Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Нема змісту так далеко заходити, ми ж зовсім не про хлопця говоримо, а про дівчину.

2. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Для Вас, може, і нема змісту, але для мене важливо, що сталося насильство і є цього винуватець.
    А як тоді бути: залишити справу напів(не)вирішеною? Адже для запліднення потрібні двоє - то як тоді бути? Одна? Винна? Несе відповідальність за те, що була згвалтована? А якщо при цьому завагітніла, то як тоді? Що тоді робити з таким небезпечним поняттям як телегонія? Невже дівчина уже "бракована" і нікому не потрібна?
    Миху, гадаю, та ні, я просто вірю!:) , що Ви зможете на це питання відповісти.:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У тій історії, що розповіла Фрезія, дівчина на танцях вперше зустріла хлопця і вирішила з ним пройтися по темних місцях. Як Ви думаєте, вона зробила обачливо? Ну а з хлопця, що відпроваджував найперше найперше треба спитати по всій строгості.

І не сприймайте так, ніби телегонія - це новий якийсь критерій у визначенні гріховності дівчини. Просто є такий факт, як телегонія і не більше. Він лише частково підтверджує те, про що говорить церква, а проблема і самЕ життя є набагато складніше.

4. Viktoria Jichova

Миху, якщо вже говорити про факт телегонії як факт - а Ви самі його перевірили та переконалися? Бо для мене, наприклад, це не факт, а псевдонаукові спекуляції.:)

Гадаю, що про це би було краще говорити як про можливість, наукову гіпотезу, а не факт. Тим більше суто теоретичну.

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вікторіє, а якщо подивитися на телегонію з точки зору перетворення енергії? Сексуальна енергія - потужна річ, і коли вона відкривається вперше, мабуть це не проходить безслідно:o

6. Viktoria Jichova

Ксані, як залишок та наслідок енергії для конкретної людини, котра вперше відчула, що таке секс - як спогади (приємні та незабутні, коли у разі великого кохання:) , і неприємні та гнітючі у разі згвалтування чи примусу:ireful1: ). Але вже ніяк не для дитини, котра потім, через багато часу, можливо і років, народиться від іншого батька.:)

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я маю наувазі зміни, укі відбуваються у інформаційному полі людини. Тут Мих уже згадував про властивості води вбирати і зберігати інформацію. Я ще десь читала, що будь-яка городина може набувати лікувальних властивостей, варто лише перед висаджуванням потримати насіння у роті. Інформація про хвороби людини через слину передається насінню, яке "пам"ятає" про них весь період росту, а плоди уже мають лікувальну дію. В такому випадку, якщо насіння може зберігати і перетворювати інформацію, то клітини людського тіла - тим більше?

8. Viktoria Jichova

Ksani, але інформацію про що? Про першу ніч кохання? Клітини хіба мають пам´ять, котра є так, як і сама спроможність мислення - процесом електричних та хімічних імпульсів та реакцій у мозку?
    А щодо такзваного зберігання інформації рослинами (насіннями) про стан здоров´я людини - признаюся, чую таке вперше. Щось мені не віриться в таке. Рослини нас лікують завдяки своїм хімічним складовим, ну, може потім яка передача енергії способом відчуття природньої гармонії та спокою. От чому ми любимо інколи обіймати дерева, слухаючи при цьому тихий шелест листя, котре погойдує вітер, чи просто бувати в лісі, на луках, полях тощо та милуватися природою - та тому, що це має благодарний вплив на нашу психіку: приємне візуальне, ароматичне та слухове сприйняття нас робить спокійнішими, врівноваженішими. Так я би дивилася на те, що нас природа лікує на рівні психіки.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Віко, Ви майте право не вірити, але від того нічого не міняється. От кінологи про це явище говорять не як про гіпотезу - теж можна не вірити.

10. Viktoria Jichova

Звісно, що маю право не вірити. Тому і не вважаю, що телегонія є доказаний факт. Бо люди - не пси, а пси - не люди, хоча теж усі відносяться до живих істот..:)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ж, хай буде так, якщо Вам так легше.:) Хоча є маленька поправка: я б слово "пси" замінив на "тварини".

