Олександр Олесь "Сміються, плачуть солов'ї І б'ють піснями в груди: "Цілуй, цілуй, цілуй її, — Знов молодість не буде!" "Лови летючу мить життя!!
Василь СИМОНЕНКО Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні й приблуди, І орди завойовників-заброд! Ви, байстрюки катів осатанілих, Не забувайте, виродки, ніде: Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде! ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- Жить - это не значит дышать, это значит действовать. (Жан-Жак Руссо)
Бруно Ферреро- його притчі просто - сууууууупер!!!! ТЕ, ЩО... Те, що нам казали, коли ми були дітьми: Не біжи; йди поволі; швидко; їж усе; мий руки; чисти зуби; мовчи; говори; перепроси; привітайся; ходи сюди; відчепись від мене; йди бавитися; не перешкоджай; не біжи; вважай, бо впадеш; тим гірше для тебе; ти не вмієш; ти замалий; я сам зроблю; ти вже великий; йди спати; вставай, вже пізно; я маю роботу; бався сам; одягнися; не стій на сонці; йди на сонце; не розмовляй з повним ротом... Те, що ми хотіли б почути: Люблю тебе; ти гарний; я щасливий, що тебе маю; поговорімо про тебе; як почуваєшся? боїшся? чому не хочеш? ти – дуже милий; приємний; розкажи, що ти відчував; ти – щасливий? мені приємно, коли ти смієшся; плач, якщо хочеш; кажи те, що хочеш; чому страждаєш? що тобі не подобається? довіряю тобі; мені приємно з тобою; хочу розмовляти з тобою; мені приємно слухати тебе; ти мені подобаєшся такий, який ти є; гарно бути разом; скажи, якщо я помилився... Навколо тебе є багато людей, що чекають на слова, які хотіли почути ще в дитинстві. Нервово смикаючи ручку своєї торбинки, одна пані сказала: “Знаю, що мій чоловік вміє бути ніжним і сердечним. Він завжди є таким з нашим псом”.
"Танцюй! Не переставаі танцювати! Навіщо танцювати- не думай. Не шукай в цьому якогось змісту. Змісту немає . Як почнеш про це думати- ноги зупиняться... Твій контакт зі світом обірветься. Зникне назавжди... А тому не зупиняйся. І не периймайся тим, що це може здатися тобі дурістю. Стеж за ритмом і танцюй... Сил не шкодуй. І боятися нема чого. Ми розуміємо,ти втомлений. Втомлений і переляканий. Таке в житті буває з кожним...Танцюй... Іншої ради нема. "Життя беззупинно і невгамовно іде на мене , як хвиля на берег. Не тільки власне , а й чуже . А врешті - хіба я знаю, де закінчується власне життя , а чуже починається ? Я чую, як чуже існування входить в моє, мов повітря крізь вікна та двері, як води протоків у річку. Я не можу розминутися з людиною. Я не можу бути самотнім. Признаюсь - заздрю планетам : вони мають свої орбіти, і ніщо не стає їм на їхній дорозі. Тоді як на своїй я скрізь стрічаю людину" "Свобода - можливість бути собою, скрізь і назавжди. І коли в тебе вірять, незалежно від прибутків, стану та одягу. Усього зовнішнього. Свобода - брати на себе якомога більше - в десятки разів більше , ніж можеш витримати. Будеш задихатися, гнутися,але в певну мить відчуєш - вантажу немає: його "знято", ти вільний - в побуті, в слові, в коханні.
Не кажи своєму другу того,чого не повинен знати твій ворог.(А.Шопенгауер) Якщо мрієш про райдугу-готуйся попасти під дощ(д.Партон) Людина-тварина,якій властиво мріяти))))))))))))))) Іноді треба замовкнути,щоб тебе вислухали(С.ЛЕЦ) Те,що для гусені кінець світу-для метелика день народження.(Р.Бах)
Красива осінь вишиває клени Червоним, жовтим, срібним, золотим. А листя просить: – Виший нас зеленим! Ми ще побудем, ще не облетим. (Ліна Костенко)
Пробки Я знову не встигаю І не пригадаю Що це лише гра.... Маєш зброю і квіти Іди і зумій Світ довкола створити Зі своїх мрій Маєш квіти і зброю І сотню доріг Та ходи лише тою Що з мрій твоїх Є сум, є сміх Є дощ, є сніг Любов і страх Обери чим устелиш свій шлях ---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ---------- Велике щастя – зустрічати новий день!!! А ще таке згадалося:"Якщо хтось з ваших друзів( чи знайомих) до вас не дзвонить-значить у них все в порядку. "
Дуже важко шукати чорну кішку у темній кімнаті, особливо, коли її там немає (Конфуцій) Хтось питав: «Чи правильно кажуть, що на добро треба відповідати добром?» Вчитель сказав: «А чим тоді платити за добро? На зло треба відповідати справедливо, а на добро —добром.» (Конфуцій)