
    вуйко з вусиками та капелюсі.....

6. Муму

Муму Well-Known Member

А ось і фото одного з братів:) Фото зроблено під час екскурсії у дворику першого у Львові ломбарду...

7. Тим22

Это тот пан, который работает в библиотеки Стефаника

8. Тим22

В "ЗН" № 11 статья о развитии "делового туризма во Львове" http://www.zn.ua/3000/3900/62428/
    Мне подпись понравилась под фото
    Испанский дворик:)

9. Soloмія

Soloмія New Member

А чи є цей фільм викладений десь у і-неті? І чи є взагалі якісь фільми львівських режисерів, або просто про Львів у інтернет мережі?
    Якщо хтось знає, то підкажіть, будь ласка!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пошукайте на http://www.youtube.com по назві "Lviv". Ось що мені трапилось:

Відео + історія Львова:

[youtube]d-ZAen1bQXk[/youtube]

[youtube]hxxCOreMUwk[/youtube]

[youtube]qH4v_eO7Mf8[/youtube]

Є також просто відео міста або фотографії з музичним супроводом. Переглядаючи це відео, захотілось обняти кожний будиночок.. Також є кадри з Карпат:

[youtube]7bIgZmY5cAQ[/youtube]

11. Soloмія

Soloмія New Member

Дуже дякую за допомогу!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

скоро буде продовження "Львів - дух ямЕґ"... як ніц самопоміч не робитиме.

• Подобається Подобається x 1
  13. Who are батяры?

Останнє редагування: 17 жов 2008
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З Вікіпедії.

15. Спасибо!
    Интересно, а в Киеве есть такие?
    Но дядя на фотке не очень похож на гуляку... Или это маскировка?

16. Немає. Взагалі фільмів, книг і передач Радковців в неті немає. Принаймні так каже Петро Григорович. Але якщо все буде ОК, я їхні фільми дістану. Знайшла телефон Петра Григоровича, подзвонила, домовилася. Він мені фільми запише і кимось у Київ передасть. Така дивна і довірлива людина. :) Подзвонила якась дівчина з Києва, попросила фільми. Одразу сказав: "Добре, запишу." А може, я їх в інтернеті викладу, навіть за авторське право не боїться. Питаю: "Скільки буде коштувати?" Каже: "Скільки не шкода." Не боїться, що чужа людина обдурить і не заплатить. Довірливий дядько, та й годі. :) Так що якщо когось ці фільми цікавлять, можу дати телефон Петра Григоровича в приват.

• Подобається Подобається x 3
  17. Домовилися на 50 грн. Але це так. ;) Отримаю диск десь після 20 жовтня, коли подруга привезе. Подивлюся. Якщо якесь ге або обдурили, то заплачу менше. ;) А що? Я за кота в мішку наперед не платитиму. Я ж поняття не маю, що там за фільми. Отака я хитра. :)))

• Подобається Подобається x 1
  18. Уже не отримаю.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що сталось?

20. Якась муть. Співавтори спочатку на все погодилися. пройшло тижнів три. Потім з якогось переляку в один голос відмовилися. Може, бояться за авторське право. Я пропонувала підписати якийсь договір, що я диск не буду копіювати і розповсюджувати. Ні! Петро Григорович уперся як баран. Ще й полаялися з ним, бо я дійсно була зла. Гривень двадцять викинула на дзвінки з МТС на Київстар. Наступного дня вже поговорили спокійно, ніби нічого і не трапилося. Запропонував мені Петро Григорович замовити в нього книжку "Таємниці міста Лева". Але нащо мені дитяча книга? Петро Григорович тут: "А ви знаєте, чим відрізняються діти від дорослих?" Я: "Діти дурніші". "Ні, вони відрізняються лише кількістю прожитих років". А інших книг у продажу нема. На тому і розійшлися. Як хтось побачить його, передавайте від мене привіт. Скажете: "Від Олі, яка замовляла диск".

а де твій аватар? :)