CNN повідомляє про расизм в Тернополі

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 29 січ 2012.

1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ой я б так не сказав...... Помойму там вони якраз часті.

А взагалі я людинна мирна і негрів і євреїв і навіть деяких москалів за людей хороших вважаю, але то рівно доти доки вони не починають тягнути руки до наших кобіт.
    Бо як починають то я тут же стаю і расистом і антисемітом і бандерівцьом :). Наші кобіти є наші кобіти і нема чого інших до них підпускати. ІМХО
    А то вони потім повиїздиють назад в свою Африку чи куда там, а діти темненькі тута з мамами живуть. Можна подумати шо як ми кудась їдемо то нас там з відкритими обіймами встрічають. Нема чого з країни робити гуртожиток.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Одно діло уродженці. Будь то хоть якої національності чи кольору шкіри як людина ся тут вродила і тут жиє то де вже має звідси діватися. Най собі жиє з миром як людина хороша. А то понаїздять сюда - можна подумати шо в нас тут медом помазано. шо в нас ліпша в світі система освіти? чи прекрасні умови проживання? Най в америку їдуть - а ми тут так - країна що розвивається.

Чось коли грінкарту заповняєте то тре і освіту вказати і всьо таке. Вони ж до себе тлумків не хочуть шо нє? А в нас тут скоро пів азії буде дороги асвальтувати. Воно нам треба?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)