Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

Ви про Фреді Мєркурі?
    Найбільша кількість статевих хвороб, зокрема спіду серед геїв і наркоманів. А якщо ще взяти до уваги що найбільша кількість наркоманів серед геїв, то і виходить що хворих спідом найбільше серед геїв. Про стан душевного здоровя я мовчу.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

А в чиїй юрисдикції здоров'я душі?

• Подобається Подобається x 1
  2. BastardO

BastardO Well-Known Member

[quote=" Zeze ]
    Ким доведено, що геї душевно хворі?[/quote]
    Гомики , як і всі інші сексуальні збоченці не душевно хворі , а генетично дефектні.
    Чудо-піч Треблінки і Освенцима - єдиний вихід при їх лікуванні.

3. yasam

yasam Well-Known Member

Більше того - вони намагаються навернути в свої голобиє дєла інших.

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Наркоманів більше в гомосексуалістів? Що ви кажете :) Статєвих хвороб - можливо. Але як би ті хвороби стосувались тільки геїв, в Україні не було би такої проблеми.... На жаль, сама страшна штука в тому, что СНІД в Україні поширений середь гетеросексуалів....

Стан душевного здоров"я.... Хм.... Я таких гетеросесуалів знаю... :)

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

КОГО? :) Вас колись-небудь спробували? :)

5. yasam

yasam Well-Known Member

Багато ви тямите в що вірять інші. Може ви ектстрасєкс?

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Що ви там про альф казали? Тоді виходить, що той, хто не продовжує свій рід (а омеги не продовжують), має негайно опинитись в Треблінці. Готуйтесє.... :)

7. yasam

yasam Well-Known Member

Лізло одне - получило під дих. Як я заходжу в кімнату, його зразу як вітром здуває.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Шановні, перестаньте порівнювати людей зі звірами, а то я буду вас тваринами називати.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Учі мат часть салага!

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Наведіть мені хоча би два внятних аргументи вашої страної західної синтетичної теорії еволюції.

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ага. А як мені не подобаєтся ті хлопи, що лізуть, можу я їх під дих? А то вони чогось дуже ображаются на це. Ні, Джордж Клуни может лізте. Але І ТІЛЬКИ, другим таки дам під дих :)

А ви що, машина? З"явились в результаті сінтеза білка?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Це постулат сучасної синтетичної теорії еволюції О_о?

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Раз не шарите, не позорте евулюціоністів - нехай самі себе позорять)))

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ви там вище написали, що людину неможна порівняти зі звірем. Тобто, мама вас не народила, цицю не давала, в кхем.... туалет ви не ходите.... :)

11. yasam

yasam Well-Known Member

І чим з вищепереліченого я відповідаю тварині.

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Якщо і людина чимось і подібна на звіра, то не тим, що ви написали.

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Та всім, що я написала вище :)

13. Zeze

Zeze Well-Known Member

Чудо-піч за вами плаче, як за іншими невігласами і "фошистами".

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Людина
    Біологічна класифікація
    Домен: Ядерні (Eukaryota)
    Царство: Тварини (Animalia)

Ви з цим не згідні?

14. yasam

yasam Well-Known Member

Вчені, попри весь свій міфічний інтелект стикаються з двома проблемами самотічного створення вселенної і людини:
    1. Чому всі знайдені сонячні системи в галактиці всі як одна складаються з планет, які йдуть від найбільшої планети від сонця на внутрішній орбіті до найменшої на зовнішній.
    2. Чому в боба більше генетичного матеріалу ніж в людини.
    Нахєра нам такі учені? Лікуєте людей - лікуйте, але не лізьте там, де не можете дати відповіді.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Не згідний тварино. Надіюся вас це не ображає.

15. Zeze

Zeze Well-Known Member

Не переживайте, на ідіотів не прийнято обржатись.

16. yasam

yasam Well-Known Member

З вами не цікаво розмовляти - загальні фрази не рулять!

17. Zeze

Zeze Well-Known Member

Чули про безхребетних? :)

18. yasam

yasam Well-Known Member

Шановний, якщо ви не знаєте, я беру участь в соціальному житті. Не офтопте.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Звичайно що не чув, лише читав.

19. Zeze

Zeze Well-Known Member

Боже упаси. А то потім літають і затоплені місця з вертольоту кроплять.

20. yasam

yasam Well-Known Member

тварино

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Тварино, давай по суті.

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Ви ж самі себе твариною назвали. Я з поваги до вас, так вас і називаю. І прошу не називати мене так, як я не називав себе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)