Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вам бы Библию детям рассказывать там бы Иисус крестом навалял бы стражникам ))) к чему эти разговоры? кто б его ловил? Рузвельт, Черчиль - за руку здоровались ))) а больше в мире на тот момент "ловителей" не было ...

2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я перепрошую, але геї - не хворі. Здоровіше, ніж багато других людей. І хворих, наприклад, інваліда, який не ходить, якого біса ізолювати?

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

Політика брудна справа.
    Але як знищили одного людожера швиденько у Фултоні спіч товкнули, Маккартізм ввели, та й взагалі до Рейгана не забували чого все це лайно варте.

4. morze

morze Well-Known Member

Світове МОЗ займається зараз уже відновленням органів людини в повній функції, а ми ще проти підарів воюємо!

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/Y9IXqn0Np24

• Подобається Подобається x 2
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

от именно , поэтому высказывания про "людожеров" и "пушистиков" какие то детские ...

7. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

Я перепрошую, але геї - не хворі. Здоровіше, ніж багато других людей. І хворих, наприклад, інваліда, який не ходить, якого біса ізолювати?
    ------
    инвалид больной телом, а эти - душой. больной телом никого не заразит. а больные душой заразить могут многих своим отклонением герховным.

8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ким доведено, що геї душевно хворі? Пі..., не мішки ворочать.

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Як вони можуть ВАШУ душу заразити? Чи гм.... Дуже хочеться?:-D

10. Romko

В савєцкіхчєлавєкав нема душі.
    Замість неї смердяча задниця педараста лєніна.
    Виродки,мем.

11. kym

kym Well-Known Member

А ким доведено що вони психічно, чи генно здорові. Шизофренік завжди каже що він абсолютно здоровий.
    природа заложила правила розмноження і прдовження роду. Відхилення від цих правил є ненормальність по іншому - хвороба. Хтось з ЦИМ БУДЕ СПЕРЕЧАТИСЬ. Тут навіть лікарських досліджень проводити не потрібно.

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Дістало ото балабольство.
    Та клав я зверху на отих педерастів.
    Живучи в Польщі,чи в Ніімеччині,я б не сушив собі мізки,як вивести хвору дитину надвір,куди подітися.коли приступ,як втримати,коли агресія,як підібрати ліки.
    Не гризся б,де заробити гроші на памперси,на ліки,просто на життя,коли вдень і вночі повинен бути тут.

13. Zeze

Zeze Well-Known Member

Як ким, ви тільки що написали несусвітню маячню. Запитайтесь будь-якого європейського лікаря, чи геї являються якимись хворими чи генетично не правильними. Вас направлять після такого питання до психіатра.
    Так що моя порада - не пишіть таких дурниць, бо поки будуть люди такі як ви в Україні, доти вона не буде ніяким боком до Європи, а лише до Росії.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Заході свої збочення. От запитайте на заході, чи є негри. Тіко африканці, а негри - боронь Боже. Отака політкоректність.

Ну а гоміки - ясно, що психічне відхилення. Уявіть, мало того, що вони збоченці, то у них непереборне бажання засвітити це суспільству. Скажіть, нормальна людина з нормальною психікою робитиме паради, що вона злягається з протилежною статтю? Це є нон-сенс. Кому то тре?

15. Zeze

Zeze Well-Known Member

Про психічні відхилення говорить людина, яка вірить в бородатого вуйка на небі, єдинорогів і іншу фігню?
    Давно не бачив такої абсурдної ситуації.

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Куме, так як ви являєтесь гомофобом, то у мене для вас погані новини. Згідно світовим асоціаціям психіатрів, психічно хворим являєтесь ви:

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Що ж вітаю, ви плюнули усім світовим психітрам світу в лице. Виїзжайте в Росію, я не хочу щоб Україна приєднувалась в Європу з такими людьми як ви.:

Ви думаєте ви можете сперечатись хоч з одним із членів наприклад американської асоціації психатрів? Вас просто заарештують і двіправлять в дурку.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Оголосіть поіменний список усіх "світових психіатрів світу" :)

17. Zeze

Zeze Well-Known Member

Модератор займається шкільним троллізмом, яка красота :) Це все що ви можете сказати по цій темі? Доречі, дайте собі жовту картку за розведення офтопу, тобіш неконструктивного діалогу.

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А ви точно знаєте, що там заложила природа? Природі непотрібно, щоб кожна особина продовжувала свій рід. Середь звірів дуже багато особин, які цей... "палять тютюн". Можуть бути і гетеросексуальні, але непотрібний їх рід. І чомусь завжди є гомосексуальні особини, самців більше, ніж самиць, і набагато. Чому? А то не в мене запитати треба, я то не видумала.

19. Zeze

Zeze Well-Known Member

Я думаю Кум навіть на пальцях не розкаже зміст сучасної (не Дарвіністської) теорії еволюції. І в релігійних людей не природа заклала, а всемогучий бородач (дореч, якщо бог створив адама і єву "білими", то звідки взялися афроамериканці)

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Чого не "негри"? :) Тільки в англосаксів, де "негр" завжди було образливим. (Тсссс, але я вам більше скажу, коли я була маленька, у Львові наші сусіди самі себе називали "жиди", і то було зовсім нормально. А тепер попробуй комусь сказати "ти жид" - получиш по писку....)

Кому ясно? Вам? Мені ні. Бажання засвітити суспільству? А в гетеросексуалів немає такого ж бажання? Навіщо ті всі весілля? Двоє збираются жити разом і мати статеві стосунки. Що до того мають всі отстатні? А як осінь - так і не пройди коло церкви, парад хоч один раз на рік, а тут - кожної суботи-неділі.... От кому то тре?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)