прикольно.... давай ще тут почнемо піськами мірятися, хто ліпше знає цеемески і чия цеемеска ліпша..... ) це ж вічна тема!... от, мартіні, мені мінус вліпив за нелюбов до жумли, а він сам її обожнює... топікстартер любе жумлу, і я впевнений, що він на жумлі і залишиться....
можна ще пузами мірятись так. бітрікс, джумла та вордпрес. всі решта по тим чи іншим параметрам не задовільняли. джумла має велику перевагу - стійка до навантажень, вордпрес трохи прожерливий, але це лікується плагінами кешування.
AntiSlaed CMS рулить, легка, модульна система, кожен модульно-блокова система, дуже приємна в користуванні.
Вірно,бо нюка першою модульною системою такого типу була, але слаед це платна версія, а антислаєд це її нуль, але в нулі окрім зенду прибрані баги і тп. Вернуті копірайти справжніх власників коду. Вобщем Антислаєд рулить!
якщо врахувати те, що слаед базується на системі пхп-нюк, яка має ліцензію гну-жпл, то едік (псевдорозробник слаеда) не мав права її продавати... що стосуєтсья антислаеда (давніх недругів едіка лааса), то зовсім нещодавно сайт слаеда ними було взломано і всі вихідні коди, разом з форумом було викладено в паблік... цікаво було почитати параноїдальну маячню едіка про тих, кого він називав піратами.. використовувати слаед не рекомендується. на основі пхп-нюки нещодавно з’явилася інша система, розробник -- наш, українець... якщо не помиляюся -- з полтави чи черкас... каселер-цмс, головним її плюсом є аякс... пс. слаед розшифровується як системалаасаедіка...
касселер в мене стоїть на messengers.org.ua, і з робіном спілкувався, всетаки дійшов висновку що антислаєд краще, а взагалі вже працює модульна система главного вага педа, Санваса, типу Елеонор Цмс, але покищо тільки на сайті центроартс. СЛАЕД розшифровується як SITE LAAS EDUARD той сайт колись був варезником, коли ше стояв на пхпнюці
для мене всі нюкоїди -- гім*о на паличці (тільки робіну не кажіть, образиться ще)... ага, пам’ятаю таке... едічько починав з варезніка, а тепер бореться з нулями....
))) Мені нюкоподібні системи зручністю подобаються, треба блок - підключив блок, треба модуль - підключив модуль, не то шо в дле, треба диз перелапачувати шоб блок додати(
мій антисписок: 1. дле, 2. жумла, 3-.... нюкоїди... ))) дле і жумла -- через те, що всі з цими системами носяться... для так само, як і слаед вляза за основу опенсурсну систему, але розробник хоч код повністю переписав, на відміну від едічьки.... фанатизм юзерів від жумли мене до сказу доводить... більш дебільної адмінки я ще не бачив... вже ліпше жумлоїди: жустіна чи інстант...
мамбів і жумлів я ніколи не переносив, а ось дле тривалий час використовував, працює стабільно, але вот мудодняха з блоками мене харила(
Если позволит бюджет возьми farbasite cms. Врядли сможешь потом пользоваться чем-то вроде джумлы. Правда, она не коробочная, ее нужно заказывать с внедрением.