Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. Ума

Ума Well-Known Member

Відповідь: Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Миху, а до чого в цій історії той шкідливий ген чоловічий, який наступним чоловікам наставляє роги в тому, що їхні діти на них не схожі?

2. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

А я і не знала, що забобони мають щось спільного з вірою, чи не так, Миху?;) ;) :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нічого, просто я говорю про силу думки і не більше.:)

4. Ума

Ума Well-Known Member

сила думки не має відношення до того гену, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я й нічого про забобони не говорив.
    Просто навів факти.

6. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Миху, для мене це не факти. І як тоді бути?;) ;) :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді Ви можете просто не вірити у це все, нє?;) ;) ;) :)

8. Ума

Ума Well-Known Member

Миху, якщо думка має таку силу, то скільки би чоловіків не було у жінки - її діти, при її бажанні-думці, будуть схожі на чоловіка і нести гени свого батька!!! :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж правда.:)

10. mavka

mavka Well-Known Member

Але думка має силу не тільки в жінки, Умо :)
    Один мій знайомий так часто розповідав про свою мрію перебути якийсь час в товаристві гарненької філіппіночки... чи не має тут загрози для нього в майбутньому мати подібну доцю... дружина в нього звичайна Оленка... ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, але може неу змінювати.:p

12. Doc.

Doc. Well-Known Member

Ми з кумом обговорювали цю тему років вісім тому. Ясна річ, що собака десь тут зарита... При концентрації думок і почуттів можна сказати, що Ольга Петрівна подібна до жінки, яка зраджує своєму чоловікові направо і наліво з різними мужчинами, але простіше одним словом... :)
    Телегонія вивчає дефлорацію і подальший генетичний вплив на цей акт i стверджує, що на потомство жінки в майбутньому впливають всі її попередні статеві партнери, закладаючи свій генетичний фонд в майбутню дитину. Левову частку цього фонду "прописує" перший її партнер, а зовсім не майбутній батько дитини (ідеальний варіант, коли перший партнер є батьком), але у більшості випадків до ідеалу далеко, і тому зрозуміло чому слабка половина ставиться до телегонії як до образи їхньго Я. Думаю вельмишановним жінкам буде простіше погодитися тільки з тим, що перший сексуальний партнер всетаки залишає слід в їхньому житті... , та багато в чому визначає подальше відношення до сексу: прагнення експериментувати, зацікавленість або ж відразу.? :D

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут є своя специфіка. Я недаремно написав про телегонію та про аборт, мене не стільки цікавлять ці теми, набагато більше мене цікавить поведінка та відношення дописувачів. Допускаю, що багато хто незлюбив мене за ці теми. Але все таки цікаво все це читати.....

14. Ума

Ума Well-Known Member

Не думаю, що жінки віднеслися до того з образою. Просто в чоловічих теоріях як все: чоловікам можна все що завгодно і першим і десятим і т.п., а жінкам - ні-ні! Саме тому жінки намагаються звернути увагу на те, що повинна бути взаємодія й цій сфері між чоловіком і жінкою! (вище вже не раз жінки говорили про це) Дякувати Богу, це ЛИШЕ теорія! У Дарвіна теж теорія була ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чоловікам не можна так само, Ви що, Умо!

16. Ума

Ума Well-Known Member

у цій теорії про це ніде не сказано!!! недосконала ця теорія з погляду жінки! :D

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пам"ятаєте у "Графі Монтекрісто" наречена Едмона Дантеса - Мерседес - коли вийшла заміж за графа Мондего, то народила сина, як дві краплі води схожого на Дантеса. При цьому вона запевняла, що це син не його, та й навіть по роках здається не сходилось. Просто їй так не вистачало коханого, що вона народила собі його точну копію - так вона пояснювала цю схожість.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У цьому плані жінка без чоловіка не грішить, а може я чогось не знаю, нє?:p

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ми ж то з Вами знаємо, що це телегонія, нє?:p

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ну тоді якщо я нічого не напишу, то Ви не будете мати повної картини?:)
    Я особисто не вірю в ці теорії, ба більше вважаю що церква розвиваючи такі теорії може втрачати авторитет в наш час саме у освіченої молоді.
    Ну і хочу пожартувати звісно. Кажуть що "досвідчений кінь борони не псує", але по темі можу додати що й глибокої борони не лишає.:)

а де твій аватар? :)