Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. А у вас есть доказательства, что она существует? :pardon: Ссылочку можно?

• Подобається Подобається x 4
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я не стверджую що телегонія це правдива теорія-для мене це як "народна мудрість" і як в більшості з цих мудростей можливо якесь раціональне зерно тут присутнє але Гелена каже що наука це заперечує то от мені і хочеться знати що це за така категорична наука і на чому це заперечення базується

• Подобається Подобається x 1
  4. D.M.

D.M. Well-Known Member

Справді, була така гілка, і я там детально висловився (сторінка 7, повідомлення 132). А ще - просто почитайте про телегонію, наприклад, у Вікіпедії.

• Подобається Подобається x 2
  5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не цікавилась цим питанням, але наскільки знаю, люди які займаються розведенням породистих собак в це вірять.

6. Liliyah Romanova

Не лише ті, хто собак. Щодо коней теж сильний видбір іде, котів...

7. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я теж чув таке. Схоже, що це просто забобон.

8. Ну, верить и иметь доказательства - разные вещи! :pardon:

9. coolzak

то де Ваші докази

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не стверджую, що це правда, чи ні. Просто мені про ці речі говорили люди які розводять породистих собак. Розказували, що навіть мали такі випадки, коли наступні приплоди не відповідали певним парамертам. Я ж нікого не розводжу, тому з власного досвіду не маю чого сказати :pardon:.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

так і я ж про "до весілля"... :)
    звідки діти позашлюбні бралися?

13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

та генетика... половина від мами, половина від тата

У млекопитающих каждый сперматозоид содержит гаплоидный (одинарный) набор хромосом, и каждая яйцеклетка содержит другой гаплоидный набор. В процессе оплодотворения появляется зигота с диплоидным (двойным) набором хромосом, и этот набор наследуется каждой клеткой млекопитающего. То есть ровно половина генетического материала идёт от производителя спермы (отца), а вторая половина идёт от производителя яйцеклетки (матери). Таким образом миф о телегонии противоречит современным знаниям о генетике и репродукции.
    давайте :)
    я задала в пошук "телегонія" і нічого не знайшла, тому створила нову тему...

14. Liliyah Romanova

Не працює пошук на старі теми. Треба пошук у гугл давати. Ось так: forum.lvivport.com телегонія

15. coolzak

це не наука стверджує і не науковець а якийсь форумний професор-науковець щоб стверджувати щось категорично мусить провести досліди .порівняти результати і обгрунтувати їх виходячи з існуючого рівня знань а тут загальні фрази категоричним тоном

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

пупере... я не піднімала тему дошлюбних відносин в радянські часи.. я просто відповіла вам на питання
    кого я маю на увазі у свому першому дописі, подругу чи..(з підтекстом)... я вам відпоіла словами своєї мами, маючи на увазі що якщо ви хилите до мене, то як ви про мене таке могли подумати, типу совість чиста..

зрозумілисте?????!!!

при чому тут дошлюбні діти і то шо вам мама бабуся сказала, я не знаю...

Останнє редагування: 30 гру 2008
  17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та чого ви гніваєтеся? :cry:
    тема ж про телегонію, тобто можливість отримання певних рис дитиною не від прямого предка, а, скажімо так, від "сусіда"...
    ви сказали про те, що "раніше -- мама так оповіла -- такого не було", от я і запитав...

генетика взагалі річ ще менше досліджена, аніж людська психіка чи мозок...
    хотів започаткувати нову тему, але запощу сюди:

волновая генетика...

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

я мала на увазі що відповідаю на ваше питання словами моєї мами..лише словами... а те, відповіддю на що вони були то окрема тема... знаю, що я позакручувала, тому вже вибачайте...;)

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями ! :)

Note bene: поет мав на увазі - не "з росіянами", а "із солдатами"!
    Серед котрих було чимало українців! :)

• Подобається Подобається x 4
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

ми знайомі або ви екстрасенс... чи то пак телепат...

а де твій аватар? :)