Нечисть до Геловіну зачала активізуватися? Так то воно так. Але чому на чиїхось могилах? Хай би на могилах своїх родичів то робили.
А вас не удивляет, что выбраны именно могилы наших братьев-поляков, молодых солдат, погибших при обороне Львова??? И это самые целомудренные фотографии, остальные даже смотреть противно, не то что публиковать!
Може так і є. ---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ---------- Я думаю за таким товстим провокатором плаче піврічний бан уже давно.
Звідки Ви то взяли? В статті таке не споминається. Чи десь є більше інформації? ---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Удівляєт! А ще більше удівляєт, шо ви тим хтіли сказати? Кістку між поляками і українцями кинути?
Мені теж подобається готика, загадковість, але ж це ЦВИНТАР (і фотосесії бувають різні, але це - жах)! У мене там рідний брат діда похований (саме де Орлята).... Хай на могилах своїх родичів таке роблять, свині!
Які суперечності між еротикою, голим тілом і смертю? Тіло - це органічний об'єкт, який після смерті розчиняється в землі. Цвинтар - це живописне середовище для художника.
Не в суперечності справа, а в тому, що цвинтар - це пієтне місце, де треба думати про душу, не про тіло.
Так я ж не на цвинтарі зараз. Просто фотки дивлюся. Єгипетські піраміди теж цвинтар, там уже всі перефоткались.