Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Цікаво, чи оце, бува, не причина для тих, хто на цвинтарі не ходить? 16 А кожен, хто доторкнеться на поверхні поля до трупа від меча, або до померлого, або до костей людини, або до гробу, буде нечистий сім день. (Чис.19:16) А отут якраз шанобливо кажеться, як на мене. Чим гроби такі заслужені? 3 І сказав я до царя: Нехай цар живе навіки! Чому не буде сумне обличчя моє, коли місто дому гробів батьків моїх поруйноване, а брами його попалені огнем!... (Неем.2:3) 5 і сказав цареві: Якщо це цареві вгодне, і якщо раб твій уподобаний перед обличчям твоїм, то пошли мене до Юдеї, до міста гробів батьків моїх, і я відбудую його! (Неем.2:5) А мироносиці? Нащо йшли до гробу? 2 І на світанку дня першого в тижні, як сходило сонце, до гробу вони прибули, 3 і говорили одна одній: Хто відвалить нам каменя від могильних дверей? (Мар.16:2,3)
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? що я побачу?... надгробну плиту?... слухайте, пан мих, ви тут на форумі кілька разів демонстрували бажання неіснуючого чуда: на скелі щось бачили... тепер вам треба бачити надгробну плиту, щоб у щось вірити?!.. дуже цікаво.... можна, тільки ви ж самі чудово знаєте, що свідки так не роблять.... потім?.... це коли?... коли вони ще когось в черговий раз налупдять?... гаразд, якщо у вас питань немає, то питання до вас є у мене: поясніть, чому ви ходите до тієї громади, до якої ходите?... логічно, не філософськи... наприклад: 1. тому що в Біблії написано так і так... 2. тому що дотримуються Біблійних (чи якихось інших) законів... 3. тому що громада є саме такою, якою і казав бути Ісус Христос, послідовниками якого ми себе вважаємо... і тд. якщо ваша ласка, дякую...
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? бо вони СЄ?:D:D:D Вистарчає стати СЄ і я вже безгрішний? Не смішіть! Додано через 6 хвилин Пупере, хочу нагадати одну вам одну притчу, як двоє зайшли у храм і один молився і просив Бога і каявся, а другий, бачачи це казав: Дякую, Тобі Боже, що я не такий, як він.... А далі Ви знаєте кому простилося. Тому не варто судити когось, хто виявляє повагу до Бога, бо ви не знаєте хто є ви у Божих очах, а тим більше, не знаєте хто той чоловік в очах Господніх. Додано через 10 хвилин Але почніть з себе і відповічте на всі ті питання.... думаю, буде нелегко.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? ню...ню... потім почнеться, жіноча логіка і тому подібне. Я зараз на те не маю часу, але обіцаю що обовязково поясню. Окрім того що мені там добре я вам ще і знайду підтвердження з Святого Письма.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? А вас троє, нє? Додано через 16 секунд Ну, то кому простилося? І звідки інформація, що другому не простилося?
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Дякую, Марусю, що за мене зробили чорну роботу! От шо значит землячка!
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Народ, ну ви даєте. Маруська. Он даю цитату цілу. Покажи мені, де написано, що тому другому не простилося, так як мих вище сказав.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Маруся так і написала. Але як вже бути точним, то що мало проститися першому? адже він нічого й не просив і не каявся, лише дякував. Мова йде про те, що він був менш виправданий. О! Напевно то трохи інше поняття.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Миху, я говорила про те, що ви написали. А ви тепер то переробили. А писали так Отже, іншому ніц не простилося??? І його гордість не простилася?
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? я не писав, що ніц, хоча.... як би не відповів, навряд чи зможу сказати істину. Відомо лише одне - один був більш виправданий.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Альо гараж, де я сказала що перший був прощений а другий нє. Давайте мухи окремо а котлети окремо. Тому і привела цитату що не було такого написано, про те що один прощений.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Ну так, тепер відомо, як вже дослівну цитату приведено. А що було відомо до того?
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? прийшов час читати Біблію. Але не так, як раніше, а трохи по-іншому, заглушивши свої знання попередні.
Відповідь: ЦВИНТАР - чому люди туди (не) ходять? Я думаю, що в першу чергу від людини, а вже потім від традицій. Я ходжу, як довший час не побуваю там, то якось тягар на душі, а так прийду, помолюсь, поговорю навіть з тою могильною плитою, тільки для когось це просто могильна плита з надписом, а для мене це щось інше. Це віддаль в 2 метра під землю, але в тій землі похована близька мені людина, можливе це просто психологічний фактор, ніби повернення до минулого, де були всі живі..