Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не плутайте. Не дві вищі партійні школи, а два університети марксизму-ленінізму. А це зовсім різні речі.
    Ну і пропагандою комунізму я не займаюсь. Я, скоріше, займаюсь пропагандою антинаціоналізму.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цитуючи савєцький агітпроп і повторюючи бздури пєтісіманєнка і Ко.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А цінності сходу - це рай.:)))

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

попало? идите умойтесь ...

5. VasMT

Брехло Ви, Романе. Без совісті і честі.
    Тільки націоналістичне лайно цитую, і тикаю у ваші писки слова ваших же корифеїф, геноссе і фюрерів.

6. kym

kym Well-Known Member

Якщо хочете дискутувати ... то хоча б уважно читайте те що пишу, а не тільки великі букви. Не через порошок у вас завищені стандарти а через гроші зароблені американською корпорацією на території України Африки, Азії, та інших багатьох країн. Як ви думаєте чого такий хай підняла Америка Європа і Японія, коли на Україні ввели утилізаційний збір за імпортовані авто.... та дуже просто - бо обмежили їх надприбутки на території України... Але насправді для вас це заскладно зрозуміти

Ох насміявся ..... настрій на весь вечір підняли... І ніхто не додумався що все дуже просто український текст латинськими буквами..... КУМ - KYM. Я думаю всі знають що таке українською КУМ))))))))
    Особливо класно про комуністичний інтернаціонал - я б до такого не додумася .... супер

7. Romko

Я ніколи не брешу,Василю.
    Просто Ваші "доводи" цілком збігаються з доводами поклонників підорка і всієї парашної братії - комуняк.
    І ці доводи - звичайна брехня.
    У всьому.
    Яка давно набила оскому.
    А,може то просто савєцька суть наверх лізе?

Останнє редагування: 4 вер 2013
  8. VasMT

Чому? Цитати із націоналістичної літератури, які підтверджують мої слова Ви вважаєте брехнею?
    Що ж, я згоден. Націоналізм - суть брехня.

• Подобається Подобається x 3
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Васю, хто б про брехню говорив, та й про совість, але не ви.
    Ви ж так досі не знайшли доказів обожнювання з мого боку Донцова і Сціборського?
    Ні?
    Ну то ви брехло.
    ще й стрілочник, переводите стрілки на Ромка вже не вперше за останній час...

10. Romko

Що вони підтверджують?
    Зайдем з іншого боку.

Мій дід,який для мене є героєм,був брехуном?
    Цю парашну маячню від комуняцьких вонючих підсирайлів я чув не раз.
    Порвторюючи це,Ви підтверджуєте свої симпатії до цих ублюдків.
    Але ні Ваші симпатії,як і ця парашна плісень,нікого вже не цікавить.
    Ваша родіна здохла,Василю.
    І догниває.
    Продовжуйте брехати далі.

11. VasMT

Він був референтом пропаганди. Тобто замполітом. Розповсюджував націоналізм. В який свято вірив. Бо людина в 24 роки ще не дуже розуміється в житті. Він міг, цілком можливо, бути і чесною людиною, але знаряддям в брехливій грі фюрерів ОУН.

Вона така сама моя, як і Ваша.

Якщо я використовую націоналістичну літературу, Ви її називаєте брехнею, Висновок - націоналізм брехливий.
    Зрештою, варто переглянути інструкції по роботі ОУН із населенням сходу України, щоби зрозуміти всю двуличність цієї зграї.
    І різниця між мною і Вами лиш в тому, що я намагаюсь взнати правду, а Ви вірите в брехню.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ви знаєте єврейський анекдот про памятник невідомому матросу Рабіновичу? Український націоналізм не є брехливий. Брехня є те, що в Україні є бодай 1% націоналізму. Бо якби трохи було, то вже давно б існувала держава Україна. А ви, з вашими поглядами, очевидно, не мали б змоги жити в прекрасному місті Стрий...
    І я б не рекомендував просте балабольство, яке використовується в корисних цілях називати націоналізмом. Чого нема того нема.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. VasMT

Насмілюсь спитати, чому?

Брешета ви і моя вівчарка Джозька.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, не треба риторичних запитань. Навіть якщо не торкатись ваших дописів, то перевірте, яким москальським нацикам-фашистам ви ставите одобрямс.
    Нагадати? Ось деякі з них: (сам) нєвстанєц, чорнобілєц, фауст, артабстрєл, форєст... Продовжувати? І не кажіть, що ви не бачите їхнього махрового нацизму. Ви не є тупою людиною, Василю.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ждем реакции администрации на Это, а коли не будет вам понадобится хороший компас чтоб найти те витиеватые координаты куда будете посланы ....

17. forester

forester Well-Known Member

От-те раз! Пчёлы против мёда!? Махровый нацик начал обвинять в национализме окружающих! Куда катится мир...

В смирительной рубашке-вышиванке,
    С хохлом на гладковыбритой башке,
    Души карманов вывернув изнанки,
    Он шила не утаивал в мешке.

Такое нёс, что мама дорогая!
    Бурлила злоба в пузе-рюкзаке,
    На "москалив" проклятья извергая,
    Но матерясь на русском языке.

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

:)
    Ну, ждите...

18. VasMT

Я так і не зрозумів, чим же мені оце заважатиме проживанню в чудовому місті Стрий. :dntknw:

19. Romko

Хочете сказати,що Ви,разом з вишеупомянутими,не є нацистами?о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)