Це не кадр з фільму "Д"Артаньян і три мушкетери", але Ви побачите такий кадр у продовженні цього фільму.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Пояснюю. Ця фотографія - то фотографія із знімального майданчику фільму Д"Артаньян і три мушкетери(продовження). Зйомки відбувалися на Львівщині півмісяця тому. Маю надію подати ще пару фото із знімального майданчику, але трохи пізніше.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Так би зразу і сказали! А Вас там ніде не задіяли? На зйомках, маю на увазі.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Моя дочка дуже хотіла, але не вийшло, бо ми планували їхати відпочивати на море.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери В Свирже эта мельница стояла вроде бы.Там целый городок был. Однако основные съемке в таверне были (рядом). Дойдут руки выложу пару фоток, правда с актерами обещал пока не выкладывать, секретничают до премьеры Додано через 34 хвилини Додано через 38 хвилин О.. получилось неожиданно... В общем вот он вам я с женой, по левую руку от меня Антон, справа моя жена, Данила и Стас. Кто кого играет пока открывать не буду, что бы не нарушать интригу сюжета. К стати, актеры ребята просто замечательные и интересные. Додано через 48 хвилин В пакете бутылка виски и 3 пива, но на площадке никто не пил категорически, Хил запретил, за это дело ухи отрывал вместе с головой.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Дозвольте прокоментувати п. дАрт... Прекрасна компана... чекаємо фоток...ваша персона дійсно дАртаньянська., а я так і знав.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Дуже дякую на доброму слові п. Василі, стараюсь відповідати аватару Хоча статура в мене скорше Портоська. :cowboy:
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери От мені цікаво, а хто ті бутафорські хати будував...вже бачив декілька об"ємних конструкцій...з кіношниками робітники катаються...чи актори тойво будують...може місцеві калимлять...за таку одну хату як в пості №12 любий підрядник меньше як за 10 кусків зелені не погодився працювати...чи то бюджет фільму дозволяє такі затрати...
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Бюджет позволяет. Дели месные подрятчики под руководством декораторов. После сьемок декорации в Свирже должны были взорвать.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери это че в сценарии прописано взорвать...если нет, так ведь от дэмонтажа материал как лом здается %15 оборотность всего, материала 3-4 штуки можно возвратить, вроди бы...
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Ну не знаю почему взорвать, условия контракта что ли. Поверь мне, при бюджете в 5+кк никто заморачиватся продажей досок не будет.