Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Буду вдячний.:)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не спец у гінекології, але є пояснення:

1. Перше злягання (як і пізніші) впливають на мікрофлору, яка впливає на всі наступні процеси. У мене був один знайомий гінеколог, він казав, що жінка не могла завагітніти і причиною було те, що ймовірно її чоловік час від часу ходив наліво, а зміна мікрофлори - була причиною всього.

2. Можливо.
    3. Не тільки, виявляється і собаки тому підтвердження.

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

На мій погляд, який я вже висловив вище, питання телегонії не є питанням генів. Передача генів можлива лише матеріальним шляхом, і тут є очевидним, що порушення цнотливості не означає передачу генів. Але коли ми говоримо про те, що нащадки можуть бути не схожими на батька, то слід не забувати, що їх схожість може бути обумовлена не передачею генів (з цим може бути все в порядку: гени батьківські), а якимись іншими інформаційними факторами, як то: переживаннями жінки (самки) її уподобаннями, що можуть бути повязаними саме з першим чоловіком і т.ін.
    Підозрюю також, що потомство буде нести не тільки схожість на 1-го партнера, але і на інших партнерів, а також (і це обовязково) батьківські риси (як одного з партнерів).

• Подобається Подобається x 1
  4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Ну, дорогі мужчини, мені справді "подобається" як ви ото всі говорите про жінок у статусі "самки". Чи можу я вас ще раз запитати: а чи ваші власні діти я справді вашими, чи все ж таки там "відобразилися" і риси інших партнерів?:confused: Правда, що ніхто нічого про це не скаже, аякже, про себе та про свою родину мало хто говоритиме щось такого. То чому ця "теорія" підсувається іншим? Що, всі ми святенькі?:confused: Щоб осуджувати когось, треба, мабуть, починати із себе. У цьому випадку йдеться про мужчин, котрі вперто вважають, що вони, і лише вони є Панами Творства.:ireful1:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вікторія, я нікого особисто не осуджую. І хлопи ні чим не краще дівчаток.:) , мало того, може ще й в сто раз гірші.
    Питання, чи правда те, що я пишу?.;)

6. Viktoria Jichova

Та то Вам, Миху, кpаще запитати самих фахівців, бо, здається, ми не спроможні отут однією дебатою відповісти на Ваше запитання точно та коректно. Тут лише судження та гіпотези і нічого більше, що ж і призводить, на жаль, до спекулятивності цієї теми.:)

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Для повної правдивості в цій ситуації можна писати так: чоловік (самець). Нормально, я сподіваюсь?
    Стосовно дітей - хто зна. Мої риси є точно, а всі інші точно і не розгледиш чиї вони- жінки чи може ще когось?:confused:

8. Viktoria Jichova

А може, ще i предків? Хто досконально зна, ким були його предки у сиву давнину (якої крові, визнання, саном і т.д.)? Я, наприклад, хіба дещо про них знаю, але йти у глиб віків - на це не вистачить усіх архівів.;) :)

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой йой йой, на вулицi майже 2007 рiк, наука, прогрес, а тут такi бздури несуть. Погоджуюсь з дiвчатами i KabMiner.

10. Forpost

Forpost Стоїк

Як би кізка не скакала, то би ніжку не зламала.........!

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я не знаю деталей того механізма (хоча би на прикладі собак; треба буде ветеринарочку розпитати).
    Скоріш за все, в період вагітності діють антитіла та змінюється гормональний фон і це якось впливає на наступних нащадків. Наприклад, кожна істота (крім альбіноса) носить в собі ген, який МОЖЕ відповідати за продукування меланіна (чорного пігмента), але проявляється це. скажімо, за умов високої навколишньої температури. Чорна пантера - це той же леопард, в якого "спрацював" той меланіновий ген.
    Може так і в "дітей фестивалю" ? (хоч саме в цей факт я не вірю).
    Тільки "не просто так", а в результаті перерваної вагітності від "африка" ?

