Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? От ці фрАєри дійсно можуть шось сказати...але і ви б могли напрягтись!
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Я і ви не маємо ніякого відношення до балбес...але тут є думка шо балбес не таке й у нашому випадку погане слово, я його спрймаю як "байстрюк чи байстрючечка".
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Магготка ше з хвильку у ефірі...і ше шось потрафиш на розум.
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Може вам краще перенестися в приват або в чат? Не засмічуйте тему
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Гумор повинен бути "тонким" і делікатним. Ну ніяк не можна продукувати щось смішне пачками на замовлення. Те, що зараз по телевізору показують, соромно дивитися!
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Підтримую вас, по телебаченню транслюють другосортні жарти, а що саме головне не змістовні зовсім... Камеді клюб розрахований на популярність у шкільних-студентських середовищах, думаю людина, яку поважають, ніколи не буде жартувати на кшталт аля "камеді клюб", ті жарти як бабл гум, пожував та викинув у смітник...
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? та не тре такі наїзди у кожного свій смак... мені, наприклад КК (ка-ка:D ) до вподоби Наша Раша - теж супер, хоча й все однакове ще "Вечірній квартал" можна дивитись, імхо, правда якби менше так званих "зірок" запрошували:moskali: кожному своє... решту комедійних передач, імхо, це баяни, причому вже кілька років так вважаю... ну не можна один анекдот розказувати три роки поспіль:8: З.І.: останній КВК, який сподобався - "битва ХХ та ХХІ століття", причому їх було дві - одна нормальна:y:
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Вечірній квартал - прикольне шоу , воно мені до вподоби
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? «Не спит, работает Лубянка…» http://newtimes.ru/news/2007-12-20/2007-12-20-11/
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? Звездогаситель Павел Воля: «На мелочь реагирует только мелочь» http://cream.by/text/interview/1776/
Відповідь: Comedy Club - гумор на новий манер ? ага сильно... і виступ дяді Жори, не знаю в якій серії, по секту середнього пальця - це щось з чимось... ну а Тернопільський Сірий, то взагалі хлопака ульотний!!! А взагальному, що мені в камеді не подобається - так це те, що гумор дуже часто надто плаский, примітивний. Ну але дивития можна, і поміятия також є над чим.