Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

шановна, я рассказываю то что было со мной, утверждать что так было везде - не стану ... а тамошние стоматологи вам не рассказали сколько процентов детей могли себе позволить стоматологическое обслуживание в то время когда в ссср делали без анастезии? впрочем не знаю как вам а мне уколы при этом кололи ...

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

мой нынешний стоматолог учился в СССР у меня претензий нет ... знакомая эмигрантка в штаты, зубы делает здесь - так гораздо дешевле. это не утка это правда ....

3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не кололи уколи без блату чи без грошей.

Будете сміятись - дуже багато, практично всі, кого я знаю (а живу я в робочому районі, так що....) А тепер вже давно уряд Країни Басків платить стоматолога аж до 14 років. Сатанізм, ага :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нещодавно немолодий стоматолог розповідав: за часів совка анестезію робили тільки при видаленні зубу. За бажанням пацієнта. Тоді був лише новокаїн, який принципово не підходив для стоматологічної практики. Лікарі знали, що можна додати до новокаїна дещо там у дозі 0,05 мілілітра на один шприц. Менше - ефекту не буде. Більше - може статися серцевий напад. І стоматологи на свій страх і ризик (ясна річ - за винагороду) тремтячими руками намагалися додати оту мікродозу.

До речі: до початку 80-х років більшість абортів робили зовсім без анестезії. Офіційно анестезували тільки коли "за станом здоров"я". А "дєвочку по зальоту" - задля виховання - просто так.
    Домовитися про аборт з анестезією можна було тільки через блат ПЛЮС гроші і тільки вночі. І лікар ризикував "спалитися".
    "Загальний наркоз" при цьому коштував дорожче. Але дівчата не знали, що совкові гінекологи для цього використовували препарат сомбревін, який давно був заборонений на Заході. Бо ... дехто після нього не прокидався...

Дівчата масово губили здоров"я, роблячи собі (для зриву вагітності) ін"єкції дуже шкідливого препарата "Сінестрол". А найбільш продвинуті приймали за схемою 16 грамів аскорбінки протягом 48 годин. Плюс гірчичники на внутрішні поверхні стегон плюс дуже гаряча ванна на кілька годин. Совкова медицина рулить!

• Подобається Подобається x 2
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Шановні, про сатанізм совка пишіть в інших темах

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чому?
    Савєцкійчелавєк вирішив плюнути на Європу,протиставляючи їй педерастичний режим свого парашного совка.
    І оспівуючи цінності проклятих совків.
    Не відмовлю собі в задоволенні ще раз повторити - совок - підерастичне гімно.
    Совки - ублюдки.
    І я шкодую,що той ж Шикльгруббер не винищив всю оту шваль.
    Будь вони прокляті во віки вічні.

7. yasam

yasam Well-Known Member

А я вирішив плюнути на топікстартера і вести тему в руслі її заголовку.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

То Ви переконані,що смерті дітей в наших лікарнях - то благо?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Ні, це трагедія

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

А захід ідеалізувати теж не хочу. Це дуже добре, що на заході могли (і дуже шкода що не зробили) вилікувати вашу дитину, і інших подібних, але гниль і сатанізм заходу в тому, що вони б вилікували і гітлєра і сталіна, у першому випадку як би ті явилися без бабла щоб їх судити (лікувати щоб судити - глупість), у другому випадку з баблом (банальний підкуп - на заході не святі)

10. Gron

Gron тафгай

Декілька років тому, потрапив в аварію в США, ніхто не питав про страхівку, про громадянсьтво, гроші, спочатку якісно та дуже оперативно допомогли, в звичайній лікарні шд, не частному шпиталі, а вже потім на третій день викатили рахунок.
    В Одесі, корєша, швидка з інфарктом везла в кардіологію, так препарат не вводили поки дружина не підвезла гроші.
    В РФ похресниця потрапила в аварію повертаючись з Естонії, так ліки їй та іншим з автобуса вез батько з Одеси, бо крім зеленки нічого небуло, правда люди ( зі слів потерпілої) дуже душевні, хоч їсти нема чого, а ліки відсутні.

11. yasam

yasam Well-Known Member

А хто каже що в них гірша медицина?

12. Gron

Gron тафгай

Ви кажете, що - бабло решає всьо.
    А я кажу, що спочатку лікування, а вже потім рахунок.
    Так для всіх, білих, чорних, в Армані чи джинсах за 3$ і адіка з йосею теж би лікували, бо клятву Гіппократа не так давали, а потім судили, і ще як би судили, не як на басманній чи Печерскій.

13. yasam

yasam Well-Known Member

а я що кажу: і сталіна би вилікували, а з три дні вирішили би: розстріляти чи взяти бабло.

14. Gron

Gron тафгай

Бабло палюбе взяли б, бо медики працювали, нє?
    А розстрілу там нема, або газова камера, або підсмажили б на стулі, чи укол, але б бало і за це взяли, бо знов таки, працювали ж люди, нє?

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не розстріляли б. Бо гуманізьм. Сидів би Сталін собі, писав би книжки.... І взагалі - то є добре.

16. artobstrel

конечно не расстреляли бы, не такой породы был человек, что б кто-то решал да еще на западе стрелять его или нет ...

17. morze

morze Well-Known Member

Симоненко напише книгу, але зодва міліони людей втруться листками із єї!

18. artobstrel

надеюсь что нет, иначе подобный спрос еще больше подстегнет его писать больше .... на кой оно надо?

19. Gron

Gron тафгай

Це точно, спочатку зловили б як скаженого пса на кшалт саддамкі, а потім повернули б на "родіну" в Україну чи ерефію, може в Грузію, а краще прибалтам там лайна меньше, а тут вже цій істоті дали б сповна, а амери вони що, нехай судять постраджали, а вони тільки демократію та справедливість возвертають бо спроможні не як інше.

20. kym

kym Well-Known Member

Я вважаю що права людини нормальної відносно геїв, туберкульозників, сифилітиків, прокажених і інших хворих мають бути дотримані. Хворих треба лікувати і ізольовувати відносно нормальних людей - це завдання держави, яку створюють нормальні люди.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)