Между мной и сумасшедшим разница только одна: сумасшедший думает, что он в своем уме, а я знаю, что я не в своем уме. Сальвадор Дали
Есть три причины, из за которых жизнь не может превратиться в сказку: ложь, время и судьба! ложь-невозможно забыть, время-невозможно догнать, а судьбу-нельзя изменить...
Якби бики, коні та леви мали руки і могли б ними малювати твори мистецтва, подібно до людей, то коні зображували б богів схожими на коней, бики -- схожими на биків, і надавали б їм тіла такого вигляду, яким є тілесний образ у них самих. Ксенофан
«Усміхнеться, запануєм, покажем, положим …» [FONT="] Й [/FONT][FONT="]«згинуть…». [/FONT][FONT="]Може заплануєм, коли ж все це, Боже? М.Тавда [/FONT]
"Річчю солдата є: створити для Вітчизни блискавку, яка виблискує, а у разі потреби - вдарить" Юзеф Пілсудський
Улюблені цитати Друкуємо наші улюблені цитати. "Немає такого поняття, як успішна людина, яка жодного разу не оступилася і не припустилася помилки. Є тільки успішні люди, які припустилися помилки, але потім змінили свої плани, грунтуючись на цих самих помилках. Я якраз один з таких хлопців." Стів Джобс
-"С людьми надо обращаться, как с собаками". "Дворянин в России лишь тот, с кем я говорю и пока я с ним говорю". Так повторял, так думал властелин страны П**** А потом получил табакеркой в висок(с) -Да, получил. Но тогда были те самые дворяне, которые в ответ на оскорбления имели свойство оскорбляться(с)
"Нехай дві третини України згорить в атомному вогні, на тій третині, що залишиться, ми збудуємо вільну Соборну Україну." Я.Стецько
— Що ви надумали зробити з Хропусевим золотом? — поцікавився Нюхмумрик. — Гарно обкладемо грядки, — відповіла Мумі-мама. — Найбільшими шматочками, ясна річ, бо дрібні зовсім ніякі на вигляд. Туве Янсон, «Країна Мумі-Тролів»
Прочитанные книги куда менее важны, чем непрочитанные. Библиотека должна содержать столько того, чего вы не знаете, сколько позволяют вам в нее вместить ваши финансы, ипотечные кредиты и нынешняя сложная ситуация на рынке недвижимости. С годами вы будете накапливать больше знаний и ваша бибилиотека будет расти, а уплотняющиеся ряды непрочитанных книг начнут смотреть на вас с угрозой. В самом деле, чем шире ваш кругозор, тем больше за вашими плечами непрочитанных книг. Назовем эту коллекцию непрочитанных книг антибиблиотекой.