Коли кухарів занадто, обід зіпсуто. Майн Рід, " Мисливці за рослинами". Повідж, що читаєш, скажу, хто ти. :D :p
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Можливо, в цьому світі ти всього лише людина, але для когось ти - цілий світ. Гарсіа Маркес.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Цікавлячись чужою думкою ти завжди ризикуєш її почути. А коли ти її почув, ти можливо повинен будеш рахуватись з нею… Фредерік Бегбедер.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Про меня говорят "эсэсовская сука" или "снежная королева".Второе мне нравится Р. Литвинова
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Время не подлежит рассуждению - рассуждаешся ты, разместившийся в нем. Древние
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Безглуздо складати плани на все життя, не будучи володарем навіть завтрашнього дня. Сенека.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Досвід бере велику платню за навчання, але й навчає краще усіх вчителів. Т. Карлейль.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. «Репутация – это то, что знают о тебе другие, а честь состоит в том, что знаешь о себе сам» («Сага о Форкосиганах_12: Мирные действия» Л.М.Буджолд).
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Найкращий спосіб прищепити дітям любов до батьківщини в тому, щоб ця любов була у батьків. Ш. Монтеск'є.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Ніцше
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Шендеризмы... Не так страшен палач, как отвратительны зрители. ---------------- Пока кухарка училась управлять государством, кончилась еда. ---------------- Родина для еврея - место, где его впервые назвали жидом. ---------------- Учитель физики спился, объясняя правило буравчика. ---------------- Флюгер был приколочен намертво, и ветер обреченно дул в указанном направлении. ---------------- Человек - это звучит гордо, а выглядит отвратительно!
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. "Наука без віри кульгає. А віра без науки є сліпа." Альберт Енштейн. "Наміром Святого Духа є навчити нас, як потрапити на небо, а не те, як небо функціонує." Галілео Галілей.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. У цьому світі немає ані щастя, ані нещастя. І те і інше пізнається лише у порівнянні. Тільки той, хто був безмежно нещасний, може спізнати безмірне блаженство. Потрібно забажати смерті, щоб зрозуміти яким прекрасним є життя. О. Дюма.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Пригадалося оце, дуже актуальне для нашої політичної і іншої еліти: "Особистий приклад - це не один із методів виховання, це - єдиний метод виховання". Хтось із класиків-педагогів сказав, а хто? - я вже забув.
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Про мужчину та жінку, що зустрілись у безлюдному місті, жоден не подумає, що вони будуть читати "Отче наш". Латинське прислів'я. :rolleyes:
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Si vis amore, ama! (лат.) - Якщо хочеш бути коханим - кохай!
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. — Чому ти продовжуєш говорити про мої минулі помилки? — сказав чоловік. — Я думав, що ти вибачила і забула. — Так, справді, — сказала жінка. — Але хочу, щоб ти ніколи не забував про те, що я вибачила і забула. Ентоні де Мелло
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. ... фемінізм - як билинка при дорозі, хто не йде, той і вскубне. С. Пиркало
Відповідь: Цитати та вислови улюблених особистостей. Притчі. Мих-у, ну оце то вже точно народне : За моє жито - мене ж і бито. Що сіре - те й миша (іронічне, про "зрівнялівку"). Коваль коня кує, а жаба і собі ногу наставляє. Лишнє, як в попа жінка.