Ой я б так не сказав...... Помойму там вони якраз часті. А взагалі я людинна мирна і негрів і євреїв і навіть деяких москалів за людей хороших вважаю, але то рівно доти доки вони не починають тягнути руки до наших кобіт. Бо як починають то я тут же стаю і расистом і антисемітом і бандерівцьом . Наші кобіти є наші кобіти і нема чого інших до них підпускати. ІМХО А то вони потім повиїздиють назад в свою Африку чи куда там, а діти темненькі тута з мамами живуть. Можна подумати шо як ми кудась їдемо то нас там з відкритими обіймами встрічають. Нема чого з країни робити гуртожиток. ЗІ Іра най ся Пйотрик не зобіжає але то є моя думка. Зрештою на його зобіжатися нема чого бо то ти перша туда поїхала . Так шо всьо по чесному ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- Одно діло уродженці. Будь то хоть якої національності чи кольору шкіри як людина ся тут вродила і тут жиє то де вже має звідси діватися. Най собі жиє з миром як людина хороша. А то понаїздять сюда - можна подумати шо в нас тут медом помазано. шо в нас ліпша в світі система освіти? чи прекрасні умови проживання? Най в америку їдуть - а ми тут так - країна що розвивається. Чось коли грінкарту заповняєте то тре і освіту вказати і всьо таке. Вони ж до себе тлумків не хочуть шо нє? А в нас тут скоро пів азії буде дороги асвальтувати. Воно нам треба?