12. mavka

mavka Well-Known Member

Привіт. Деталі є в інтернеті. :) Повнісінько. Про 30 тисяч генів, про пересування певних зі сходу на захід, а певних з півдня на північ, про їх мутації, вплив середовища, ДНК і абсурдність теорії телегонії. :)
    Інакше було б повно оголошень в газетах : "Граф )(Князь) найблакитнішої крові, благородних манер та високих ідеалів а-а.... гм-гм..... коханеться ( за певну винагороду) з метою гм... для вашої впевненості, що нащадки будуть , як би там не склалося, бо любов зла, будуть, одним словом, достойними. Для сільських дівчат - знижка 15 % " ;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

Також, там же в неті ,на християнських сайтах є деталі ,які пояснють явище телегонії,але прихильникам сумнозвіної теорії Дарвіна.вони не доступні.

14. Forpost

Forpost Стоїк

Ваша
    идея нашла свое воплощение в проекте Repository for germinal choice - "Банк спермы нобелевских лауреатов". Двадцать девятого февраля 1980 г. в Los Angeles Times появилась статья "Все лауреаты Нобелевской премии – доноры банка спермы: проект по обогащению генетического потенциала человечества". С того времени все мамочки Америки, озабоченные проблемой выращивания в своей семейке будущих лауреатов Нобелевской премии – неплохие деньги, кстати – могли обратиться прямо к Роберту Грэхему, основателю "банка", за содействием.

15. mavka

mavka Well-Known Member

;) :)

даю Вам лінк. не полінуйтесь почитати. Бо здається мені, що останнім своїм постом Ви збиваєте з пантелику й не можливо зрозуміти, що Ви відстоюєте, - дівочу чистоту, чи встановлюєте факт породистості і класифікації чоловіків, фантазуєте на рахунок здатності жіночого тіла нести інформацію про чоловіка, контакт з яким був кілька років перед тим, як вона завагітніла, чи сумніваєтесь в тому, що й я ціную чистоту помислів та дій не тільки жінок, але й мужчин. :).

Егоїстичний ген

П.С. :) із спостережень. вже років з 20 :) у полі мого зору дві прегарні колишні лібертінки. мудрі мами, чудові дружини. їхні діти подібні на своїх батьків, конфліктів, дистанціювання чи ще чогось описаного в першому пості не бачу. знаю ці сім"ї достатньо близько.
    але теж цікаво, чи не вважали б Ви іншою крайністю, коли союз створюють незаймані юнак та юнка ? які тут могли б бути проблеми ?
    чи праві йоги ;) (як ще одна точка зору), що стосунки чоловіка з жінкою мають тільки бути тоді, коли вони задумали народити дитину ? й у виконанні позитивного вирішення стосунки припиняються до наступного (через рік, ймовірно) часу ?

16. Koza-Dereza

А що якщо у жiнки перший, чи другий, чи третiй, чи н-ий статевий акт був з презервативом? То як тодi мнима теорiя застосовується?

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ти не знаєш, який той ген противнющий! Він всюди гірше за сперматозоїд пролазить! :p :p :D

18. Ума

Ума Well-Known Member

Кобито ген той тільки при статевому акті передавався, а так дівчина лише подумає про якого мужчину, як всьо... вже зіпсула генотип своїх дітей... :D

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Умо, Ви щойно сказали дуже серйозну думку, а думаєте, що пожартували.

Я недавно розмовляв з одною старшою жінкою. Вона розказала таку історію.

Вона небажано завагітніла. І не знала що робити. Аборт робити не хотіла, але думка про те, що їй ця дитина не потрібна її ніколи не покидала на протязі девяти місяців. Дитина таки народилася, але мертвою.
    Бачите яка сила думки? Зараз вона через це дуже мучиться.

20. Koza-Dereza

Ага, значить треба посилено думати про Принца Вiльяма. А може!!! Може! У мене iдея! Може думка про жаданого мужчину може бути пiдсвiдомо загiпнотезована у мозок жiнки i тодi всi її дiти будуть подiбнi на нього! Тре подати iдею Кашпiровському. :D :D :D

а де твій аватар? :)