Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. vov66

vov66 Well-Known Member

"...в «Славяно-Арийских Ведах», а также в Библии, тоже есть упоминание о явлении телегонии, разве что само слово «телегония» в этих древних текстах не используется. Вот, о чём говорят «Славяно-Арийские Веды»:

«Не допускайте Чужеземцев к дочерям вашим, ибо совратят они дочерей ваших, и растлят Души их Чистые, и Кровь Расы Великой погубят, ибо первый мужчина у дщери оставляет Образы Духа и Крови…Чужеземные образы Крови из детей Человеческих – Светлый Дух изгоняют, а смешение Крови приводит к погибели…, и сей Род, вырождаясь, погибает не имея потомства здорового. Ибо не будет той внутренней силы, что убивает все хвори-болезни…» (Саньтии Веды Перуна).

Получается, что первый мужчина в жизни девственницы, оставляет свой энергетический образ, оказывающий безусловное влияние на всех будущих детей, которых она родит. И от этого мужчины в очень большой степени зависит здоровье и полноценность будущих детей. Все последующие мужчины дают женщине лишь семя, но рожает она детей первого мужчины, давшего ей образ духа и крови. Помимо семени, от последующих мужчин, женщина берёт и передаёт детям различные болезни, которые сжигают её изнутри, раньше времени старят и убивают.

Законы Рита запрещают межрасовые союзы людей белой расы с представителями других рас. Смешение крови между расами приводит к деградации, заболеванию крови, вырождению всей ветви данного рода.

А вот упоминание о телегонии в Библии:

«8. И сказал Иуда Онану: войди к жене брата твоего, женись на ней, как деверь, и восстанови семя брату твоему. 9. Онан знал, что семя будет не ему, и потому, когда входил к жене брата своего, изливал на землю, чтобы не дать семени брату своему...» (Бытие 38:8-9).

Как видно из цитаты, церковникам тоже было хорошо известно то, что мы называем телегонией..."
    Джерело

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Як можна взагалі писати такий ідіотизм? Ви хоч чули про левіратний шлюб?

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Книга яка була присвячена телегонії і поя кій нам викладач філософії влаштовувала семінар була знещодавно заборонен правосланою церквою.

3. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Не те оскверняє людину що входить, а те що виходить. (с)
    "Йог столько извлекает из куска хлеба, сколько англичанин из бифштекса" (с)
    На сильний дух ніщо зовнішнє не впливає, на слабкий - все. (сама придумала)

Жінка - не інертна скляна колба, яку чоловіки/природа використовують для реакцій, у неї теж є енергія і душа. І її не можна не брати в розрахунки.
    Мене не дуже цікавлять пояснення, та я і не володію термінологією і теоріями.. але можу висловити припущення що, мабуть, найчастіше щирої потужної енергетики дівчини на сприйняття полярної енергетики вистачає лише на перший раз (а далі так, жевріння) - тому перший "сплав енергій" далі не перекривається у декотрих жінок і залишається найсильнішим впливом який і позначається на дітях. Але переконана, що не у всіх людей/дівчат/жінок вода енергії стояча, якщо її вистачає для потоку - то вона тече і змінюється. Цим можуть бути пояснені випадки "щасливого майбутнього" дітей і родів тих, хто "не підпав" під явище телегонії. ІМХО.
    Все так, я згодна, але якби перші люди не змішувалися ніколи між собою - не було би і багатьох рас потім.

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Останнім часом глибоко в цьому сумніваюсь

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Часто на жінку справді впливають психологічні травми отримані від невдалих стосунків,
    неправильного виховання тощо. Таким жінкам практично неможливо допомогти і вони страждають самі і завдають страждань тим хто їх любить.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Я магістр біології, генетик
    і можу вас запевнити не змішування раз, а надмірнепрагнення зберегти чистоту нації, раси, сімї тощо приносить більше непоправної шкоди.
    Різноманіття запорука виживання.

• Подобається Подобається x 2
  5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

..вибачте за відхід від теми, але ж "по вірі нашій воздається нам".
    ..Я от не сумніваюся в тому, що не всі чоловіки ТАК ставляться до жінки (як я написала про "колбу"..). Я в них вірю і люблю їх кращі риси і благородство. І знаєте.. в моєму житті дуже багато таких чудових хлопців і чоловіків, що просто дивуюся як вони ще існують.. :)

Тому від душі щиро бажаю Вам вірити в людей взагалі і в жінок зокрема, вірити у те що хотіли би (і отримаєте у що віритимете), і ніколи не потрапляти до тих, яким

6. Сергій аспірант

Пізно бо жо такої уже потрапив, так що досі забути неможу.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Іноді жінці якій складно будувати стосунки, яяка була свідком розлучення в дитинстві, важко повірити що її справді люблять, що вона потрібна і кохана, що її любитимуть і підтримуюють за будь яких обставин. такі жінки ато проектують на чоловіків свої уявлення і поводять ся так що б вони справід виявились дійсністю.
    Про те що комус може бути боляче їм байдуже.

7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)