12. Viktoria Jichova

Миху, звісно, це вже офф-топ. Але ж Ви говорили про кінологію. А це хіба не стосується псів (собак)? Чи хіба з української мови вже зникло слово "пес", вжите в моєму вищенаписаному повідомленні у множині?;) :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви просто не читали моїх постів зразу, коли ця вітка тільки починалася.
    Коні - не пси. Та й про людей я там дещо писав - незаперечний факт.
    Та добре. Хіба то всьо так важливо, нє?

14. Viktoria Jichova

Не знаю, чи важливо, але бачу, що кожен з нас залишиться при своїй думці, чи не так?:)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так було, є і буде.

16. STELS

STELS Member

Кожний має свою думку. Це правда. Та та дівчина була все ж таки дурною, що дозволила тому хлопцю поглумитися над собою.
    Як можна в такому випадку думати про те, що який у тебе буде вигляд????? Тут або ти, або він.
    Я за своє життя зустрічала не одного такого пса, та ніхто до мене доторкнутися не посмів, бо могла так заїхати в пику чи де попало, що забував як його звати. І ніколи більше не смів навіть писнути про таке. Ще й іншим переказував не зачіпати мене. І мені було байдуже, що той дурень потім казав про мене. Це при тому, що я ні слова матом, ні прийомів ніяких не знала спеціальних.
    На роботі одні чоловіки. На 300 - 400 молодих чоловіків я одна. Як чоловіки - вони мені були байдужі. Була робота, ціль, завдання і все. На гульки часу на протязі робочого тижня не вистачало. І ніхто не смів слова сказати криво, не те що в кущі якісь тягнути, чи ще щось в тому роді. Ходила з гордо піднятою головою.
    І на танці та концерти ходила деколи, і в 11 чи 12 годині ночі йшла з роботи, по 3-8 кілометрів могла сама пройти через поля чи ліси в туман, сніг, дощ, вітер. Всяко бувало. Чомусь страху не мала ніколи.
    А з танців хлопці досить часто проводжали нас з дівчатами. Ніколи ніхто не чіпався, жодну з нас не обідили. Правда ми не вживали ніколи ніякого спиртного. Такий собі здоровий спосіб життя.
    Були такі, що казали за моєю спиною деколи, ніби я хвора. Були такі, що казали, ніби я заміж ніколи не вийду.Та це не так. Час прийшов, я вийшла заміж, цнтоту не втратила до того часу тільки тому, що була принципова, мала віру в Бога і вірила в себе.
    Я знаю, що таких як я мало. Знаю, що в це мало хто вірить. Та це є так. І хотілося б, щоб мої доньки так само сприймали життя, як я. Щоб так само відносилися до себе, свого життя, як відношуся до нинішнього дня я сама. Щоб любили і шанували себе, вірили в свої сили, були впевненими в собі. Щоб ішли по цьому житті з високо піднятою головою. І щоб всі чоловіки за ними повертали свої голови, так як колись за мною.

• Подобається Подобається x 1
  17. Viktoria Jichova

STELS,
    ну не всі ж такі сміливі як Ви, правда?;) Все ж гадаю, що Вам більше пощастило в житті, ніж отій дівчині, бо не кожна є звикла відразу битися з хлопцями. Але я чомусь не розумію, чому хтось може вважати наївність (тобто довіру до людей) за дурну рису характеру. От якби було менше підступності та намагань доказувати свою силу - тоді б і було, може, менше отаких гірких досвідів, а було б більше доброзичливих людей. І не думаю, що було б менше в такому випадку наївних людей.:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша думка. +1.

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вікторіє, ось тут можна ознайомитись з дослідженням японського вченого Масару Емото про здатність води вбирати і відображати позитивні чи негативні емоції, енергетику : http://www.ningma.org.ua/russian/dao/woda.html

Людина на 70 % складається з води. Ці дослідження доводять, що позитивне чи негативне інформаційне поле змінює воду на молекулярному рівні. Про рослини наразі не можу знайти.

20. Viktoria Jichova

Дякую, Ksani, я ще це не встигла прочитати, але обов´язково подивлюся. Мені спало на думку ось що. Раз ми говоримо про енергію, і, наприклад, позитивну, тобто, що стосується збереження інформацій про позитивну енергію. Так от, раз, наприклад, людина вперше кохається і це тому, що когось дуже кохає (сильні емоції, відчуття щастя і т.д.), то невже так погано для подальшого життя, щоб збереглася саме ця позитивна інформація?:)

а де твій аватар? :)