Joomla стала переможцем - я підозрюю що суді були хлібороби і комбайнери. Всі державні сайти України створені на Joomla Сайт американського президента на Drupal Я знаю cms Joomla та cmf Drupal, і одного не можу зрозуміти, як Joomla може зайняти перше місце серед коробочних систем керування сайтами. Як на мене, то Joomla одна з кращих, але далеко не на першому місці. Перевагу віддаю Drupal.
хто бачив ті сайти можуть подумати про Джумлу як про надзвичайно нефункціональну ЦМСку. На джумлі можна такі речі робити...., а держ сайти тільки її позорять як продукт. вже якщо не можуть свого модулю написати (наприклад розшириного пошуку), то хоч би готовий скачали і встановили
апну тему. тестував тут один наш спільний знайомий навантаження різних цеемесок викладаю коефіцієнти на хлопський розум: чим більше число -- тим ліпше чистий HTML - 1586.23 trans/sec SANTAFOX - 269.66 trans/sec WORDPRESS - 7.54 trans/sec JOOMLA! - 9.75 trans/sec двіг, на якому зара роблю сайти - 96.50 trans/sec гірше за жумлу тільки вордпрес)))